Skip to content
12 reacties
860 weergaves

Gekste plek waar je ooit gerukt heb

Wat is de gekste plek waar jullie ooit hebben gerukt

15 jaar
8 jaren geleden

12 Reacties

  • In de openbare toiletten of in de bossen
    Meestal als ik moet plassen word ie al wat harder en dan krijg ik wel zin om eens rap hem stijf te maken. Daarna de stijve te pakken en aftrekkken.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • In de duinen, ik was een eindje gaan fietsen zoals ik wel vaker doe. Ging toen naar het strand en was gaan zwemmen en had mijn surfpak aan omdat het water redelijk koud was. die is redelijk dun en kreeg een stijve.
    die zag je er duidelijk doorheen en ging mezelf toen omkleden. Dat deed ik in de duinen, toen ik daar dat surfpak uitdeed was dat een heerlijk bevrijdend gevoel, er stond ook een windje dus lekker fris aan mn lichaam.
    Ik had toen nog steeds een stijve en dacht, "waarom niet?"
    Ik begon dus en er was niemand, ik was helemaal naakt in het duinzand gaan liggen en trok met gesloten ogen. Ineens hoorde ik iemand en dat was een gast van iets van 18 jaar, die pakte snel mijn kleren en surfpak en gooide die in de doornstruiken. Ik kwam toen ik dat zag, hij lachtte heel hard en ik moest toen met een halve stijve door de doornstruiken lopen. Een dag later kwam ik die gast tegen en hij zei: "was het lekker?"

    Dit is mijn tot nu toe geilste rukverhaal.

    Aangezien het weer wat warmer wordt ga ik weer meer fietsen en komen er weer meer verhalen :p

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Vandaag op me werk terwel me collega gewoon aan het kijken was ik kwam klaar.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Op het naaktstrand Dit is wel serieus gebeurd. Ik ging zo naar het naaktstrand in me eentje en toen kwam er een stel aan. Die vrouw was totaal niet knap en ook heel mollig, maar ze ging toe haar man insmeren. En toen ook zijn pik en toen kreeg ik een stijve. Ik zag dat ze continue naar me keek en ze ging gewoon lekker door bij haar man. Toen kreeg ik ook een volle erectie en heb mezelf afgetrokken voor hun ogen.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • In de klas, bij een supergeile gymleraar. Hij heeft altijd van die net te strakke gymbroeken aan. Moet een koprol maken ging hij me helpen, maar ik viel dus bijna om en greep een beetje in het rond om houvast. Bleek ik hem dus totaal in zijn kruis te pakken.

    Later in de voorlichting les mezelf afgetrokken achter in de klas. Hand in de broek en lekker knijpen en wrijven. Die leraar had het volgensmij wel door, hij keek nogal eens schuin.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ehh, op het strand

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • 's nachst midden op straat net daarvoor ook nog geplast op straat

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • In de trein denk ik dan. Ik zat in de coupé en er zat verderop van mij afkijkend een moeder met haar kind. Voor de rest was het leeg. Op 1 stuk van het traject waar mijn trein rijd, rijd de trein 10 minuten ofzo totdat hij bij het volgende station is. Dat kind was een beetje bij haar heen en weer aan het lopen. Ondertussen hield ik dat kind goed in de gaten dat hij niet toevallig mijn kant op kwam lopen. Ik had men lul uit men broek gehaald en was rustig aan het trekken. Na een paar minuten kwam ik bijna klaar en haalde ik mijn zakdoek uit men zak en hield die bij men pik. Toen kwam ik echt heerlijk klaar in men zakdoek. Toen ik de zakdoek van men lul afhaalde kwam ineens dat kind mijn kant op rennen en keek vol tegen men pik aan. Hij besteede er voor de rest geen aandacht aan en liep weer terug zonder iets te zeggen. 2 minuten later stapten hun uit omdat hun er uit moesten. Best wel spannend met mensen verder op. Wel vaker gerukt in de trein maar nog nooit klaargekomen hiernaast

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • In de klas sowieso. Ik zat in men eentje achterin en een paar tafels rechts naast mij zaten de 3 lekkerste meiden van de klas. Echt mooie borsten hadden hun. Ik zat schuin op men stoel met 1 been opgetrokken en ik had men onderbroek in men broek onder men reet hangen. Ik had men gulp en knoopje open en had men lul gewoon in men hand en was rustig aan het rukken met een paar vingers. Men boek had ik open voor me staan op men benen dus niemand kon men lul zien die toevallig mijn kant op keek. Daarbij zat men trui ook nog een deel over men lul. Het was zo lekker dat ik eerder klaarkwam dan ik dacht dus ik kwam in men trui klaar. Snel men broek weer dicht en even naar de wc gegaan

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Op kamp met meerdere tegelijk tijd ook geëlimineerd.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Op het uiteinde van een golfbreker, 's nachts, naar de dijk toegekeerd (om te zien dat er niemand was die mij kon verrassen)

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • op kamp een keer met alle jongens

    12 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten