Skip to content
8 reacties
1894 weergaves

Betrapt door mijn zus

Ik zat gister op mijn kamer en was mezelf aan het aftrekken. Links van mij zit de deur naar mijn kamer en die stond nog op een kier. Ik dacht dat die niet dicht hoefde want mijn zus was (dacht ik) niet thuis en mijn ouders waren beneden. Ik ben lekker bezig en kom bijna klaar. Ik kijk eens naar links naar de deur en zie ineens iemand staan achter de kier. Ik stop meteen met trekken en schiet onder mijn bureau. Mijn zus stapt de kamer nu binnen en vroeg of ik lekker bezig was en dat ik niet hoefde te stoppen omdat zij mij toch al had gezien nu en dat ik echt niet de eerste was die ze had gezien aftrekken. Ik kwam weer onder mijn bureau vandaan met mijn penis en hij was nu helemaal slap. Mijn zus deed nu haar shirt uit en zij: Hier heb je wat om naar te kijken. Ik keek met volle aandacht nu naar haar borsten en mijn penis was weer keihard en begon een beetje af te trekken. Het duurde niet lang en ik gaf aan dat ik klaar ging komen. Normaal loop ik altijd even naar de badkamer om daar in de wc klaar te komen maar dat kon nu niet. Dit zij ik ook tegen haar en ze kwam naar me toe en zij dat ik wel op haar borsten klaar kon komen. Toen ze voor me zat pakte ik mijn pik weer vast en nog voordat ik weer begonnen was met trekken kwam ik al klaar. 5 stralen spoten hard uit mijn pik over haar borsten heen. Toen liep ze weg met een knipoog.

Is dit normaal en is dit wel eens gebeurd bij iemand anders?

14 jaar
8 jaren geleden

8 Reacties

  • Achja... raar vind ik het niet, maar ga please niet 'verder' want dan krijg je kans op incest

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Zo'n soort zelfde verhaal heb ik met mn nichtje van 16gehad. Zij betrapte mij. Ik schrok hier van. Zij vroeg of ze mocht blijven kijken. Ik vond dit goed alleen als zij ook naakt zou gaan. Zo gezegd zo gegaan. Ik moest van haar op haar zitten en klaarkomen over haar borsten en buik.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Wat vond jij zelf ervan dat je dat mocht doen bij je 16 jarige zus en zou je het nog een keer willen doen

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen 14: Mijn zus is 16

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • zeldzaam, hoe oud is je zus

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Toch eerder een zeldzaam voorval.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Opzich is het niet zo normaal dat je dit met je zus doet. Dat vind ik iniedergeval

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • bij mij is ook ooi zoiets gebeurd

    15 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten