Skip to content
12 reacties
2571 weergaves

Veel sperma

Gister heb ik me afgetrokken samen met me beste vriend Toen we warenklaargekomen zei hij datok heel veel sprema had Het klaarkomenduurt bijmijook veel langer danbij hem Bij mij wel een halve minuut en bij hem maar eenpaar seconden. Bij mij is ook altijd het hele laken nat omdat het heel verel sperma is wat er komt. We lagenallebei op onze rug en bij hem lag het opzn buiik maar bij mij loopt het er helemaal af op het laken enlig ik re in een nat bed. Ik dacht altijd dat dat zo hoorde maar nu ga ik teijfele Wat is nou normaal?

15 jaar
8 jaren geleden

12 Reacties

  • Ik heb het toch echt gelezen in verschillende wetenschappelijke artikelen. Google het nog maar eens. Overigens bestaat het overige vocht niet alleen uit prostaatvocht, maar ook uit vocht uit de zaadblaasjes.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • 'beter' schijnt inderdaad wetenschappelijk bewezen te zijn. Maar 'meer' niet. Dat is dus louter een aanname (of een vorm van 'wishful thinking' ).

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Dat doet niets af aan het feit dat mannen met grotere ballen over het algemeen meer en beter sperma spuiten. 

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • lieve jongetjes;     even een biologieles voor jullie. Het vocht wat uit je penis komt als je klaarkomt bestaat maar voor een klein deel uit sperma wat in je ballen wordt aangemaakt. Het grootste deel van het vocht is prostaatvocht wat in je prostaat wordt aangemaakt. De prostaat is een klier die vlakbij je anus zit.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb wel grote ballen en spuit ook meer dan vrienden met kleinere ballen.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • hoi jongen 15,

    Dat jij al die tijd dat klaarkomgevoel houdt, dat is echt zalig !
    Je hebt echt veel sperma. Niks mis mee toch ?
    Ik heb ook wel eens wat gelezen over wetenschappelijk bewijs voor grote ballen. Maar heb het zelf nooit gemerkt. Ik bedoel ik ken wel gasten die echt grotere ballen hebben als ik.
    Maar vaak heb ik veel meer sperma als hun, dus ja.....

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Het is een flinke hoeveelheid, maar dat lijkt me niet abnormaal. En dat het gevoel lang aanhoudt is alleen maar fijn... Don't worry.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Topicopener Ik heb geen grotere ballen als mn vriend, en een halve minuut is is wel ruim genomen ik heb het niet geklokt, maar 15-20 secondenis het toch wel. En al die tijd blijft er sperma komen, maar het spuit niet echt het loopt wel van mn buik af en ik heb ook al die tijd een klaarkomgevoel. Dat is wel lekker. ik heb tet vamiddag opgevangen in een colaglas en dan is het ongeveer twee centimeter

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Dat van die grote ballen schijnt wetenschappelijk te zijn bewezen. Mannen met grote ballen produceren doorgaans ook goed sperma, zo wordt er gezegd.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • jongen 15,
    Het is zo, wat jongen 20 ook zegt dat de één veel meer spuit als de ander.
    Weet niet of het van de grootte van je ballen afhangt. Zou kunnen natuurlijk, heb jij grote ballen ?
    De één spuit ook verder dan de ander. Bij de ene spuit het er ver en met kracht uit.
    Of het komt er langzaam uit. Bij jou dus ver en met kracht begrijp ik. Zelf moet ik een beetje uitkijken, probeer te richten maar soms vergeet ik het gewoon en spuit het in mijn haar of in mijn ogen. Niet erg, maar het prikt erg. In mijn haar vind ik lastiger, want ik krijg het er bijna niet uit.
    Herken je dit een beetje ? Trouwens een halve minuut achter elkaar spuiten lijkt me wel erg lang en heftig !!
    Maar wel geil, vind ik dan.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • *bepalend is, natuurlijk ;)

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • De ene jongen spuit veel sperma, de ander wat minder. Ik heb eens gelezen dat de grootte van je ballen onder andere bepalend zijn voor de hoeveelheid (hoe groter, des te meer sperma je hebt). Verder speelt mee of je de spanning bij het aftrekken wat hebt opgebouwd. Een halve minuut ejaculeren is wel aardig lang. Blijf je dan echt spuiten? Of blijft het gewoon fijn voelen?

    20 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten