Skip to content
15 reacties
882 weergaves

Sauna Met Bro's

Yo Pjeepz ik wil eigenlijk best voor mijn verjaardag met mijn 3 beste bro's naar de sauna maar ben bang dat ik een stijve krijg (ben niet homo) en dat hun niet een naakt willen gaan, wat te doen?

14 jaar
9 jaren geleden

15 Reacties

  • De eeste keer dat ik een piemel zag van een leeftijdsgenoot was in de sauna, toen was ik 12 en ik kreeg een hele harde piemel, ik dacht dat ik gay was, en toen zag die jongen mijn stijve en kreeg hij er ook een. En toen vroeg ik hem of dat gay was, hij zei nee. In de sauna moet je naakt, dat is juist het hele idee van de sauna.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Andere jongen van 21 en topic starter. In de meese sauna's hebben ze wel eens speciale dagen dat je je (zwem)broek mag aanhouden maar anders is naakt gewoon verplicht. Daar geen discussie over dus. Het wel of geen schaamhaar is vandaag de dag een tendens dat zowel schaam- als borsthaar bij mannen weer trendy is. Bij ons in de sauna is het ong. half om half. Bij de vrouwen komen er ook weer meer met bosje haar voor de deur. Meestal krijg je in de sauna zelf geen stijve, maar in bv. bubblbad wel en dan ben je echt niet de enige. Naast preutse zijn er ook vrije zielen en die vinden het vaak juist mooi (en opwindend) om je pik te zien groeien. Niks mis mee en wees trots op je lichaam. Niet gaan lopen showen met je stijve natuurlijk, want dat wordt zeker niet gewaardeerd!

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • topicstarter, je moet gewoon vragen of ze mee willen, het zijn je beste vrienden, die zullen vast wel begrijpen als je een keer een stijve krijgt. Alsof ze zelf nog nooit een boner hebben gekregen in bijzijn van andere. Aan je leeftijd te zien zal je vast nog wel vaker een stijve krijgen in bijzijn van andere, wat wou je doen, de rest van je leven niks meer doen omdat je bang bent dat ze je betrappen op een stijven.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Niks geks aan een stijve hoor. Als ze lachen of wat zeggen dan vraag je gewoon of ze zelf nog niet zover zijn of zo. Zeg dat grote jongens regelmatig een stijve krijgen, dat dat gewoon de natuur is en zo hoort. En als je wilt scheren, gewoon doen! Ik doe het ook, en al m'n vrienden en vriendinnen ook. Het staat gewoon mooier en verzorgder, en je pik lijkt ook nog groter.... Er zijn hier een paar die geilen zelf op schaamhaar, daarom praten ze het iedereen aan, maar de meeste jonge mensen in de sauna en op het naaktstrand zijn tegenwoordig fris geschoren, op de bejaarden na dan. Oh, en in een zwembroek in de sauna kan dus echt niet. Dat weet iedereen die wel eens in een (echte) sauna is geweest. Gewoon gaan dus, geen zorgen maken maar genieten. :-)

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Je kan ook gewoon je zwembroek aan houden

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • (TopicStarter)

    Maar als ik daar dan zit met me bonner en hun gaan laggen fozo of vragen idk wat er gebeurd of hoe ze reageren of hoe ik moet reageren

    en rukken voor dat ik de sauna in ga heeft bij mij geen zin

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen#13 laat lekker groeien en knip het alleen een beetje bij. Wel goed wassen/schoonhouden en dan is het voor veel meiden nog geil om te zien ook. Datzelfde geldt als je een stijve krijgt, het is de natuur dus laat gaan die banaan.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ga naakt, als je een stijve hebt laat ze kijken als ze een beetje staren vinden hun het ook niet erg dat je een stijve hebt en krijgen misschien ook een stijve

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik krijg altijd een stijve (of halfstijve) in de jacuzzi. Vooral als je met een hoop volk opeen gepakt zit. Maar bijna iedereen heeft dat. je moet eigenlijk al impotent zijn om daar géén erektie te krijgen, denk ik.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • [starter]
    jongen 21 we hebben elkaar wel eens naakt gezien op kamp sliepen we met zij n 4 op een kammer dan was er elke avond een stilte momentje om te trekken ook 1 x gedaan met zijn alles naar de zelfde porn, maar als ik dan een stijve krijg is het zonder porn of wat dan ook en dan vragen ze weer wrm heb je een stijve, mis niet zo maar wel op een andere manier.



    en asl ik van ten vooren ga fappen dat heeft bij mij geen zin dam komt ie als nog

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • jongen van 16 :klopt even alles eruit en dan blijf hij wil een paar minuten goed

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • nodig je bro's gewoon uit om samen naar sauna te gaan en daar naakt te zitten, als je bang bent dat je stijve krijgt neem dan een handdoek mee die je kan gebruiken om je stijve te verbergen.
    Je kan ze niet verplichten om naakt te gaan maar is wel jou party om je verjaardag te vieren, gaan ze niet naakt is dat maar zo.
    Als ik naar je leeftijd kijk kan ik ook wel begrijpen dat je bang bent om een stijve te laten zien maar als die er is zullen je bro's het wel begrijpen en waarschijnlijk dat ze zelf ook wel een stijve krijgen.

    Toen ik zo oud was als jou heb ik ook wel eens een stijve gekregen na sporten op school na het zien van een andere piemel.
    Een piemel is een piemel en een stijve is een stijve en geen een is hetzelfde, al krijg je een stijve dan heb je die maar en laat de andere maar kijken.

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • als je bang vent om een stijve te krijgen gewoon van te voren even fappen dan komt het wel goed denk ik

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Niks zo normaal als een stijve in de sauna. Ik ga 1X per week met vrienden en het is altijd weer bingo. Je kan 3 dingen doen. 1. je trekt je er niks van aan. 2. je legt je handdoek er over. 3. je stapt even in het ijswaterbad.

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Waarom zou je een je blote *** naar de sauna willen gaan?

    13 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten