Skip to content
25 reacties
10506 weergaves

Kleedkamer

Hoi mensen ik heb even een vraagje he
De meeste mensen zitten wel op een sport en vaak moet je je dan omkleden, hebben jullie wel is geile momenten in de kleedkamer zoja wat doen jullie dan meestal of heb je hier een heel geil verhaal over post hem dan. Btw even losgezien van deze vraag wat voor sport raden jullie mij aan en waarom?
Alvast bedankt voor het reageren!!

15 jaar
8 jaren geleden

25 Reacties

  • ik niet.Ik heb,schaam me dood,een erg kleine plasserj.Ik zwem in een speedo.voor mijn verjaardag gekregen!!blij mee Heb ook slips als onderbroekje.ik voelde me zo rot,na het zwemmen,lijkt mijn piemeltje ineens geschrompen????   Heb het al in een zwembad,voekt zo rot.Zwem graag in mijn geegen speddo!!aan van de zomer?  

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zit zelf op basketbal en we hebben wel eens gehad dat na het trainen toen de meeste al weg waren een jongen zich begon af te trekken. Ik ben toen maar snel weggegaan omdat ik er niet zo veel mee had haha.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • J13 zou welbij je club willen zwemmen en met je team douvhen lijkt me echt geil, ik zat vroeger op voetbal maar ben helaas gestopt Toen ik 9 was toen douchte we ook met heel het team naakt maar toen wist nog niemand wat aftrekken was.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik speel volleybal en souche altijd naakt met de hele ploeg, daar nog nooit wat meegemaakt! Op school wel op sportdag. Na de sportdag moedten we douchen en iedereen samen naakt in de douche, twee jongens hebben zich toen afgetrokken omdat ze dat cool vonden.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zwem al in een club sinds mijn 6de en we zijn met 14 jongens die allemaal een sixpack hebben door het zwemmen we douchen altijd na de les en iedereen krijgt dan een stijve en begint te rukken soms rukken we elkaar af

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Ga op honkbal daar moet je thuis omkleden en niet bij de club

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • "Kunnen jongens met een kleine "kinderlul" eigenlijk al aftrekken en klaarkomen? Gaat dat niet pas fatsoenlijk als hij groter is."
    Er zijn jongens die op hun 8 ste al "sperma" hebben het is niet veel maar als een meisje die al "rijp" is geneukt zouden worden kan ze daar zelfs zwanger door raken.
    Zelf was ik 9 toen ik al een aardige lulletje had van 12 cm en op me 12 was dat al 15 cm dus het kan wel ja.
    Maar zelf heb ik op me 14 de een jaar ge-voetbalt en heb daar wel eens een paar oudere jongens met elkaar seks zien hebben onder de douche en dat was echt niet elkaar aftrekken maar ze stonden elkaar te neuken.
    Niet dat ik daardoor ben gestopt met voetballen maar het was gewoon mijn ding niet ik hou meer van individuele sporten zoals wielrennen.
    Maar misschien is rugby iets voor je of waterpolo bij beide sporten mag je elkaar bij de ballen pakken :)

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik speel hanbal en als wij klaar zijn gaan wij douchen en meestal heeft iedereen een stijve piemel En een keer hadden wij met het hele team een weddenschap gedaan dat we allemaal 1 maan lang niet zouden rukken 3 jongens zijn het gelukt Maar 1 is daardoor helemaal gestopt met rukken Best jammer...

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Leuke fantasie jongen 21, je speelt misschien wel samen met meisjes maar de kleedkamers zijn wel gewoon apart hoor. Altijd en overal is dat zo.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Bij korfbal toen ik 16 was hadden we een gemengde kleed en doucheruimte. Later hoorde ik dat de meiden er een wedstrijd van maakten wie het eerst een piemel aan durfde raken of later, toen we elkaar beter kenden, zelfs vast pakten. Het was er soms wel een heel geile toestand maar met heel leuke herinneringen!

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik speel basket. We douchen altijd samen met heel het team. We praten dan wel eens over sex en aftrekken enz. Dan zie je wel eens dat er iemand een stijve krijgt maar dat wordt meestal genegeerd. Ik heb me wel 1 keer afgetrokken in de douche na een training toen iedereen al weg was. Dat was best wel spannend

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Kunnen jongens met no een kleine "kinderlul" eigenlijk al aftrekken en klaarkomen? Gaat dat niet pas fatsoenlijk als hij groter is.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoi ik speel volley en in onze groep ben ik de enige die al een grote lul heeft, de rest zo nog kinderlul. Als we douchen kijken ze allemaal baar mij en krijgen sommige stijve piemels, wel grappig! Ik krij soms ook een maar de trainer is meestal in de kleedkamer dus we masturberen nooit.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Super leuke reacties dankjewel!!

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Even over erecties, die komen al bij babies voor, en zelfs al voor de geboorte. Juist kleine jochies lopen vaak met erecties, omdat het zo snel gaat bij die kleine pikkies. Is heel normaal en heeft (meestal) niks met seks te maken in dat geval. Een ODOL (ontzettend dikke ochtend lul) kan dus ook al jong. Veel jongens herinneren zich dat later niet meer, juist omdat het niets betekent. De eerste keer wakker worden na een nachtelijke zaadlozing weten de meesten nog wel, omdat dat indruk maakte (mam, er zit allemaal plakspul op m'n buik). Of zoiets. Dat overkwam mij al voor ik tien was, dus acht of negen denk ik. Bij sommige jongens groeit hun pik heel vroeg, bij anderen alleen haar, of allebei, terwijl anderen moeten wachten tot ze 13 of 14 zijn voor er eindelijk iets gebeurt daar beneden... Pikken zijn net mensen, allemaal anders. ;) Spannende avonturen zat, maar ons speelterrein was vooral de gemeenschappelijke douche. Ik had na het eerste zwemuur op die school een halve erectie (vaste prik als die strakke zwembroek uit mag en het warme water over je lijf stroomt) toen een leuke jongen uit de klas naast me kwam staan. Hij kreeg een volledige paal terwijl hij naar mijn groeiende pik keek, die daardoor ook keihard werd. De badmeester had iets van "okee, jullie vermaken je wel even" "kleden jullie je wel aan voor het volgende uur begint?". Niks gedaan toen, maar het was wel spannend. En het was het begin van een leuke vriendschap... :) Groet, S.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • ik zit op badminton en we douchen nooit.
    we hadden een keer kind-oudertoernooi en mijn oom badmintonde met mijn broer. toen we klaar waren wou m'n oom gaan douchen. als enige. gelukkig zag ik zijn lul niet...

    als we gwn omkleden komen en soms ook oudere mannen (ongeveer 35/40jaar)binnen en het is een kleine kleedkamer dus je zien alles. soms staan ze dan alleen in een onderbroek en gaan ze tegen je praten. erg genânt...

    verder wel een leuke sport

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik waterski en wij douchen na dat we klaar zijn bijna altijd nadat we getraind hebben. Wij hebben met skiën een wetsuit aan en dus zie je al veel, deze houden wij vaak aan als we de douch in gaan en doen we dan in de douch uit. Omdat deze zoo strak zit moeten we elkaar helpen en soms heeft iemand dan een stijve en helpen we hem even

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Nee helaas jammer genoeg niet daarom hoor ik ook graag deze verhalen

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Zelf al eens iets meegemaakt, topicstarter?

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • -Topic starter-
    Hallo iedereen bedankt voor de reacties ik zou graag meer willen horen!

    15 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten