Skip to content
6 reacties
1129 weergaves

Naaktstrand

Hoi, moet je op een naaktstrand, naakt zijn of mag je ook met een zwembroek?

14 jaar
8 jaren geleden

6 Reacties

  • Eerst ging ik ook alleen naar een naturisten strand(firsttime) dan sta je daar in je zwembroek, te twijfelen of je het echt wilde. Op een gegeven moment kwamen er een paar jongens (rond 15 a 16 jaar) naar me toe. Ze voegen waarom doe je niks uit? Ik heb doen als smoes gezecht dat ik net er pas was( slechte smoes ooit achteraf) en heb doen ook alles uit gedaan. En ben toen met hun mee gegaan. Sinsdien is dit een soort vriendengroep geworden. In de lenten/zomer gaan we vaak naar het strand(naturisten) of gewoon naakt Zwemmen. In de heeft/winter zwemmen we vaker is zwembaden naakt en logeren we bij elkaar. Dit laatste vindt ik het tofste omdat je dan heel de lekker naakt ben. Je voelt je vrijer. Ondertussen wil ik niet anders. En ik kan het iedereen aanraden. Ook al is de eerste stap best ongemakkelijke. Daarna is het super tof. Helaas kan ik tuis niet lekker naakt lopen ivm dat mijn ouders niet naturisties zijn. Sterke nog ze vinden het vies. Ik die dit dan ook zonder dat mijn ouders het weten. Heeft iemand anders dit ook? En hoe ga je er mee om. Ben er benieuwd naar. Hopelijk heb ik je toch een beetje geholpen. Gr j 16

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Een naaktstrand is voor mensen die graag naakt willen zonnen en zwemmen. Het woord zegt het al!

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • je gaat je beter voelen als je gewoon met de andere mee doet dan als je je kleren aan houd want bloot val je dan echt niet meer op.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • tuurlijk moet je wel naakt het is niet voor niets een naakt strand. en als je niet naakt durft ofzo ga je gwn naar een gwn strand.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • ben afgelopen zomer geweest met oom en tante.Eerst wilde ik ook aan houden deed het ook maar is net of iedereen dan naar je kijkt.Heb dus uit eindelijk ook alles uit gedaan.En het is heel apart zag een super mooi meisje maar kreeg geen stijve zelfs met haar gekletst het is net of er een knop wordt omgezet van iedereen is bloot dus hoef geen stijve te hebben (tenslotte je hebt toch geen sex dus hoeft ook niet).

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Alles mag maar het is wel de bedoeling dat je meedoet. Maar als firsttimer doe je waar je goed bij voelt. Ze gaan jou echt niet strippen. Leuk? dan doe je mee. Niet leuk? dan kies je een ander strand. Alleen: nooit filmen of foto's nemen. Dan gaat je dure smartphone zonder pardon de zee in.

    19 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten