Skip to content
6 reacties
159 weergaves

iets voor de jongens :)

hey aangezien er ook zo'n topic is bij de girls only misschien ook een topic voor de boys only waar meiden zichzelf kunnen beschrijven en hun negatieve en positieve kanten kunnen noemen en dan kunnen jongens op basis van dit kijken en natuurlijk reageren of ze zo'n meisje leuk zouden vinden :)     ik begin wel   ik ben 1,69 , 15 jaar , heb donker bruin haar met lichte blonde plukken erin/ licht blauw. heb donkerbruine/zwarte ogen. mijn innerlijk is : ben behulpzaam , kan goed luisteren , kan ook goed praten , ben erg open.     mijn minder leuke kanten: ben erg ongeduldig

15 jaar
8 jaren geleden

6 Reacties

  • Ben 1,73 bruine ogen bruin haar behulpzaam aardig Negatieve kan ongeduldig

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben 1,85 en heb paarse ogen hoe weet ik niet maar met mijn geboorte moest ik medicijn injecties krijgen om te overleven en ik ben 12 jaar en heb donkerblond haar heb een sixpack en een drakenstaf in mijn rechter oorschelp en een spijker in de linker en draag een ketting met een vlammetje en heb een opgeschoren zijkanten van mijn hoofd en een kuif en soms een pet

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Klinkt gewoon goed ook als je sportief bezig ben is het gewoon goed hoor

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Je moet blij zijn met je zelf wie je bend en meisje 17 alles heeft een plus en een min kand als je naar de plus kand kijkt van je pukkeltjes hou je wel van lekker eten dus daar moet je eerst naar gaan kijken en daarna naar de min land van je zelf Soms vind ik het ook raar dat sommige jongens steeds over meiden gaan vragen omdat 'ik best knap ben' zeggen ze Kan me er helemaal niet in plaatsen Ik ben een jonge van 15 jaar Heldere lichtblauwe ogen En mijn huidskleur is als je in de zon heb gelegen (zo leg ik het even uit) Inlelijk: wil iedereen helpen hou er niet van als iemand negatief is en wil hem altijd opvrolijken Minpunten: wil soms te veel dingen doen En heb dyslextie

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ben vergeten mijn haar is bruin met een beetje glans en ben 1,67 lang

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Heyy, leuk idee! Ik ben een meisje van 1,75 meter lang, ik heb half lang blond haar en bruine ogen (met een beetje groen er in). Ik ben alleen onzeker doordat ik een beetje (niet super veel, maar het ligt aan het moment) last heb van pukkels, ik vraag me af wat jongens hier van vinden?

    17 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten