Skip to content
20 reacties
969 weergaves

Naadloze Boxer?

Ik zou graag eens een strakke, lage (heup) boxer willen proberen, zonder dat standaard voorstuk erin met die stiknaden. Ik ben erg groot geschapen, en kan alles toch niet opbergen in dat puntje voorin (daar passen alleen m'n ballen, m'n pik leg ik horizontaal naar links). Daarom zou ik wel eens een elastische boxer (katoen met elastan) willen zonder al die irritante stiknaden. Ik draag nu meestal Boss (Orange), Diesel en BB, altijd zonder gulp, want die zijn sowieso onbruikbaar en dat geeft alleen maar meer knelpunten waar je die niet wilt. Maar ook zonder gulp hebben ze die stiknaden. "Voorgevormd" heet dat dan. Klinkt mooi, maar die vorm past mij nooit echt. Ik ben er inmiddels wel aan gewend, en kies er mede daarom zomers vaak voor om helemaal niks onder een skinny jeans te dragen, maar ik vraag me toch af of er inmiddels geen merken zijn die zoiets maken? Ik zag in een film laatst wel een jongen met een mooie, gladde, dunne, strakke, boxer zonder die naden voorop, maar daar kun je het niet aan vragen natuurlijk... ;) Draag jij zelf zoiets of weet je wie ze maakt? Ik hoor liefst een bekend merk, zodat je het makkelijk online kunt bestellen bij diverse webshops. Dank!

21 jaar
8 jaren geleden

20 Reacties

  • Hoi 21, ja idd. Je zegt bovenuit dus ik neem aan dat hij dan naar boven wijst? Dat komt bij mij sowieso niet uit omdat ik zo onvoldoende ruimte heb ivm de broekband van m'n jeans (au!). Maar geen nood, zonder ondergoed kijken ze meestal ook hun ogen uit... ;)

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Je hebt idd. wel een erg grote lul. Bij mij een 9 cm. slap en 16 stijf, dus geen problemen met strings. Ik denk dat er zeker wel 20cm. in kan maar ja, dan steekt je eikel er nog bovenuit als je een stijve krijgt. Is trouwens wel geil om te zien, ook voor een aantal meiden heb ik gemerkt!

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoi andere 21, bedankt voor de tip! Je komt dan op bayard24.ch uit, klopt dat?

    Ik zie dat ze de Hom Sensation daar ook hebben, en zag toevallig een boxer "brief" die me ook interessant lijkt vanwege de andere indeling. Google maar eens op "next by Rohner Pant". In lichte kleuren zie je gelijk wat ik bedoel met de andere lijn van de stiksels. Dat geeft misschien meer ruimte voor m'n pik. En ze zijn van katoen met elastan, en ook helemaal niet duur. De prijs maakt me niet zoveel uit als het echt goed is, maar het scheelt toch. Overigens noemen ze de korte, lage elastische boxers die ik zoek vaak "brief" blijkbaar, "hipster" is vaak voor meiden. Misschien handig voor wie ook op zoek is.

    Andere 21, mag ik vragen hoe groot de jouwe is, i.v.m. die string ervaring van jou? Een string zou bij mij hooguit voor de grap worden, maar het kan leuk zijn voor een keertje. Voor dagelijks gebruik wordt het niks bij mij. We hebben het over 18.5cm in rust en 23.5cm stijf, soms zelfs ietsje meer. Dus ik heb aardig wat bergruimte nodig. Stijf blijft hij in een boxer vaak al niet eens binnenboord, dus een string zal dan zeker goed zijn voor een komisch effect. Dat kan lollig zijn, maar niet als je een pantalon draagt en je ziet wat leuks voorbij komen, lol. Ook in rust is het tot nu toe onmogelijk gebleken om alles in een string te vouwen.

    Het is voor mij ook eigenlijk alleen comfortabel als hij naar links ligt, horizontaal voor m'n heup. Dan zijn elastische "briefs" dus het beste, omdat die hem vrij goed op z'n plek houden. Bij elastische skinny jeans (Diesel) gaat het ook goed zonder ondergoed, wat ik ook fijn vind dragen. Wijde joggingbroeken en baggy Bermuda's gaan ook wel zonder ondergoed, maar dan hangt hij natuurlijk wel vrij te wapperen. Wel lekker trouwens als het warm is. ;) Dat gaat ook wel, alleen moet ik oppassen als ik ga zitten, vooral in een (lage) auto, dat de boel niet afgekneld wordt, want dat kan pijnlijk worden. En fietsen wordt dan sowieso niks natuurlijk.

    Misschien toch maar eens een kilt proberen, of een vacature zoeken op het naaktstrand, haha.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen 21, kijk eens op www.underwear24.nl en klik dan bv. op strings. Je zal zien dat er best wel strings bij zitten die groot genoeg zijn (en rekbaar) voor de grootste stijve pik. Ze zitten heerlijk maar er zij ook hipsters en tanga's in overvloed die perfect zitten van 5 tot 25 cm.! Er zij er ook waar bewust aan de bovenrand een opening zit waar dan je eikel uit komt kijken, Ik heb er eentje en al veel meiden belust zien kijken...hahaha. Het geeft in ieder geval wel een erg geil gevoel!

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • @ meisje 13, wijde boxers kan ik juist niet aan omdat m'n pik dan onder de pijp uitkomt, en het ook gaat knellen als hij in m'n broekspijp hangt en ik ga zitten. Dus vandaar juist strakke boxers/hipsters. Dan blijft alles op z'n plek zitten.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Dank je wel! Ik zie iets van "invisible comfort" van Hom, dat zijn ze denk ik? Dat komt aardig in de buurt, al bedoel ik eigenlijk iets waar dat voorstukje helemaal niet inzit, zoals een turnbroekje oid. Maar ik ga deze eens van dichtbij bekijken en misschien eentje testen. De prijs is niet hoger dan wat ik voor mijn merkondergoed betaal. Het is alleen afwachten of polyamide niet zweterig wordt, ik draag normaal liefst katoen. Strings kunnen sommige jongens ook leuk staan, maar die hebben voor mij te weinig bergruimte. ;)

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • je kan ook wijde boxers kopen en de meeste jongens dragen dat ook dus ja je kan dat eens proberen he

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik weet dat Manstore en Hom naadloze hipsters en strings hebben, die elastisch zijn zodat als je een stijve krijgt die er nog in past (mijn 15cm. tenminste). Ze zijn niet goedkoop maar zitten heerlijk, zeker de strings die ik er van heb!



    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Bedankt voor de tip!

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • ja gaan jambelle is een onderbroekenshop

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ga binnenkort wel weer eens shoppen. Was makkelijk geweest als iemand een merk of webshop had geweten, want de meeste winkels hebben min of meer hetzelfde standaard assortiment. Misschien een gespecialiseerde ondergoedshop? Als dat er is voor mannen. Voor vrouwen zijn er zat lingeriewinkels natuurlijk, maar voor jongens en mannen...? Not so much.

    NB: maatje groter werkt niet, want dan hangt ie op m'n dijen. ;)

    Ik moet echt iets straks/elastisch hebben om de boel op z'n plek te houden.


    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Of je neemt een maatje groter.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • als ik jou was zou ik naar een ondergoed winkel gaan en gewoon vragen om naadloze boxers, lijkt mij de makkelijkste oplossing maar ja ik ben natuurlijk een meisje dus kan niet zo goed oordelen haha

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen16 het is katoen, en het zweet valt wel mee, het merk weet ik niet, knip ik er altijd uit want dat jeukt altijd enorm.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • (ja, ik ben dezelfde) probeer m'n tips maar eens. ik heb 't ook geprobeert en het was lekker luchtig en niet strak

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • @^ Daar heb ik ook wel eens jaloers naar gekeken inderdaad. Voor meiden zijn er de leukste boxers / hipsters, terwijl het voor jongens en mannen toch vaak steeds weer op hetzelfde neerkomt. Vrij saai, en altijd die ingenaaide voorstukjes... :-/ Als je verder gaat zoeken kom je al gauw bij kinky spul en strings (die mij al helemaal nooit passen). Dat is ook niet wat ik zoek. Ik wil gewoon iets wat lekker comfortabel zit, de boel goed op z'n plek houdt (elastan) en er ook een beetje goed uitziet. Is dat zoveel gevraagd? Pfff.... Misschien dan toch maar eens een leuke meidenboxer zoeken. Ik heb ooit wel eens een hipster van m'n vriendin aangetrokken, maar die heeft maat xs, dus... :D Bovendien wil ik dan iets wat wel laag op de heup valt, maar aan de onderkant wel over de billen valt (korte pijpjes). Bij m'n vriendin zijn ze meestal anders gesneden, zodat de billen aan de onderkant onbedekt blijven. Dat staat haar heel sexy, maar dat is dus niks voor mij haha. Dat wordt ook weer een klus om dat uit te zoeken, want ik weet ook die benamingen niet, en m'n vriendin is ook niet zo'n meisjemeisje (die vindt motoren leuker lol). Nou ja, ik ga wel eens kijken. Maar tips voor strakke/gladde mannenboxers/hipsters zijn nog steeds zeer welkom...!! :)

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • @ jongen van 16, Weet je of dit katoen en elastan is? (Dat staat in het label) Of is het kunstvezel? Niet natuurlijke stoffen worden vaak zweterig denk ik, omdat het minder ademt en opneemt. Of valt dat mee? En staat er geen merknaam op het (was) etiket? @ jongen 13, dan zit je met die naden op je kont... :D Dat zit voor geen meter lijkt me. ;)

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Meiden ondergoed ;) Voor de dames zijn er ook normale boxers en zoals je zelf wel kunt bedenken hebben hun geen voorvorming nodig haha. Voor zover ik weet kun je best wel wat boxers zonder naden kopen. Je kan ze natuurlijk ook bestellen online en niet awkward door die winkel lopen met meiden ondergoed.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • draag de boxer andersom

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja, ik heb ze ook, ze zitten lekker ook als je beweegt. Het is maar 1 stuk dus het is niet aan elkaar genaaid. Ik weet niet waar ik ze heb gekocht maar ze komen uit een normale kledingwinkel en niet online. Moet je dan maar even aan de verkoper vragen of missen wel ff op internet kijken.

    16 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten