Skip to content
4 reacties
1259 weergaves

gehandicapte zus

Ik heb een zus en die is gehandicapt. Nou kwam ze laatst naar me toe en vroeg of ik nog maagt was. Dit ben ik al een paar jaar niet meer dus vertelde dat aan haar. Nou was haar vraag hierop of ik haar wilde ontmaagten ze zit al een heletijd op dating sites maar verteld dat al die mannen het niet durven omdat ze in een rolstoel zit en ze wilt heel graag seks ervaren voor dat ze zich oud voelt. Wat moet ik doen?

18 jaar
8 jaren geleden

4 Reacties

  • Wel lastig allemaal. Inderdaad, seks tussen broer en zus hoort gewoon niet, maar dit is toch net even wat anders.
    Ik kan me wel voorstellen dat ze het liever wil proberen met iemand die vertrouwd is, dan met een vreemde sekswerker die haar tegen betaling wel even wil doen.
    En blijkbaar ben jij een geschikte kandidaat voor haar. Maar het is nogal iets wat ze vraagt van je als zus.

    Niemand op dit forum kan je vertellen wat je moet doen. De vraag is vooral hoe jij zelf er tegenover staat.

    Dit is mijn mening :
    Ik denk dat het goed is als je een keer een heel openhartig gesprek hebt met je eigen zus over dit onderwerp.
    Als je besluit om het toch een keer te doen met haar, maak dan meteen goede afspreken. Bijvoorbeeld dat het maar voor eenmalig is, dat het veilig gaat, dat het licht uitmoet, en dat vooral niemand er van af mag weten.

    Als je het NIET wil moet je dat gewoon zeggen, maar leg dan wel uit waarom niet, waarom je je twijfels hebt. En help je zus zoeken met een alternatief iemand.

    Succes en laat weten hoe het afgelopen is..


    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Broer en zus is en blijft incest, hoe je het wendt of keert. Dit is niet jouw taak. Je zus zal een beetje geduld moeten hebben, er zijn tegenwoordig mogelijkheden genoeg via dating sites, ook voor gehandicapten. Er zijn ook gespecialiseerde sekswerkers die dit (tegen vergoeding) kunnen doen. Kortom, er zijn gezondere oplossingen dan seks tussen broer en zus. Spijt komt achteraf, bij haar of bij jou, of allebei. En de kans dat het ooit uitlekt en er later (enorm) veel gedonder over komt in de familie is ook zeker aanwezig. Ga het dan maar uitleggen. NIET doen dus, is mijn advies.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoe oud is je zus, als ik vragen mag? Onthoud: als je eenmaal met haar gevreeën hebt is deze gebeurtenis niet meer terug te draaien. De kans dat je spijt krijgt is ook zeker aanwezig. Denk goed na voor je iets met 'r gaat beginnen!

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Dat is een moeilijk... ik persoonlijk zou het niet doen omdat het familie is en nog belangrijker je zus!! Vraag aan haar of je het aan een vriend mag vragen of zo...

    15 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten