Skip to content
58 reacties
15045 weergaves

Groot geschapen?

Ik ben benieuwd naar de ervaringen van jongens die net als ik een grote pik hebben. Heb jij zeg maar meer dan 16cm en vind je het leuk om ervaringen uit te wisselen over de voor- en nadelen? Beantwoord dan alsjeblieft de onderstaande vragen even, en vertel ook wat je zelf graag kwijt wilt.

• Vanaf welke leeftijd viel het op dat je pik groter was dan die van de (meeste) andere jongens van dezelfde leeftijd, en hoe groot was hij toen?

• Hoe snel is hij gegroeid, op welke leeftijd gebeurde dat, en wanneer was hij op volle grootte?

• Hoe groot is hij nu?

Ik was er zelf erg vroeg bij. Op m'n tiende was hij al groter dan die van de leeftijdsgenootjes. Mijne was toen in rust al zo groot als een rol King pepermunt, terwijl de meeste jongens van mijn leeftijd toen nog 'garnaaltjes' hadden.

Daarna heeft hij een soort 'groeispurt' gemaakt, ergens tussen m'n tiende en dertiende. Toen ik in de brugklas zat was hij stijf al ~23cm, ~18cm in rust. Flink boven het gemiddelde dus, en de grootste van de klas. Hij was zelfs groter dan die van een forse jongen die een paar keer was blijven zitten. Blij was ik er toen niet mee, ik schaamde me vooral omdat ik zo opviel. Hij is gelukkig sindsdien niet echt meer gegroeid. Hij is alleen iets dikker geworden, ~16cm omtrek. Ik had verder geen vroege puberteit, want schaamhaar kreeg ik pas een paar jaar later (dat ben ik al snel gaan scheren omdat ik het maar niks vond en het jeukte).

Het is meestal wel leuk om een grote te hebben, maar het is soms wel lastig met ondergoed en zwembroeken. Ik zwem o.a. daarom graag naakt. Op het naaktstrand zijn de mensen veel relaxter, en daar doet niemand raar over een grote bobbel in je zwembroek.

Ik krijg en kreeg er ongevraagd best veel aandacht door. Toen ik jong was vond ik dat soms wel lastig, vooral omdat ik in het begin nogal verlegen was. Gezamenlijk douchen vond ik eerst maar niks, met name omdat ik toch wel opviel, maar ik heb geleerd dat schaamte averechts werkt en je beter zelf een grapje kunt maken vóór de anderen dat doen. Het overwinnen van de valse schaamte heeft me ook zelfverzekerder gemaakt. Nu schaam ik me allang niet meer. Hij is groot en ook nog mooi gevormd, dus wie kijken wil die kijkt maar.

Meiden vinden het eigenlijk altijd leuk als je een grote hebt, al zullen ze dat niet altijd zeggen waar anderen bij zijn. De meeste jongens vinden het trouwens ook leuk. (Ik val meestal op meisjes, maar soms ook op een leuke jongen).

Een enkele keer komt afgunst om de hoek, dan reageren ze met de bekende clichés die je vast ook wel gehoord zult hebben als je zelf groot geschapen bent, maar je hebt jezelf niet gemaakt en ik ga me niet schamen omdat een ander complexen heeft. Dus dat is dan hun probleem.

Ik ben benieuwd naar de ervaringen van 'lotgenoten'. Zowel naar de voordelen als de nadelen. Hoe doe jij dat met kleding, hoe reageren anderen op jou, en hoe ga je daar mee om? Ik heb toch wel gemerkt dat het m'n leven tot dusver wel beïnvloed heeft. Vooral in positieve zin, maar ook wel eens negatief. Is dat bij jou ook zo, of merk je geen verschil?

PS: voor het geval dat niet duidelijk was, het is NIET de bedoeling dat jongens gaan opscheppen en zomaar wat maten gaan noemen. Ik hoop op serieuze reacties van ervaringsdeskundigen. :-)

21 jaar
8 jaren geleden

58 Reacties

  • Ik heb een lul van 16 cm en daaronder een zak met zware ballen en bijballen. Dat is natuurlijk lang niet zo groot als die van een aantal andere deelnemers aan de discussie maar toch meer dan gemiddeld. ik heb bijna altid de grootste als ik naar andere jongens kijk en ook de dokter heeft me bij een keuring eens gezegd dat hij groot en goed ontwikkeld is. Ik vind dat fijn en schaam me er helemaal niet voor. Wel ben ik altijd heel voorzichtig als ik penetreer. Je moet je partner geen pijn doen. Dat is anaal wel eens het geval en dan doe ik het niet nog een keer. Veel glijmiddel op je condoom maakt het prettiger.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik volg het even niet meer. Half Nederland heeft tegenwoordig kennelijk een pik van tenminste 18cm. en velen 20cm. of meer terwijl het gemiddelde op 15cm. ligt. Vreemd, vreemd, vreemd, want ik heb al heel wat pikken en pikjes gezien maar nog nooit eentje van 18cm. of meer en ik had ze toch echt stijf getrokken zodat ze echt hard waren!

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik vind naakt zijn ook lekker ik heb een pik van 21 cm en weet wat jij bedoel

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 21 duidelijk, weet nog niet echt wat ik ben,gay, misschien, maar zelf heb ik niets et penetreren, wik dit ook niet. Je had het over andere dingen,heb geen vriend en geen vriendin. Maar praatte een tijdje terug met een gay jongen die er ook niets mee had, snapte me wel, maar zei hij genoeg andere dingen en variatie's waarmee je plezier kunt beleven. Vroeg of ik eens met hem uit wou, maar niet of nog niet op gereageerd.Hij is iets ouder,maar niet veel volgens mij.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Een reactie 'van de andere kant'. Het gaat niet om mijn eigen piemel (heb zelf een vrij normale 17 centimeter), maar om die van de ander. Ik ben homo, heb best veel ervaring, en ben met neuken meestal de 'ontvangende partij'.
    Meestal vind ik dan een grote pik vooral fijn. Dat gevoel van helemaal gevuld worden is gewoon heerlijk voor me.
    Maar er is wel een grens. De lengte is nooit zo'n probleem, dat gaat altijd wel. Maar als hij heel dik is.. Heb vorig jaar een tijdje gedatet en gesekst met een jongen die zó'n dikke pik had, dat het de hele tijd pijn bleef doen, hoe voorzichtig het ook gebeurde, hoeveel glijmiddel er ook gebruikt werd, en hoe ontspannen ik me verder ook voelde.
    Echt heel lekker is het neuken met hem daardoor nooit geworden. De andere dingen wel hoor, maar daar gaat het hier even niet om.
    Groet, C.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • J17 Inderdaad ik denk ook dat de genen die deze vervelende opmerkingen maken vaak hun jaloersheid of onzekerheid willen verbergen. 1.76m is een mooie lengte. Tussen de Hollandse reuzen lijkt dat niet zo lang maar in het buitenland is dit boven het gemiddelde. Zo groot zijn als ik lijkt leuk maar de nadelen zijn dat je eerder last van je rug krijgt en dat je telkens moet uitkijken dat je je hoofd niet stoot. Ook is het lastig om passende kleren te vinden. Ondanks dat we dezelfde leeftijd hebben ben ik niet de TS schrijver.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Geef je volkomen gelijk jongen 21, vaak zijn het van die standaard flauwe opmerkingen die altijd hetzelfde zijn. Menen ze nu echt dat dit lollig of stoer is, zielig, denk vaak jaloersheid en hun eigen onzekerheid te verbergen. Dan jouw gewicht past wel bij je lengte, maar zie of ken wel jongens die rondom de 2 meter zijn, maar die zijn vaak heel dun of slank.Maar zelf ben ik niet zo groot 176, zou wel groter willen zijn en wat slanker, krijg daar weleens opmerkingen over.Ben jij ook de TS schrijver, soms haal je mensen hier door elkaar.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • J17 Klopt ik ben 2.12 lang en weeg 102 kg. Ik val inderdaad op door mijn lengte waar ik ook kom. Hierdoor krijg ik altijd veel aandacht. Soms krijg ik vervelende of jaloerse opmerkingen zoals van daar hebben we de zoon van goliat of van hoe is het weer daar boven of vragen van wat kreeg jij thuis te eten. Vooral van jongens die niemand ziet staan krijg ik vervelende opmerkingen. Ik denk dan altijd ga eens kijken of je je imago wat kan verbeteren in plaats van mij aan te vallen op mijn uiterlijk.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Klopt het dat je 212 lang bent? Hoeveel weeg je dan jongen 21.? Je valt dan wel en bemerk je ook weleens enige jaloersheid.?

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Zelf een kort maar wel dikke pik, maar geen probleem. Maar waarom er zo gekat werd op iemand die afweek van de topic is me niet duidelijk.Wie een grote pik heeft die heeft hier voor en nadelen van. En valt hier door wel op evenals een jongen die een dikkere kont heeft als gemiddeld, die valt ook op, al zijn er genoeg jongens die dit wel cool vinden en dit bij zich zelf accepteren

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • dat is rot he

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Wat leuk dat er jongens zijn die zichzelf kunnen pijpen. Ondanks dat mijn piemel 21cm lang is kan ik er toch niet bijkomen. Dit komt doordat ik vrij lang ben (2,12 meter). Hierdoor is tevens mijn bovenlijf een stuk langer en daardoor kan ik niet ver genoeg buigen om er bij te kunnen.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik kan mij zelf pijpen dat is echt lekker.

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • En jongen hier boven
    voelt het klaar komen dan net zo of lekkerder
    dan als iemand anders je pijpt

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • ik heb een lul van 20cm en oefen veel om mijn zeer stijve lul als ik klaar kom in mijn eigen mond te spuiten en dat luk me goed, ik laat ook mijn homo vrienden toezien hoe je dat kan, maar zelf aan zuigen dat gaat nog niet, nog een beetje meer oefenen daar voor

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • voor die jongens die groot geschapen zijn
    zuigen jullie jezelf ook wel eens
    dat lijk me makkelijk kunnen met een grote piemel

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Die van mij is nu al groot. 17 cm als die stijf is. Vanaf mijn geboorte van die al groter dan normaal.

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Veel jongens en ook ik niet kunnen niet reageren over hun ervaring met een grote piemel. Maar vind het wel interessant, maar boven de 20 cm is minimaal denk ik.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Heb alles gelezen,ben een jongen die ervaring heeft met vakantie en zomerkampen voor jongeren. Zo ook in Duitsland met allerlei jeugd uit verschillende landen. Nu, samen douchen is voor mij geen probleem, en eigenlijk zijn al die piemels gelijk of meestal wat afmeting betreft. In onze club wordt er ook niet zo opgelet, totdat ineens een getinte jongen binnen kwam,ras weet ik echt niet, maar hij was groot ,sportief getraind uiterlijk ,ja, hij maakte niet alleen op mij indruk ook op de anderen, misschien ook door zijn houding zo van hier ben ik.Hij stond tegenover mij in de doucheruimte en echt wat een kanjer van een pik. Super groot en dik,hij merkte wel dat er naar hem gekeken werd,maar maakte hem niet uit, dat merk je gewoon. Tot onze verbazing maakte een andere jongen die wij niet kenden ineens een opmerking naar hem, zovan dat hij jaloers op hem was,en wees naar zijn pik,waardoor hij begon te lachen,waarna die jongen vroeg mag ik een foto maken,en dat mocht,we waren verbaasd over zoveel brutaliteit,maar hij maakte een foto,die later werd gedeeld,heb hem ook nog als herinnering,zou zelf niet zo'n grote willen,lijkt me lastig, maar ergens toch wel jaloers op die jongen,die zoveel durf had.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Hallo jongen van 21, Hierbij deel ik graag mijn ervaringen Tot en met mijn 12e had mijn pik een normale lengte. Vanaf m’n 13e begon hij enorm te groeien en viel het in de kleedkamer op dat ik een veel grotere bobbel in mijn boxer had dan mijn klas genoten. Nog voor mijn 14e was hij al stijf 16cm lang. Een keer tijdens het omkleden voor gym kreeg ik een stijve. Hij werd zo groot dat mijn boxershort aan de voorkant scheurde en hij naar buiten kwam (Sindsdien draag ik geen Hema ondergoed meer). De andere jongens zagen het en vonden dit heel interessant. Ik schaamde me ertoen een voor. Al snel ging het verhaal op school de ronde dat ik een grote pik had. Hierdoor kreeg een aantal nieuwe vriendinnen. Daarna kreeg hij nog een groeispurt die tot mijn 16e duurde. Nu is mijn pik slap 17 cm en stijf 21cm lang. Het is inderdaad leuk om een grote te hebben. Ik zou niet anders willen. Meiden vinden het over het algemeen ook leuk als je een grote hebt. Het nadeel is dat het inderdaad niet altijd gemakkelijk is om ondergoed en zwembroeken te vinden waar voldoende ruimte aan de voorkant zit. Wanneer ik in een strakke broek/zwembroek of in mijn boxershort loop is er altijd een grote bobbel zichtbaar. Daardoor krijg ik af en toe veel bekijks maar ik schaam me er niet voor. Bovendien is een grote bobbel ook een teken dat een man veel testosteron heeft. Ik ga ook graag naar het naakt strand. Daar kijkt inderdaad niemand je raar aan en kan gerust naakt zwemmen zodat m’n pik vrij kan bewegen. Ik hoop dat je wat aan mijn ervaringen hebt.

    21 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten