Skip to content
8 reacties
374 weergaves

loopwedstrijd

hallo.     Er was een loopwedstrijd. Er waren 2 categorieën plus 18 en min 18.   Na de wedstrijd kon iedereen omkleden en douchen.   Er zijn 2 kleedkamers dus 1 voor voor de meisjes en vrouwen en 1 voor de jongens en mannen aangezien er maar 2 kleedkamers zijn moesten plus 18 en min 18 samen.   Ik ben erg verlegen dus ik was van plan om thuis te douchen maar vandaag was het echt slecht weer idereen kletsnat van de regen amai.   Daarmee is men vader naar huis gereden achter droge kleren en moest ik daar omkleden en douchen om niet ziek te zijn.   Toen ik dat hoorde achter de wedstrijd kon ik wel vloeken.   Ik heb even gewacht zodat het meeste volk buiten was maar er was nog altijd veel volk.   Ik schaamde me echt om naakt te zijn en tot slot kreeg ik nog een stijve ook. Ik kon echt door de grond zakken van schaamte !!!

14 jaar
8 jaren geleden

8 Reacties

  • Ik zou me niet schamen. Je kent die mensen niet eens. En 10 minuten later zijn ze al vergeten dat je er überhaupt was. En je kan trouwens niet ziek worden van kou.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • heb dat ook al soms gehad.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Het maakt niks uit dat je een stijve hebt dat hebben hun ook allemaal wel eens en dit kan op de raarste plaatsen in eens opkomen

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • maarja ik had een stijve ( en toch ben ik hetro )
    wat moeten ze niet gedachd hebben toen ik tussen de jongens en oudere mannen zo stond met een stijve ?

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja, natuurlijk! Alle jongens en mannen hebben een piemel... Schaam je niet zo! Je bent met seksegenoten onder elkaar en dat is heel gewoon.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja hoor, natuurlijk. Je hoeft je toch niet te schamen voor je eigen lichaam? En iedereen is bloot, dus wat maakt het uit...

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • of je dat ook zou doen met jongens en mannen van alle leeftijden

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Oke ik zou gewoon naakt gaan, je kent ze toch niet, maar wat is nou eigenlijk je vraag?

    13 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten