Skip to content
12 reacties
1857 weergaves

Dingen doen met mijn plasser

Ik zat vanmiddag op mijn kamer en mijn ouders waren weg toen mijn broer ineens binnen kwam. Hij had geen broek aan en zij tegen mij dat ik ook mijn broek moest uittrekken. Het is bij ons niet heel raar om bloot te lopen dus dit deed ik gewoon. Hij zij dat hij me iets leuks ging leren en kwam naast me zitte. Hij pakte mijn plasser vast en haalde zijn hand wat heen en weer en ging steeds harder. Na een poosje zij hij dat ik dit zelf nu maar moest doen en dat ik gewoon moest doorgaan. Ik ging dit doen en na een poosje kreeg ik het gevoel dat ik heel nodig moest plassen en stopte. Men broer zij dat ik gwn moest doorgaan dus dit deed ik. Ineens dacht ik dat ik ging plassen maar er kwamen een paar doorsichtige druppels uit mijn plasser. Toen ging hij op zijn knieen zitten en zij hij dat ik het nu bij hem moest doen. Ik deed dit en na een poosje zij hij dat hij ook moest plassen maar dat ik door moest gaan. Even later kwamen er een paar witte klodders uit zijn plasser en lande op de vloer voor hem. Hij zij als ik het vaker zou doen dat ik dan ook van die grote witte klodders kreeg en dat het steeds lekkerder zou worden. Iemand een idee wat dit was?

11 jaar
8 jaren geleden

12 Reacties

  • Dat je broer je leert aftrekken is heel normaal maar je moet niet worden gedwongen en hoe oud ia je broer want soms experimenteren broers wel met elkaar maar dan zit er geen groot leeftijds verschil tussen zo heb je twelingen die doen meestal alles samen dus ook dit soort dingen

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn broer en ik probeerden van alles uit samen, dus niet alleen fappen maar ook kontje bonken.
    Wij vonden dat allebei helemaal niet raar en ook niet fout of zo, maar toen mijn pa een keer ineens boven kwam terwijl wij samen experimenteerden vertelde hij ons dat dit niet normaal is.

    Ik begrijp achteraf wel waarom hij dat zei, maar mijn broer en ik hadden echt geen idee waarom het een probleem zou moeten zijn; wij vonden het gewoon leuk en lekker.
    We dwongen elkaar ook nergens toe.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Je hoeft het niet perse tegen je ouders te zeggen hoor. Als je broers bent doe je dat nou eenmaal. Ik en mijn broer ook altijd.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • dat is nouw Fappen

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Dat is zaad / sperma. Leren kan geen kwaad. Ehh niet dwingen. Fijn vind kan het wel

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Op zich is het niet raar dat je broer je over aftrekken vertelt of het voordoet, maar hij mag je nergens toe dwingen. Als dat wel gebeurde, vertel het dan aan je ouders.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Beste,

    Ik zou zeggen ga er mee naar je ouders want ondanks dat je het best vond volgens mij is het niet helemaal normaal.

    Pas er dus mee op, laat je nergens toe dwingen en doe nooit iets tegen je zin^^

    Je ouders zullen wel weten hoe die erop moeten reageren..

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • dat noem je nouw sperma

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • dat is sperma heeft elke jongen hoe ouder je word hoe meer je krijg ik heb bevoorbeeld al heel veel

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • dat is zaad hebben alle mannen

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Dit noemen we nou sperma.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Beste, Wat jij hebt ervaren heet mastruberen of aftrekken. Dit is iets wat veel jongens doen en is gezond. Niet dat je broer het bij jou deed. Die witte klodders heet sperma, dit heb je later nodig om kinderen te maken. Ik zou als ik jou was wel tegen je ouders zeggen wat er is gebeurd want dat mastruberen normaal is 1 ding. Maar dat je broer aan jou piemel heeft gezeten en jij aan de zijne is niet gezond.

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten