Skip to content
18 reacties
1092 weergaves

Niet rukken door gips

Wat zouden jullie doen als allebei je armen gebroken zijn en er zit gips om heen. Hoe dan rukken??

16 jaar
8 jaren geleden

18 Reacties

  • Dan weet ik al wie ik kan vinden. Mijn vriendje van 12 vroeg laatst of hij mijn piemel eens mocht zien. Ik heb wel nee gezegd. Dan zou ik nu zeggen : je mag hem zien, maar dan wil ik ook dat je hem aftrekt.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb het zelf meegemaakt voor jaar terug kreeg ongeluk met crossen hebben pennen in linker schouder gezet en had rechter arm op 2 plekken gebroken ben toen geregeld gerukt Door mij buurjongen van 24 en nu doen we het nog wel samen maar het is niet alleen rukken wat probleem geeft mij moeder en pa helpen met douche en naar wc gaan

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Misschien vragen aan een vriend waarmee ik al wat intiems heb gedaan of anders mijn piemel tegen de lavabo drukken en zo een beetje proberen te wrijven eraan.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zou dan toch aan mijn neef of beste vriend vragen of ze een handje kunnen toesteken. Anders ga je constant een stijve hebben en natte dromen krijgen. Nog ongemakkelijker...

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben absoluut geen homo maar zou het toch echt wel aan mn beste vriend vragen we schamen ons niet voor elkaar en als we logeren lopen we ook gewoon naakt door de badkamer als ik uit de douche kom gaat hij er in en droog ik me rustig af boeit ons helemaal niks

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • sorry hoor maar ik lig echt stuk om het idee: vraag het aan een van je vrienden, zie jij het al aan komen bijvoorbeeld je beste vriend vraagt of jij zijn geslachtsdeel in je handen wil nemen maar het is niks persoonlijks hoor ik wil gewoon geen smurfballen. ik denk niet dat iedere vriendschap dat aan kan. als ik jou was zou ik wat anders proberen :')

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik pak een paar zakdoekje en leg die op mijn bed, ik ga er dan naakt met mijn plasser op liggen en maak dan zo neukbewegingen.

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Je hebt deels gelijk. Het is niet zo dat het komt door als je een periode niet rukt, maar door vernauwing van de bloedvaten bij je ballen/prostaat. Om dit op te lossen kun je idd fappen. Maar dat betekent dus NIET dat je blauwe ballen krijgt als je niet fapt. 

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Dat is als je telang niet rukt dan krijg je pijn bet of iemand je in je ballen trapt maar dan nog erger om dat er dan teveel sperma is en dan moet je dus klaarkomen en dan doet het geen pijn meer dit noemen ze dus ook wel blauwe ballen

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • wat is blauwe ballen ?

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Mn beste vriend vragen of ie helpt want blauwe ballen doet fk veel pijn desnoots me ma die me helpt, zolang ik geen blauwe ballen krijg is t goed ??

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Uhm, niet lijkt mij? Ik heb geen ervaring met een gebroken arm gelukkig.

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Vraag inderdaad een leuke jongen en vraag of hij jou af wil trekken.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • M'n vriendje vragen

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Als je Geen vriendin hebt zou ik je beste vriend vragen die snapt t vast wel

    17 jaar
    8 jaren geleden

  • Heb je geen vriendje of vriendin die het spannend/leuk vindt om je daarmee te helpen? Lijkt mij een hele leuke uitdaging om juist nu van de nood een deugd te maken. Dit is DE perfecte kans om iemand die je leuk vindt om hulp te vragen. Ook nog extra spannend omdat je er niets tegen kun doen als hij of zij je aftrekt. ;)

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Dan wacht ik wel af tot het weer hersteld is, of vraag ik mijn vriendin.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • niet?

    17 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten