Skip to content
11 reacties
19629 weergaves

Ik betrapte mijn moeder

Hallo, Toen ik vanmiddag thuis kwam was de deur op slot, dus ik dacht dat mnmoeder niet thuis was. Ik ging naar boven om me te verkleden en hoorde mn moeder op haar slaapkamer De deur stond openen ik zag dat ze op bed lag en masturbeerde. Ik wist niet wat ik hiermee aanmoest en ben heel stil blijven kijken. Eerst wilde ik het helemaal niet weten maar ik werd er ook wel geil van en kreeg een stijve Toen ze klaargekomen was ben ik heel stilweggeslopen naar mn kamer en heb ik gewacht tot ze naar beneden ging Ik kon niet wachten en heb me op mnkamer afgetrokken en ben toenook naar beneden gegaan. Mn moeder schrok zich te pletter toen ze mij zag want ze begreep dat ik haar gezien en gehoord moet hebben. Wat moet ik nu doen, nix laten merken en gewoon doen, ik weet niet wat ik moet zeggen als zij er over begint maar ik wil er ook niet mee blijvenrondlopen. Graag een goede raad.

15 jaar
8 jaren geleden

11 Reacties

  • @J19,

    Ik ben voor openheid, en als een moeder, vader of oudere broer een jongen bijvoorbeeld uitlegt hoe je moet trekken of hoe je je piemel goed wast juich ik dat alleen maar toe. Zolang het maar in het belang van het kind is.

    De grens ligt wat mij betreft bij ouders die kinderen blootstellen aan hun eigen seksleven. Dan gaat het niet meer om het kind, maar om de ouders. Dan raak je aan misbruik denk ik. Als een moeder opgewonden wordt van haar zoon en daar ook gevolg aan geeft met seksuele handelingen zit ze echt fout, en kan ze de gevangenis in draaien. Dat is nou pedoseksualiteit en incest (als de buurman hetzelfde doet moet hij dood volgens iedereen en z'n tante). Vragen of je moeder je wil aftrekken omdat je hebt staan kijken terwijl ze zichzelf vingerde lijkt me dan ook echt geen goed idee, om meerdere redenen.

    Mijn eerste keer echte seks met een vrouw was met een meid van 23, toen ik 15 was. Dus het gaat me niet zozeer om de leeftijd (yes, I know) maar om het feit dat het z'n moeder is. Een normale reactie van kinderen op het seksleven van hun ouders is dat ze er niets van willen weten. En dat is maar goed ook. Ik kan me vrij veel voorstellen, maar hoe m'n ouders het doen WIL ik niet eens weten. Laat staan dat ik het wil zien.

    Er is een wereld vol leuke mensen die niet je ouders zijn, zoek er daarvan een paar uit. Da's een stuk gezonder.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen 21: ik stelde niet voor om je maar te laten aftrekken, maar vroeg me wel af of je het zou durven laten doen.
    Lijkt me soweiso niet slim om je door je moeder te laten ontmaagden.
    Maar, ik kan me moeders voorstellen die er een eer in scheppen, én er opgewonden van raken, om hun zoon in te wijden en zich aan te bieden om een eerste sekservaring mee op te doen. Van kijken hoe een volwassen vrouw zich vingert raakt een jongen niet 'bedorven' ofzo. Vrijmoedige seksuele voorlichting is niet verkeerd, zolang het maar meer is dan alleen behoeftenbevrediging, seksuele lust

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Als een moeder of vader hun zoon per ongeluk betrapt vind ik het totaal iets anders, vooropgesteld dat ze dan een beetje pedagogisch verantwoord reageren. Bijvoorbeeld door hun zoon uit te leggen dat masturberen normaal is en dat hij zich niet hoeft te schamen.

    Omgekeerd is het over de grens om je als ouder te gaan bevredigen terwijl de kinderen je kunnen zien. Hoe moeilijk is het om de deur op slot te doen? En doe dat lekker als de kinderen op school zitten of al slapen, en dan nog met de deur op slot.

    Nu zit een jongen van 15 met gemengde gevoelens die hij niet hoort te hebben. Seksualiteit is voor pubers al ingewikkeld genoeg zonder ouders die zich laten 'betrappen'.

    ---

    Aan die gast van 19 die doodleuk aan een jongen van 15 voorstelt of hij zich ook door z'n moeder 'durft' te laten aftrekken: ben je wel helemaal goed bij je hoofd? Vind je dat zo opwindend, vaders die het met minderjarige dochters doen en moeders met minderjarige zoons, of allemaal samen in een bed? Als je dat geil vindt en zelfs aanmoedigt spoor je echt niet.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik weet dat het incest is en dus wettelijk verboden. Maar er zijn gevallen bekend, waarin de moeder had gezien dat haar zoon masturbeerde. en daarvan zo geil werd, dat ze hem op deze wijze wist te verleiden. Ze had de deur kunnen afsluiten bij haar zelfbevrediging, maar liet die bewust op een kier open staan. Hetgeen niet betekent dat dit ook de bedoeling was, van de moeder in dit item.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen 16. Je moeder heeft gelijk dat ze zich nergens voor schaamt. Maar een beetje ingewikkeld is het wel als je er geil van wordt. Zou je je door je moeder durven laten aftrekken?

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Lijkt me niet echt gezond om je op te geilen terwijl je moeder ligt te vingeren. Dit neigt naar incest.

    Zoek liever een andere hobby, voor dit een ongezonde obsessie gaat worden. Er zijn zat leuke meiden, dus waarom uitgerekend je moeder als lustobject gebruiken?

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Als het gesprek zo uitkomt zou ik gewoon vertellen dat je haar zag klaarkomen en je het heel normaal en ook opwindend vond en als jullie een open verhouding thuis hebben zal ze best weten dat jij je ook aftrekt en zal dat ook heel gewoon vinden. Beter dan stiekem er over blijven doen.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb net ook een gelijkaardige vraag gesteld . Net voor ik de jouwe las. Mijn moeder betrap ik regelmatig. Ze praat daar ook over al is het de normaalste zaak. Ze is alleenstaande dus masturberen vind ze normaal. Dat doe ik ook zegt ze. Ze schaamt zich nergens voor. Ze loopt ook veel met de borsten bloot in huis, ofwel een te grote shirt waar haar borsten veelal uit komen Ze heeft wel grote en mooie tieten vind ik. Soms geil ik daar wel op. Ik weet niet of dat nu normaal is dat ik daar op kick. Heb jij ook dat gevoel.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik zou gewoon vertellen wat je hebt gezien en dat je het niet erg vond om dat je weet dat het normaal is zo hoeven jullie je allebei niet meer ongemakelijk te voelen

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Maar els zij er over begint danmoet ik wel

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik zou gewoon doen alsof je niks gehoord hebt.

    13 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten