Skip to content
20 reacties
391 weergaves

ouders

hebben jullie ouders jullie naakt gezien vanaf 12 jaar. wat vonden jullie daarvan.

14 jaar
9 jaren geleden

20 Reacties

  • Ik zie m'n ouders al naakt sinds ik me dingen besefte, altijd eigenlijk dus. Maar we zijn ook naturisten, misschien ligt het daar aan.

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • M'n moeder en 2 zussen lopen ook altijd naakt door het huis en naar de badkamer dus ik ook. We maken er geen punt van.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik zie mijn ouders en broertje regelmatig naakt, bij ons thuis heel normaal, wij zijn naturisten

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik woon alleen met m'n moeder en m'n broer. En we zien elkaar vaak genoeg naakt. s ochtends sta ik bijvoorbeeld de douchen, m'n broer is aan het plassen en m'n moeder poetst haar tanden. Je moet wel in de ochtendspits met maar 1 badkamer.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Meisje 18 dat is verboden. Dat is kindermishandeling en dan kan je gewoon naar de politie gaan. DOE DIT ECHT! ZIJ KUNNEN JE ECHT HELPEN

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • ik slaap naakt duss in de ochtend op weg naar de wc terwijl ik een mega stijve heb word wel naar elkaar gekeken (woon met mijn vader en 2 broers in een huis dus stijve lullen zat we zijn er best open in enzo)

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Meisje van 18 het slaan met een stok of riem werd vroeger wel gedaan, maar in deze tijd niet meer, als je ouders dat nog steeds doen zou ik maar eens naar een vertrouwens persoon gaan

    11 jaar
    8 jaren geleden
  • Sorry hoor meisje hierboven. JE BENT 18! Dat hoort niet en het is niet normaal dat je ouders dat doen (vind ik).

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn ouders mij wel. Ik hun niet. Dat komt omdat ik soms voor straf klappen krijg (als ik een woedeaanval krijg).. Mijn moeder slaat soms met haar vlakke hand op mijn borsten en mijn vader alleen maar op mijn billen, maar dan wel met een riem/stok. Het is mijn eigen schuld en ik leer er wel van. Het is beschamend en pijnlijk, daarom wil je dat de volgende keer niet meer

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • hoi

    men moeder heeft me gister nog uitgebreid naakt gezien.Ik woon alleen met men moeder en zei had 2 vriendinnen uitgenodigd voor oudjaarsnacht en toen ik beneden kwam om te gaan douche. hoorde ik dat het over mijn besnijdenis van 4 weken geleden ging.ze vroegen gewoon of ze het resultaat eens mochtte zien dus ik wandelde naar de woonkamer en deed mijn broekje uit. toen kwamen ze met 3 kijken van dichtbij.hoe het eruit zag en waar het was gehecht en zo

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • ik heb mijn ouders naakt gezien. We hebben een zonnehemel in logeerkamer. We gaan 1x per week hier onder en lopen van de slaapkamer naakt naar de logeerkamer. Mijn ouders zijn beide 35 jaar en schamen zich niet voor hun lijf. Ook mij zus van 15 heb ik al vaak bloot gezien en zij mij ook.

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • woon bij mijn moeder en broer. mijn broer van 17 zie ik dagelijks naakt maar zelf zien ze me niet naakt.

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Gwn heel normaal ik zie mijn ouders. Blood en huis mij ook

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • wij doen er niet zo moelijk over iedereen mag die van mij zien

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • In de badkamer of op de overloop zien we elkaar thuis allemaal wel vaak bloot, dat vindt niemand bij ons erg, op de slaapkamer nooit. En als ik het een keer niet wil omdat ik een stijve heb dan doe ik de badkamer op slot.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Vanaf 12 jaar is het bij ons verboden om nog de badkamer te betreden wanneer iemand bezig is en is het dus ook 'not done' om elkaar naakt te zien. Q

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Hoezo heeft je zus je lul gezien. Lol.

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Als ik naakt ben en mijn vader vraagt kun je een beetje opschieten ik moet ook douchen ontwijk ik mijn vader. Handdoek voor mijn geslachtsdeel. Niemand hoeft hem te zien. Alleen mijn zus, nadat ze die gezien had maak ik me er niet meer druk over.

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Niet helemaal naakt , maar wel in me boxershort . Niks mis mee, en thuis is dat bij mij wel gewoon.

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Jawel, tamelijk dikwijls. Wij lopen wel eens rond, bloot, tussen slaapkamer, badkamer, en toilet. Ik vind daar niks vreemds aan.

    17 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten