Skip to content
19 reacties
16693 weergaves

Jongen met stijve tijdens het zwemmen

Ik was in het zwembad en er was een jongen van een jaar of 12 met zon strakke zwemslip. Hij had een kijharde stijve en zijn eikel stook een deel boven zijn zwembroek uit. Ik liep naar hem toe en zij dat je zen lul kon zien boven zijn zwembroek. Hij pakte zijn zwembroek deed die eerst een stuk naar voren en pakte toen zijn lul beet en legde hem schuin neer en deed zijn zwembroek weer goed. Ik kon tijdens dit alles dus perfect zijn lul zien.

Even later ging ik naar de douches en stond hij daar ook. Toen hij mij zag pakte hij zijn lul uit zijn zwembroek en plaste met een boog door de douches heen. Hij dacht volgens mij dat hij heel geil was ofzo.

Doen meer jongens dit? Gewoon een beetje openbaar hun lul laten zien?

15 jaar
8 jaren geleden

19 Reacties

  • Wat vond je ervan?

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Beetje vreemd dat hij dit zo in het openbaar doet maar ik heb zelf ook wel is onverwachts een stijve waardoor hij raar ligt en dat niet fijn voelt dus moet ik hem altijd recht leggen doe ik zelf altijd via mijn broekzak maar soms is dat bij mij ook te zien maar niemand heeft er wat op gezegt

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen van 14, over een jaartje denk je er misschien weer heel anders over. Zaak is, dat je trots bent of wordt op je eigen lichaam. Als je zover bent schaam je je er ook niet meer voor, zelfs niet voor een stijve piemel want die is gewoon mooi. (en ik ben geen homo, maar zeg wat mijn vriendin nu zegt.)

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Gaat dat schamen om je bloot te laten zien weer over? Want eigenlijk vind ik het wel stom, ergens wil ik best laten zien hoe ik er uit zie. Zoals die jongen die ts noemt, dat lijkt me wel heel stoer.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Jonge. 22 die jongen 13 is denk een belg

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb nooit een stijve tijdens het zwemmen door het water wordt hij juist slap en heel erg klein

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen 13: wat een onzin comment. Duidelijk nog niet door hoe het werkt... In de puberteit is het vrij normaal dat jongeren zich gaan schamen voor hun lijf. Dit komt voor een deel door de veranderingen die fysiek aan het lichaam gebeuren, maar ook door de mentale ontwikkeling. Een laag zelfvertrouwen is vrij normaal in de puberteit en daar hoort o.a. schamen voor het eigen lichaam bij. Op latere leeftijd zwakt dit vaak weer af.
    Overigens dat je liever hebt dat je publiekelijk niet naakt bent, wil niet zeggen dat je absoluut voor niemand naakt wil zijn. Ik ben zeer preuts, maar voor een enkele vriend en mijn ex-vriendin maakte ik uitzonderingen voor het hebben van seks.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • he jongen 14 jaar ik noem dat kinderechtig alle jongens hebben toch een lul wat doe je als je moet sporten op school en moet douchen moet je toch ook naakt of als jullie gaan zwemmen zitten jullie toch samen en als je later een lief hebt en die wil sexs dan mag die vriendin u niet naakt zien vind ik stom

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Ja jongen van 14, je zit nu in de puberteit en dan schamen veel jongens zich voor hun eigen lichaam. Het zou juist andersom moeten zijn, want wat is er nou mooier dan een lijf dat volwassen wordt?! Je ziet er stoerder uit, krijgt wellicht wat borsthaar en zeker ook schaamhaar en een grotere en dikkere piemel. Niks om voor te schamen toch? Juist om trots op te zijn heb ik thuis geleerd en dat is eigenlijk ook zo want je lichaam wordt nu veel mooier en opwindender, ook voor meiden die toch wel zien dat alles gegroeid is en nog doet. Heerlijk toch?!

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Toen ik 12 was deed ik er ook niet moeilijk over als mijn zwembroek wat afzakte als ik het water uit kwam, en mijn billen of mijn piemel dan te zien was. En ik ging ook altijd in het grote omkleedhok verkleden. Maar nu vind ik dat beschamend, ik kleed me om in een hokje en ik wil niet dat men mijn billen ziet, en zeker niet mijn piemel. Dus doe ik nu heel voorzichtig als ik het water uit kom.
    Ik weet niet waarom ik er nu anders over denk, er is niks vervelends gebeurd of zo, ik ben niet gepest.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zwem het liefst naakt en dan zie je ook wel eens jongens met een stijve.

    Het is voor mij wel lekker om te zien ben namelijk homo maar er zijn vooral vrouwen die dan een hand voor de ogen van kinderen houden of die geen pik zien op een naaktstrand vraag ik me dan af.

    Maar heel soms zie je dan een jongen de bosjes in gaan om zich (te laten) aftrekken en zelfs seks te hebben met andere jongens of meisjes.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ja dat doe ik ook wel is maar niet vaak bijvoorbeel onder het dochen bij een zwembad of in een kleethokje maar wil iemand verkeering met me

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Tja, de ene wel en de ander niet kan aan de leeftijd liggen en aan zijn interesse voor meisjes bv. Ook is de ene jongen eerder opgewonden dan de ander door, meestal, zijn hormoon huishouding. Ik zelf krijg al vrij snel een stijve als ik een meid in sexy mini bikini zie of zo en ga dat ook niet verbergen, waarom zou ik. Iedere man heeft toch een piemel en waarom zou die niet gezien mogen worden? Iets anders is idd. om express je pik te laten zien, dat kan echt niet of het meisje moet dat willen. Dat heb ik ook al eens meegemaakt en die haalde m'n lul zo uit m'n zwembroek. Was wel geil!

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Als ik ga zwemmen met vrienden en vriendinnen dan heeft de ene jongen een stijve en de andere niet. Hoezo heeft de ene bijna altijd een stijve en de andere niet?

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb dat jaren geleden ook wel eens gehad dat ik een stijve kreeg en m'n eikel er bovenuit stak. M'n zusje zag het en zei kom eens en stopte mijn lul weer in m'n zwemslipje en ging alsof er niks aan de hand was weer zwemmen. We zijn wel vrij opgevoed thuis.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Paar jaar geleden had een vriend een stijve tijdens het zwemmen (op die leeftijd komt hij altijd ongewenst...) toen is er een meid het tegen hem gaan zeggen waardoor hij knalrood werd en huilend wegliep. Hij schaamt zich er nog voor, gelukkig kenden we de meid niet!

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Het gebeurt ook wel eens dat ik een stijve heb tijdens het zwemmen maar ik laat mijn lul dan toch niet express zien.

    WAt die jongen doet mag echt niet.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Nee. Ongevraagd is dat best bizar. Jongens onder elkaar tijdens het douchen of omkleden, a la, maar in het zwembad gaan lopen showen is raar. Zeker als het tegenover een meisje is. Als je het vervelend vind zou ik het melden bij de directie.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja af en toe laat je wel je lul zien Maar alleen als je er ze duidelijk over begint Ik heb heel vaak een stijve onder zulke douches dat is normaal hoor

    13 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten