Skip to content
9 reacties
3063 weergaves

Raarste plek dat je je lul uit je broek hebt gehaald

Zoals de titel al zegt, wat is de raarste plek dat je je lul uit je broek hebt gehaald. Je hoeft niet perse ook gerukt te hebben. Ik zal zelf beginnen:

In de trein een aantal keren men lul uit men broek gehaald. Een paar keer ook afgetrokken en 1 keer klaargekomen in een zakdoek.

Op de fiets. Nooit klaargekomen wel af en toe gerukt maar meestal gewoon dat ie buiten men broek hangt.

19 jaar
8 jaren geleden

9 Reacties

  • Op het trein station, ik was rond 01:00 uur op het station in ons dorp en alle glazen ramen van het hokje waar in je op de trein wacht waren aangeslagen en wij zaten daar rustig pizza te eten maar ik moest pissen dus toen deed ik het maar in een hoekje van die kabine.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Lift bus zwembad en strand.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Raarste plek is toch in de klas denk ik. Af en toe achter mijn boek onder mijn shirt afgetrokken. Ben ook 1 keer per ongeluk klaar gekomen onder mijn shirt. Ben toen snel naar de wc gegaan en alles weg gehaald. Ik zat dan in men eentje achter in de klas en zag dan bij een leuk meisje haar string boven haar broek uitkomen of ik kon jaar bilspleet zien. Ik weet dat het wel raar is maar OK werd echt geil om dit te zien dan.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik meerdere keren mijn broek open gedaan in de trein. Het is dan rustig en ga ik meestal een beetje aftrekken ook. Ik ben tot nu toe maar 1 keer klaargekomen in de trein in een zakdoek. Ik ben altijd bang dat net als ik aan het klaarkomen ben er iemand aan komt lopen. Enja als je aan het spuiten ben kun je moeilijk je luk snel terug in je broek stoppen want dan zit je zelf helemaal onder je eigen sperma en dit valt best wel op lijkt mij.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben wel eens klaargekomen en afgetrokken in een bubbelbad in het zwembad op vakantie. Ook ben ik wel eens gepijpt in de bosjes.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • In het zwembad hij zat knel bij het elasriek

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Bij de huisarts, niet heel speciaal ofzo

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • in de klas, tijdens de les. gewoon gulp open, geval eruit en dansen onder de tafels

    toen was ik 7

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Als het 's zomers is hou ik ervan om in de brandende zon te gaan fietsen in een shirtje en sportbroekje. Als ik geil ben fiets ik dan soms over een dijk waar je misschien om de tien minuten een fietser treft. Voor mij genoeg tijd om tijdens het fietsen te rukken (wel vaak in mijn broekje). Soms stap ik af en schuil ik achter het riet langs dat dijkje en kom ik daar heerlijk klaar. Als ik dan weer op je fiets stap voel ik me focking relaxed!

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten