Skip to content
8 reacties
227 weergaves

doen alsof je een zwerver bent

Altijd als het bijna donker is ga ik naar buiten, en fantaseer ik dat ik een zwerver denk, en denk ik aan jongens die thuis wel in een warm bedje liggen en zo fantaseer ik ook qua eten (ben homo) is dit gwn rare fantasie? Of is dit iets anders?

14 jaar
8 jaren geleden

8 Reacties

  • Goed bezig hoor! En leuk dat je dierenarts wilt worden! :)

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Hallo @jongen21 In de 3e ben ik al van plan om stage telopen bij een dierenarts (wil later zelf dierenarts worden of bij de dierenambulance werken) wij hebben thuis zelf ook veel honden en soms worden ze zwanger dus dan help ik daar ook gwn mee, ik hou ook veel van natuur en dieren, later wil ik ook veel goede doelen steunen met een bepaalt maandbedrag... ik heb zelf ookal veel geld gedoneert aan Dierenlot en hongersnood in Afrika (allemaal zakgeld) ;)

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Hallo TS, er is inderdaad een hoop gedoe met vluchtelingen, maar er zijn ook heel veel andere mensen die het moeilijk hebben, die krijgen mede daardoor nauwelijks aandacht. Daklozen, waar je het over had, zijn vaak mensen die ooit een huis, baan en gezin hadden, maar door allerlei verschillende oorzaken in de problemen zijn gekomen. Ook zijn er kinderen die van huis zijn weggelopen omdat ze het daar niet meer uithielden. Daar hoor je bijna nooit meer iets over maar ze zijn er wel. Het is op jouw leeftijd waarschijnlijk lastig om vrijwilligerswerk te vinden waarbij je contact hebt met die mensen, maar iets als collecteren of flyeren kan misschien wel. En als je van dieren houdt kun je misschien wel helpen in een asiel of opvang. Daar doe je ook goed werk mee.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Hallo @jongen21 ik denk indd dat je gelijk hebt, je weet dat er tegenwoordig veel gedoe is met vluchtelingen en wou zelf ook helpen bij een asiel (ook nieuwsgierig en interresant) maar dat kon toen niet omdat ik tejong was...

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoi TS, als je dankbaar bent voor wat je hebt is dat alleen maar goed. Het is prima om ook stil te staan bij mensen die waarschijnlijk veel pech gehad hebben en hun huis en alles zijn kwijtgeraakt. Als je er iets mee wilt doen kun je misschien in de vakantie vrijwilligerswerk doen bij een opvang, of als dat te zwaar is voor iemand van jouw leeftijd, misschien collecteren oid. Je kunt allicht eens informeren wat er is in de omgeving. Maar vergeet niet om ook plezier te maken hè? ;)

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Hallo @jongen21 ik heb zelf het gevoel dat mijn gedachte iets met dankbaarheid temaken heeft... maar die gedachte is misch ver tezoeken :)

    TOPICSTARTER

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoe voel je je dan? Probeer je je in te leven hoe het is om dakloos te zijn, of vind je bepaalde dingen misschien opwindend? (Omdat het bij "seks enzo" staat).

    Op de BBC was laatst een programma waar celebs een paar dagen moesten (over)leven als dakloze, om zich in te leven en om aandacht te vragen voor hun situatie. Dat vind ik prima, want er zijn best veel gewone mensen die door omstandigheden hun baan, familie en huis zijn kwijtgeraakt.

    Als je het opwindend vindt om aan jongens in een warm bedje te denken kan ik me daar misschien wel iets bij voorstellen, maar verder is het niet mijn ding of zo. Maar er zijn zoveel mensen als fantasieën, dus wat heet 'raar'. Je doet er niemand kwaad mee toch? ;)

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Oowhja want dit onderwerp heeft ook echt met seks te maken

    13 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten