Skip to content
7 reacties
2095 weergaves

Geen gay maar wel stijve van mannen

Hallo ben een hetero jongen van 15 jaar en heb n probleem. Ik krijg namelijk een stijve lul van mannen op tv die heel gespierd zijn of gespierde naakte gaymannen. Kwerd nog geil door een man met een f*cking lekkere ass (Brian hawn). terwijl ik gwn van meisjes hou en zeker niet op jongen. Ps kan iemand mij helpen of heeft iemand ook zoiets??

15 jaar
8 jaren geleden

7 Reacties

  • Ik vind het soms ook lekker om met andere jongens af te trekken. Heb het wel eens gedaan op omegle maar nooit in het echte leven..... zou het best wel een keer willen dat n andere jongen zegt van joh zullen we naar een groter hokje gaan. Word er soms ook best geil van om eerlijk te zeggen

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • 13 jaar ik vind piemels. Heel interessant vooral hele grote maar wel hetero, 14 jaar piemels doen me niet veel meer, lekkere vrouwen reeten zie ik nu wel zitten, maar nu ben ik ook opeens geinstresseerd in spieren van mannen, omdat ik zelf ook ben begonnen met workouts enzo. Denk dat het gwn de ontdekkingsfase is m'n nicht was lesbie voor een half jaar, na een half jaar was ze toch weer hetero, ze was gwn aan het expirimenteren

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoi jongen 15, je bent nog volop aan het ontdekken wat bij jou past. Als je een keer een kriebel krijgt van een knappe jongen dan kan het in je hoofd al helemaal rondgaan van `ben ik nu homo?`

    Ik heb een tijd gehad dat ik niet verliefd was op jongens, maar het heel fijn vond om bij andere jongens hun pik te zien of mijn pik te laten zien, dat is uiteindelijk alleen gebleven bij wat rondkijken bij het omkleden en plassen tegen een boom. Dat is gewoon de nieuwsgierigheid geweest hoe de ontwikkeling bij andere jongens verliep. Ik ging fantaseren welke jongens ook masturbeerde en wat ze in hun broek hadden hangen. Eigenlijk is dat langzaam overgegaan en was de spanning er wel een beetje af en kreeg ik weer interesse in meisjes.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Het kan wel zijn dat je ook op mannen valt, al heb je een sterkere voorkeur voor vrouwen. Daar is niets mis mee.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Van andere jongens word ik wel eens een beetje opgewonden (en soms meer dan een beetje ook), maar toch nooit als ik een man op tv zie en ook niet in het echt.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Van wat ik snap uit sommige forum posts hier, zijn jongens tussen de +-12&18 "half-homo"... omdat mensen van onze leeftijd het nog heel spannend vinden om dingen te experimenteren, en een beetje nieuwschierig zijn naar het lichaam van een andere man, kan zijn omdat ze onzeker zijn... het gaat vanzelf wel weer over!

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben ook hetero ma soms vindt ik dat sommige manne echt een nice kontje hebbe. Mischien ben je net als ik Bi Curieus ? Ma ik zou nooit gay zijn meisjes hebbe ne te mooie lichaam.

    15 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten