Skip to content
19 reacties
1111 weergaves

Douchen voor de eerste keer

Ik moet binnenkort naar de middelbare en daar moeten we douchen. Mijn klas kon ook gewoon douchen in boxer. Grotendeels gaat ook naar dezelfde school. Hoe moet ik dit doen. Ze weten alles van seks, dus ik denk dat ze al gaan rukken

12 jaar
8 jaren geleden

19 Reacties

  • bij ons op school moeten we verplicht na gym douchen. Zijn een paar die in hun boxer douchen maar de meesten zijn bloot ( ik ook)

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Pas je gewoon aan de meerderheid aan, dan zit je altijd goed.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Douchen in boxer vind ik maar raar en niet erg schoon. Ga gewoon bloot: dat is normaal en hygiënischer. Je moet even die drempel over, maar schaam je niet. Als er een paar naakt gaan douchen, volgen er vast meer en wordt het voor iedereen ook gewoon.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ga naar de sportschool en douche altijd in de hoop dan andere jongens te zien. Jammer dat heel veel mooie jongens hun onderbroek aanhouden bij het douchen. Juist mooie jongens.
    Veel oude mannen douchen wel naakt maar daar zit ik niet op te wachten. Ze kijken vaak wel naar m'n piemel.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben 19 en heb nog nooit naakt gedoucht in groep. In Vlaanderen moet je niet douchen op school, op mijn school mocht het zelfs niet omdat er geen tijd voor was.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • ??nog nooit naakt gedoucht??? Vreemd, doe ik altijd. In de gym..."zaal"??? Lijkt mij best geil. Hoe en waarom moet je oefenen, gewoon die onderbroek uit en gaan met de banaan... 

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik doe sinds kort aan voetbal en mag volgende week mijn eerste match meedoen. Na de match moeten we ook douchen (naakt)! Ik heb dit nog nooit gedaan, moet ik er iets speciaals over weten? En zou ik misschien deze week al eens oefenen door in de gym te gaan douchen? Toch wel een beetje stress!

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • gewoon in je blote piemel. iedere jongen heeft er een. de eerste paar keer zal het best gebeuren dat jij en je mede klasgenoten een stijve krijgt, maar dat is normaal, gebeurde ook toen ik met mijn klas voor het eerst naakt moest. ook als we met een brug-/tweede klas moeten douchen (2 grote douchruimtes, 1 jongens 1 meisjes) gaat iedereen gewoon naakt. ook de jongsten.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Wij douchen op school gewoon allemaal naakt, ik vraag mee alleen af als je met boxer gaat douchen hoe je dan in je schone boxer stapt, de natte zou toch een keer uit moeten. Hoe doe je dat??

    11 jaar
    8 jaren geleden
  • de eerste x kijken ze naar je, maar je staat allemaal in het zelfde kostuum

    en gaat hij een keer staan, dit is menselijk... dit doet hij ij elke jongen

    stap er even over heen, het is menselijk

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Deel de aanbeveling van "gewoon doen" went vanzelf.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • gewoon zonder boxer, is bij ons bij voetbal normaal, je bent het zo gewend

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Wees een man en douche gwn naakt net zoals hierboven : je wordt niet schoon. En het is ook niet gay, hoort gewoon bij je ontwikkeling.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Gewoon in je blote kont denk, is na 2 keer niet raar meer hoor en met boxer aan word je niet echt schoon

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik zeg het je als je het gaat melden gaan ze je niet meer leuk vinden

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja, ga gewoon bloot douchen. Alle jongens hebben een pik, heel gewoon. En als je in boxer doucht, moet ie toch ook uit...

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Gewoon bloot natuurlijk. Met een boxer onder de douche is pure aanstellerij. Een echte vent schaamt zich niet voor z'n lichaam. :-)

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Waarom moet je daar douchen? Na het sporten? Dit is eigenlijk nooit verplicht zo ver ik weet, vaak doen velen het ook gewoon niet. En je kan daar anders heus wel in je boxer ofzo douchen. En rukken in de douches, dat hoort niet.. Ik betwijfel dat dat zal gebeuren, en anders kun je dit bij de leerkrachten melden en dan mogen zij waarschijnlijk niet meer douchen daar.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Gewoon naakt, niks geks aan

    16 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten