Skip to content
9 reacties
2339 weergaves

kleedhokje delen

Ik zou weleens een kleedhokje met een onbekende jongen willen delen, hoe pak ik dit aan?

13 jaar
8 jaren geleden

9 Reacties

  • Ik zou toch de grote kleedkamer nemen. In de grote kleedkamer is het heel normaal als er anderen bij zijn die ook naakt gaan. Je hoeft dus niet eerst moeilijk te doen om te proberen met een onbekende jongen in 1 klein kleedhokje te gaan. En je kunt in de gaten houden wie er in de grote kleedkamer gaan na het zwemmen. Als er dan een jongen is die je leuk vind ga je zelf ook gauw douchen en ook in die kleedruimte. En dan ga je een beetje in de buurt staan, kleed je helemaal uit en ga je dan op je gemakje afdrogen. En ondertussen geef jij je ogen ook goed de kost.
    Toegegeven, als je iets wilt doen met die jongen (samen rukken ofzo) is de grote kleedkamer niet erg geschikt vanwege anderen die er onverwachts bij kunnen komen.
    Maar ik zou rustig aan beginnen, en merk je dat die andere jongen het ook wel leuk vind kun je hem alsnog even aanspreken op een geschikt moment.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Heel erg bedankt! Vooral het laatste bericht (hierboven) is erg handig. Ik ga zondag weer zwemmen en ik last weten hoe het ging en anders die week daarop wel. Doei

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Als je gemeenschappelijke douches hebt na het zwemmen of spotten kun je vrij makkelijk een beetje dollen met een jongen die je leuk lijkt. Dan merk je gauw genoeg of hij jou ook leuk vindt. Praat gezellig wat en loop daarna gewoon mee naar de kleedhokjes en stap samen in hetzelfde hokje (ik neem aan dat je geen openbare kleedkamer bedoelt). Is niet heel gek of zo, dat deden we vroeger ook wel als we door wilden kletsen (er gebeurde verder niks maar je staat wel samen bloot in een hokje). Reageert hij nonchalant of positief dan heb je je zin, zegt hij "wat doe jij nou" dan lach je het weg en zeg je iets van "Oh, Alzheimer, we waren zo gezellig aan het kletsen dat ik er helemaal geen erg in had. Doei!" en stap je in het hokje ernaast. Jammer, maar dan heb je het iig geprobeerd. Ik weet niet of je het spannend vind om samen bloot in het hokje te staan of dat je wat wilt proberen? In het eerste geval kun je hier stoppen met lezen. ;) In het laatste geval kun je hem bijvoorbeeld een complimentje geven wat vrij direct is. Niet te vaag doen, anders komt de boodschap waarschijnlijk niet over. Een beetje brutaal/ondeugend mag dan best. Iets als "goh wat een mooie pik heb jij eigenlijk" of "lekkere stevige billen" is behoorlijk direct, en dat kunnen jongens onderling best tegen elkaar zeggen. Maar je hebt dan wel de aandacht gelegd waar je (vermoedelijk) heen wilt. Dan is het aan hem om daar weer op te reageren, en dan merk je wel of hij ook geïnteresseerd is. Wel altijd eerst even polsen, ik zou zeker niet zomaar wat doen zolang je kans hebt dat hij dat niet wil of dat het afschrikt. (Een speelse tik of een beetje dollen onder de douche kan vaak nog wel, meer niet zonder dat hij dat ook wil). En ga natuurlijk ook niet verder dan waar jij je prettig bij voelt. Je hebt alle tijd om leuk te experimenteren, dus doe het kalmpjes aan. ;) Veel plezier! Groet, S.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • aanspraak zoeken en dan als hij gaat ook gaan en vragen om een hokje te delen, werkt bij mij altijd. soms zijn er ouders die wel hun kind alleen laten zwemmen maar dan willen dat er iemand op hun kind past, als ze dan jou aanspreken zeggen oké is goed en dan dat kind bij jou in het hokje laten.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Druk moment, deur open of bezoek sauna

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Het is geen youtube hoor

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Gewoon je hokje "perongeluk" open laten als je erin zit. Komt er vanzelf een jongen die de deur lostrekt. 100% dat hij en stijve krijgt en wsl best wel in de kleedkamer wil dan!

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Zal ik ook wel eens willen doen... Misschien op een druk tijdstip naar het zwembad gaan en als alle kleedhokjes vol zitten zeggen tegen iemand: 'Kom maar bij mij' ofzoiets...

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Naar de openbare kleedruimtes gaan

    15 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten