Skip to content
8 reacties
454 weergaves

sportclub of met groep

Ik lees hier best wel vaak dat er bij voetbalclubs en andere sportverenigingen tijdens omkleden/douchen, jongens zich aftrekken
mijn vraag is, hoe gaat dat als sommigen wel meedoen en sommigen niet?
en ik zou dat wel willen maar ik denk de anderen waarmee ik omkleed niet

14 jaar
8 jaren geleden

8 Reacties

  • Jonge 13, je doet het met je vriend in de kleedkamer, Tuurlijk dat is wel raar, maar als jouw teamgenoten daar oke mee zijn, Wrm ook niet. En als ze geil ervan worden kan je ze altijd vragen om te joinen ;D

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • ik voetbal ik ben homo en mijn vaste vriend doe ook voetbal onder de douche gaan we allemaal naakt na het douche doe ik het met mijn vriend iedereen kijkt mee wij hebben er geen probleem mee

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • jongen 15, dat is eigenlijk best geil, maar om zomaar zijn lul vast te pakken en hem te lopen trekken vindt ik best nog ver gaan. vooral als hij dat echt niet wilt is het moeilijk en vreemd om zijn lul te grijpen en te trekken. Kun je mij vertellen hoe ik dat dan het best kan doen ;)

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • bij ons zijn er altijd een paar die hun onderbroek aanlaten tijdens het douchen. wij trekken die dan altijd naar beneden en vervolgens gaan ze naakt verder, maar de volgende keer houden ze hun onderbroek weer aan en beginnen we weer opnieuw. zo werkt het ook bij aftrekken. als er iemand is die niet gezamenlijk wilt aftrekken gaan wij dat voor hem doen, en krijgen we vaak achteraf te horen dat hij dat best wel lekker vond.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik weet niet of ik die verhalen moet geloven... Maar als het gebeurt zie je het vanzelf.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Raar, doe hel thuis, prive en alles bij de hand

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben niet bang dat anderen mn pik zien, maar hoe zou je dan aftrekken? Onopvallend in hoekje tegen de muur of gewoon met rug naar de muur en naar midden toe?

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Doen wat je wilt

    14 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten