Skip to content
17 reacties
1765 weergaves

rukken met vriend

Ik ben 13 en heb een penis van 18 cm. Het viel me op dat dit best groot is voor mijn leeftijd en dat vinden andere jongens geil. Ik ging later bij een andere jongen logeren en we gingen praten over onze piemels hij zei dat hij een hele grote had en hij wou die van mij zien. Ik liet hem zien, hij liet de zijne zien en toen gingen we samen aftrekken. wat vinden jullie hiervan?

13 jaar
8 jaren geleden

17 Reacties

  • Ik wil ook met mn vriend rukke hij zei laatst want ik sliep bij hem dat hin zich in die ochtend had gerukt en hadden we het erover hoe het voelt om klaar te komen en hoeveel jij spuit

    11 jaar
    8 jaren geleden
  • Vandaag tijdens het gamen had ik eindelijk de moed gevonden om het aan een vriend te vragen. Ik had gehoord dat je het in het begin een beetje in moest leiden, dus zei ik: 'heb je al eens een keer afgetrokken?' Hij werd stil en hij zei: 'dat is een hele rare vraag.' Daarna zijn we gewoon weer verder gaan gamen en doen alsof ik het nooit had gezegd en hebben we het gewoon nog gezellig gehad. Maar ik heb het gevoel dat hij ook de hele tijd aan het hinten is. Moet ik het hem een meer direct vragen, of kan ik er beter nooit meer over beginnen, misschien met een andere goede vriend proberen?

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • @ J12,

    Jongens op die leeftijd zitten vaak tussen stoer doen en stiekem zelf toch ook wel willen doen wat ze over iemand anders zeggen. Het beste is denk ik gewoon je kans afwachten, of een keer samen een spannend filmpje bekijken. Kijk wat hij doet, of zeg een keer "ik ben best geil eigenlijk" en wacht dan af wat hij zegt. Dan heb je niks 'geks' gezegd en laat je het aan hem om te beslissen wat hij wil.

    @ M16,

    Leuk toch? ;)

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik word geil van jullie

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik wil ook rukken met vriend hij vertelde mij dat hij zich afrukt en ik vertelde het ook alleen hij en mijn andere vriend maken grapjes over een andere vriend dat hij met zijn broer in de schuur aan het neuken waren is niet zo daarom durf ik het niet vragen

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • @ 17, dat kan inderdaad. Er is zelfs een naam voor: pubertas praecox. Als je op je achtste al schaamhaar had had je dat waarschijnlijk ook. Op je dertiende 18cm is zeker niet onmogelijk. Ik had op m'n tiende al een piemel die vergelijkbaar was met jongens van dertien of veertien, en op m'n twaalfde al meer dan de meeste volwassenen mannen hebben. Met schaamhaar was ik juist weer heel laat. Dus zeg niet te gauw "dat kan niet". Er zal best wel eens een opschepper tussen zitten, maar onmogelijk is het zeker niet.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • het kan dat deze jonge gewoon een van de weinigen is die héél vroeg is gaan puberen. zelf ben ik er ook een van. kreeg al okselhaar op mijn 8ste

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • @ jongen 14, Doen jullie wel al wat samen? Beetje trekken of zo komt meestal eerst, anders sla je meteen een 'versnelling' over. Dat kan afschrikken. Zo ja, begin bijvoorbeeld op een geschikt moment (tijdens het trekken of zo) of hij wel eens gepijpt is (door een meisje). Op die leeftijd is het eerlijke antwoord meestal "nee". Dan kun je zeggen dat jij ook wel benieuwd bent hoe dat voelt. Kijk dan goed hoe hij reageert, en stel dan eventueel half grappend voor om het bij elkaar te oefenen. (Dan kun je de meiden later uitleggen hoe het moet) ;) Laat maar horen of het gelukt is ok?

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Je zou kunnen zeggen dat je gehoord hebt dat het leuk is om te pijpen en gepijpt te worden vragen of hij met je wil pijpen. En als hij verschrikt opkijkt of boos wordt dan zeg je dat het eigenlijk maar een grapje was en dat je er niet aan denkt om dat te doen.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoe moet ik mijn beste vriend vrage om te pijpen ?

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Jaja geloof er geen biet van 18cm? kan haast nooit.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • misschien kan het waar zijn, ik heb ook een vriend die echt een hele grote piemel heeft. ik heb hem zelf afgezogen. echt lekker hou van jongens met grote piemels

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Dit verhaal is faker dan DoeMaarGamen.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Precies @jongen15. Hij liegt overal, als je kijkt zie je overal "nieuw" en bij elke staat een jongen 13. Hij liegt overal...

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Droom jij maar lekker verder 13 en dan een penis van 18cm kan nooit

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoor bij de leeftijd. Is doodnormaal

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Wow, 18 is groot. Naakt zijn, vergelijken, rukken. Doen we allemaal toch. Geil toch

    14 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten