Skip to content
100 reacties
890 weergaves

dikke gayboy

Wie is gay en ook dik,maar wel lol,ook wel gayvrienden ,alleen geen vaste vriend,wie heeft ook deze ervaring?

17 jaar
9 jaren geleden

100 Reacties

  • Momenteel alles wat door elkaar, zie steeds jongens van 21,wie is wie, dan ben topicman jongensclub en ga daar liever op verder nu.Vraag daarom om deze topic te sluiten.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Bedankt R, met pasen gaan mijn vriend ouders weg,en zijn we helemaal alleen thuis bij hem,zijn we echt bij elkaar en op elkaar toegewezen,verheug me er wel op, voor het eerst bij elkaar slapen een hele nacht,.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • hoi jongen 17,
    Ik ga je verhaal lezen en reageer gauw weer.
    Ik mis jou ook.
    Tot snel

    groetjes van R

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • De laatste tijd heb ik het gevoel dat ik ook gay ben en als ik naar jongens kijk zijn het meestal stevige knapen die ik aantrekkelijk vind,dan om lid te zijn van een jongensclub zou ik ook wel willen.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • R mis je. we hebben nu zelf een club, groet makker gayboy

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • succes met jullie club gayboy komt vast wel van de grond,zijn jongens genoeg die dit wel willen.Denk dat dit beter bij je past.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Wil toch nog wat kwijt, hou van mijn vriend,hij van mij,maar we zijn nog jong en wilden eigenlijk nog geen vaste relatie.Dan die vriendengroep is ook zo'n verbintenis wat we eigenlijk nog niet willen.Daarbij zijn het echt van die studenten,niks mis mee,maar we voelden ons er niet helemaal thuis,ondanks dat we welkom waren.We wisten niet wat we wilden en zochten iets anders,iets meer jongensachtigheid en niet zo officele club.
    Natuurlijk houden we van elkaar en gaan ook niet uit elkaar,daarbij we zijn geen jongens die met iedereen het bed willen delen,toch hebben we de knoop door gehakt.
    We hebben de club opgezegd, ze begrepen het wel,als goede vrienden uit elkaar,maar de meesten waren boven de 20 en dat stoorde ons toch,liever een club met onder de 20 jaar.Mijn vriend wilde graag onze vriendschap bevestigen en dat hebben we gedaan op een spontane jongensachtige manier.
    Dit was ongeremd,niet zo traditioneel.gewoon spontaan.
    We hebben onze relatie ook stop gezet, we willen op onze leeftijd nog geen partner,wel een kameraad,een vriend,een makker,of boezemvriend,dit voelen we voor elkaar.
    Kan me voorstellen dat niet iedereen dit begrijpt.
    We zijn nu gewoon 2 kameraden,maar wel echte kameraden,maar we willen ook graag nog wat meer contact met andere jongens, hoeven niet gay te zijn,bi mag ook,of hetero,als ze maar mee willen doen om een vriendenclub op te richten,of is dit achterhaald,ouderwets, dan die jongen van 17 die ook lid was van die club,heeft aangegeven ondanks zijn ontgroening toch liever met ons verder te gaan onder leeftijdsgenoten,heeft dit aangegeven en die club heeft besloten om geen leden onder de 20 aan te nemen meer,eigenlijk vonden ze ons ook te jong zeggen ze nu.
    We beginnen met 3 man,kennen wel jongens van wie we bijna zeker weten het ook te willen,allemaal gay,we willen meer stoere dingen doen,op kamp,zwemmen,sporten,beetje millitary spelen,gewoon een jongensclub die wel volwassen is,met een leider,een soort van kapitein dus,al spelen we geen leger,maar wel met regels en wetten.Wie snapt dit en graag reactie;s,vragen worden beantwoord.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • WAUW, PRACHTIGE BELEVING GAY BOY.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Je hebt gelijk jongen 18,gisteravond met mijn vriend alleen en hele gesprekken gehad,na enkele topics met reactie's te hebben gelezen.Hij vind me soms te belemmerend,maar zegt dat hij mij ziet als vriend,als broer,en vooral degene met wie hij zijn leven wil delen,hij is ook belangrijk voor mij,ook al is hij anders,maar mag ook wel,dit maakt het juist spannend en uitdagender,dan die jongen 21,ben jij R of niet,ineens reageer je niet meer op mij.
    Gisteravond een mooie intieme avond gehad met hem,voor mij iets nieuws,voor hem een bevestiging van onze vriendschap,ook al vond ik het niet nodig dat hij onze vriendschap bewijzen wilde,maar het is belangrijk voor mij zei hij,en daardoor kreeg ik ineens een gevoel dat ik niet weigeren moest, ik wilde hem ook laten weten dat ik van hem hield,wij 2 ondeugende jongens die samen op verkenning gingen,voor hem geen spel maar een bevestiging,voor mij een bevrijdend geheel dat ik dit met hem kon delen.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Veel adviezen is prima maar je moet wel je eigen weg vinden,en soms kan een ander je daar bij helpen of niet, en je moet het aannemen en waarderen.R is rustig?jammer....

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Krijg zoveel adviezen,komt zoveel op je af ineens als je voor je zelf besloten hebt dat de waarheid onverbiddelijk is en dat je gay bent.Gelukkig hadden mijn ouders,mijn vrienden en klasgenoten er geen moeite mee,ging heel soepel,heel natuurlijk,maar heb ineens een vriend,en hij is brutaler als ik, door hem ben ik bij die club gekomen,hij weet precies wat er allemaal op internet te vinden is, kijk wel eens even maar heb zoiets wat moet en kan ik er mee, soms is het spannend ,soms ook niet en is het vervelend,maar soms je weleens heel mooie modellen en ga je vergelijken,en dan val ik toch op het wat steviger type zoals mijn vriend en ik zelf ook zijn.
    Kijk ook weleens naar meiden ,vind ze mooi,en knap en mysterieus soms,maar lichamelijk voel ik geen aantrekkingskracht,vind jongens spannender,minder romantisch dat wel,maar dat stoere,dat spannende,dat avontuurlijke trekt me aan, zelf wat ik nooit verwacht had,army clips,bootcamp,alleen echte kostschoolclips nog niet gevonden,dan R ben toch wel nieuwsgierig wat jou aantrekt in die clips,jongen 18 vroeg het ook,maar geen antwoord,laatste reactie vond ik echt psysologisch.Heb ik te weinig zelfvertrouwen,dacht het niet,en denk nu,hij heeft gelijk,of is het twijfelen,vind mezelf soms onuitstaanbaar dat ik niet kiezen kan,ja, wel voor mijn gayzijn,voor mijn vriend,wat wil ik eigenlijk nog meer,herkennen andere jongens dit ook.Draaf door misschien,het liefst zou ik een tijdje alleen zijn in huis,gewoon tot mezelf komen,R hoop gauw iets van je te horen en anderen ook welkom,maar zie in jou even een coach.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Dominant betekent vaal leiderschap waar op zich niets mis mee is.
    Dan jongen 21, jeugdervaring kunnen traumatisch zijn nu probeer je er toch van te bevrijden,desnoods met hulp.
    Gayboy, probeer i.d.d wat meer zelfvertrouwen te kweken.
    Maar forceer niets,je vriend is wat verder las ik,denk zelf wat brutaler.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Geen reactie jongen 21, las ergens dat jij een minder prettige ervaring hebt gehad, in weze was jij toen het slachtoffer,degene die misbruikt werd,dit heeft een stempel op je gedrukt,want las daar laat ik me enz. Snap dit wel. Zelf ben ik enigzins dominant,mag graag een beetje de leider spelen,al zou ik nooit iemand mishandelen,alles onder vrije keus.
    Voor jou misschien kan het een bevrijding zijn om eens een leidersrol te vervullen,ook al is het maar in een spel,voor mij zou het een ervaring zijn om eens onderdanig te zijn.Gewoon voelen hoe deze beleving is,daarom mijn vraag aan jou om een straf voor mij te bepalen die ik dan op mezelf uitvoer,en voor jou een afrekening met het verleden en voor gayboy bespeur ik toch onzekerheid,klinkt gek,maar zou hem wel eens wat dicipline bij willen brengen voor wat meer zelfvertrouwen.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Je moet jezelf geen slapeloze nachten bezorgen gayboy, open nieuwe grenzen,geniet van alles en succes,tof dat je mijn excuus hebt geaccepteerd, jongen 21 hoop toch op reactie.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Wou net op bed gaan,dacht nog even kijken op de site.
    Tja wat moet ik hier mee,excuus aanvaard inderdaad jongen 18 maar hiermee is het voor mij wel genoeg, maar nogmaals wat wil je, weet niet of R hierop reageert,of misschien wel,begrijpt hij het of ik niet of wel.Je zag een forse jongen op een clip, die je heel cool vond,snap ik, denk als ik zo'n jongen zag ik hem ook wel heel cool of spannend zou vinden.
    Wat is dit toch,gaat over kostscholen,mijn vriend leest dit wel maar wil niet reageren,vind dit niet nodig,maar het is mijn ding niet zegt hij,hij doet gewoon wat hij wil,zonder allerlei adviezen,raad vragen,noem maar op.
    Wel zegt hij dat kostschoolclips best spannend kunnen zijn,evenals een ontgroening,zeg ik,verweer me altijd,jongen zegt hij dan,als je het nog nooit meegemaakt hebt kun je ook niet oordelen,volgens hem kan het best spannend zijn,en zit het ergens verborgen in iedere jongen die stoer wil zijn,vind dat hij teveel doordraaft anderzijds vind ik het spannend als hij zo praat,draaf teveel door,weet het even niet,R wat vind jij,straks moeilijk in slaap komen denk ik,hebben meiden dit ook, denk nu aan meiden,maar toch jongens fassineren me,hou van mijn vriend,soms denk ik als ik in de spiegel kijk,je bent stevig gebouwd,heterolook,en toch,eerlijkshalve ben ik toch een homo,als ik dit lees denk ik zal ik ook eens een spankclip bekijken of is dit een dwaze gedachte, mijn vriend kijkt wel eens naar deze clips,is hij gek,raar ,extreem,of normaal,weet het niet,dolle gedachten spelen door mijn hoofd,tik maar, vind mezelf gek en raar worden,ga me uitkleden en wil naakt slapen vannacht,waarom,lijkt me cool en stoer en wil geen watje zijn,wie begrijpt me nog of word ik gek,R je vind me zeker nu een oen,een dommerik,reageer svp,of anderen,jongen 18 vind je gek,en bewonder je,en ik ben gay,en ik wil geen hetero zijn,gay is fijn,maar soms zo moeilijk,zo spannend en slapeloze nachten soms,wat wil ik wel of niet,belemmering,waarvoor? gedraag ik me dan toch meisjesachtig,neen,wil wel een echte jongen zijn.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Fijn dat je mijn excuses aanvaard gayboy,ergens was ik een beetje jaloers dat jij in een club zit, leek mij ook wel wat.
    Ben ook homo of gay klinkt prettiger misschien,klinkt gek,maar zou best ontgroend willen worden,zag op een clip een erg stevige jongen van 18,leeftijd was vermeld,bovenarmen kolosaal,zuilen van bovenbenen,en een grote forse bolle kont,daarbij kort amerikaans kapsel en een markante kop,was een spankclip,die hij vol trots onderging,vond het niet vernederend maar dapper,begrijp dit zelf niet ,maar wou dat ik die jongen was.
    Dan excuses aanbieden vind ik zwak,daarom jongen 21 wil jij me een aantal slagen mee delen zodat ik mezelf als straf kan spanken,thank you sir.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • R bedankt dat je weer reageerde, gistermiddag zijn mijn vriend en ik naar die club geweest, een lange boswandeling gemaakt van 2 uur,maar het was mooi weer. Gisteravond om 10 uur thuis en vanmorgen nog vrij. Die jongen van 17 is dus wel ontgroend en heeft zijn ervaring verteld hoe hij het had beleefd. Hij zei dat hij er geen spijt van had en dat hij het gevoel had dat hij er nu helemaal bijhoort, hij is dus de jongste,wij zijn ook 17 maar hij is het net.Je bent niet tegen las ik als het maar met respect gebeurd nu hij vond van wel,mijn vriend lijkt het wel spannend en ik snap hem ook wel,begin het wel meer te snappen en minder raar of gek te vinden,na al die reacties hier over kostscholen,jammer dat jij die film niet meer herinnert.
    Dan die jongen 18 excuus aanvaard, had niet gehoeven,beetje uitdagen mag,wordt wel eens vaker uitgedaagd,maar ben geen watje,wie wel eigenlijk?
    Dat ik dik ben vind ik niet lastig,alleen sommige shirts en broeken zijn soms te nauw,zie je een mooi jeansoverhemd ,pas je hem en dan in de schouders net te nauw,heb gelukkig geen dikke buik,ben nogal breed ,dat geeft soms problemen,en skinny's kan echt niet maar vind dit geen probleem,je hebt een grote P zeg je en ondanks dat het stoer staat kan het lastig zijn,met opbergen,begrijp dit wel,maar meiden met grote borsten hebben soms ook dit probleem,dat heb je als je boven het gemiddelde zit,al vinden veel mannen grote borsten aantrekkelijk,kan het ook wel mooi vinden ,zie wel wat een mooie meid is,maar een jongenslichaam past beter bij me en daarbij,niet verwacht,ik kan ook nog houden van een jongen.Maar zou wel strakke broeken dragen en als je het ziet,is het eigenlijk erg,je kunt zien dat je een jongen bent die fors is geschapen,maar ergens staat het ook wel stoer.Stop,anders wordt het te lang, en die jongen van 18 had ook nogal wat vragen,snap hem wel,en ergens niet ,of wil ik hem niet snappen,weet je ineens komt heel veel op je af,daarvoor is die club zo belangrijk voor me,alles wordt besproken in een discussie,iedereen praat heel vrij, maar we zijn de jongsten,de anderen hebben meer ervaring.R wacht op antwoord.gr. gayboy.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Je hebt gelijk jongen 21,had het niet zo bedoeld met dat watje,maar wou die jongen even een beetje uitdagen,maar had hem geen watje mogen noemen,want ken hem niet.
    Dus sorry gayboy,accepteer je mijn excuses.Dan jongen 21 kijk ook graag kostschoolfilms die zich daar afspelen,eerlijk zeggen,wat vind je daar spannend aan, de intimiteit soms,of porno met sex,schaam me een beetje maar vind de spanking ook wel spannend,jammer dat je de titel niet meer weet, bij mij zijn het klassiekers, catholic boys en IF.uit 1968,en jij.Dan je hebt een grote pik,ik normaal,maar wel een stevig kontje,en ben homo.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • hoi jongen 17
    Sorry dat ik even niet reageerde, ik was je niet vergeten hoor.
    Weet echt niet meer hoe die film heette, die ik gezien heb over engelse kostscholen.
    Heb ook wel eens een porno video gezien die zich afspeelde in een engelse kostschool, dat is fake natuurlijk maar ik raakte er wel mega opgewonden van.
    Ik ben op zich niet tegen een ontgroening, zolang degene die het ondergaat het er zelf mee eens is en hem geen dingen worden aangedaan die hij niet wil.
    Vind het wel heel belangrijk dat het met respect gebeurt, maar dat lijkt me eigenlijk logisch.
    Ik ben best tevreden met mijn lichaam. Ik kan alle kleding wel aan, draag het liefste strakke jeans en dat gaat ook omdat ik geen dikke billen heb. Kan me voorstellen dat het bij jou niet past, erger jij je daaraan?
    Inderdaad heb ik een grote piemel, dat lijkt cool en stoer maar ik ondervind zelf toch wel wat nadelen, al klinkt dat gek misschien.
    Met jeans, wat ik net zei kunnen mijn billen er met gemak in maar aan de voorkant is het eigenlijk te krap, snap je?
    Het gaat wel maar ik vind het niet prettig om met zo'n grote bobbel rond te lopen alhoewel dat in de gay-scene als sexy wordt ervaren. Tenminste dat merk ik wel eens.
    Voor de duidelijkheid, ik bedoel niet dat ik de hele tijd een stijve heb, gebeurt wel eens natuurlijk, maar bij mij is mijn piemel en mijn ballen erg groot uitgevallen. Dat bedoelde ik te zeggen.

    Ik ben niet echt een verlegen persoon, maar met sporten bijvoorbeeld en dan tijdens het douchen voel ik me vaak voor lul staan. Haha beetje raar uitgedrukt maar zo ervaar ik het wel.

    Blauwe ogen en donkerblond haar is toch mooi?
    Heeft niet iedereen, zo gangbaar is het niet volgens mij.
    Hoe gaat het op jullie kluppie nu?

    Dan nog even wat aan jongen 18,
    Dat bedoel ik nou, laat een ander in zijn waarde !!
    Ben het niet eens met wat jij zegt, een watje die zich nog niet durft te laten ontgroenen zoal jij zegt.
    Klinkt in mijn oren niet echt aardig.

    ok jongen 17, dat was het voor nu.
    Tot gauw en groetjes van R

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Die engelse kostscholen was ook andere tijd met andere normen en waarden zoiets,dus gayboy je kunt wel commentaar leveren,maar jij bent een watje die zich nog niet durft laten te ontgroenen,belemmering, ach wat, wat jij verdiend is een pak op die grote kont van je. sorry, wees een vent.

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten