Skip to content
13 reacties
399 weergaves

past dat wel?

heey allemaal, ik ben sinds een half jaar uit de kast gekomen. Heb een vriendje gehad en ook wel sex mee gehad. Dat is helaas weer uit gegaan, maar nu heb ik een nieuwe vriend. Hij is 20 jaar en ik vind hem heel erg leuk. Hij woont op zichzelf wat natuurlijk erg leuk is. Maar nu is er een probleem, vorige week waren we beide behoorlijk opgewonden en hebben we sex gehad. Alleen orale sex, hij heeft mij eerst gepijpt terwijl hij zijn broek nog aan had. Daarna was het dus mijn beurt alleen schrok ik me dood! Zijn lul is naar zijn zegge 22 cm lang, en echt bijna zo dik als een cola blikje... Nu vroeg hij gisteren aan mij om vanavond langs te komen om meer te doen dan alleen pijpen. Ik ga er dus vanuit dat hij mij wil neuken. Ik heb dat echt wel voor hem over, maar ben bang dat het gewoon echt niet gaat passen. Heeft iemand hier ervaring mee? Ik hoop op een snelle reactie!

16 jaar
9 jaren geleden

13 Reacties

  • Maar ja toch hoe doe je dat da moe toch pijn doen in uit in uit

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • hey bro
    het past heus wel je moet alleen ontspannen zijn en veel glijmiddel gebruiken
    zelf ben ik ook al een keer zo geneukt

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Sorry dak het vraag maar hoe grot is jou lul dan en die van je vriend sorry dak het vraag he ma tis gewoon ik ben ook 16 en weeg 65 en even zo groot maar ik snap nie hoe jij de grote van een cola blik in je kont krijgr

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Heey jongen 16 ik weeg zelf 65 en ben 1.67 lang mijn vriend is 1.90 en weegt 90 kilo dus ben ik niet erg groot maar mijn vriend wel!

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Beste topicstarter mag ik vragen hvl weeg je hoe groot ben je hoe grootnis hij hoeveel weegt hij? Gewoon een random vraag want zon groote lul moet je dan ook jij zelf stevig gebouw zijn of ben ik fout? Met stevig bedoel ik niet dik he XD

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • ow en trouwens @jongen van 21 jaar pijpen ging wel gewoon goed, ook dit is natuurlijk erg groot in je mond maar toch gaat dat gewoon, en vind ik het zelfs erg leuk om te doen. wat vinden jullie trouwens er van als een jongen klaarkomt in je kont ? alvast bedankt!
    gr topicstarter

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • heey allemaal bedankt voor de reacties! we hebben gister heel rustig aan gedaan, en hij heeft mij ook verteld dat als het niet zou gaan dat we gewoon zouden stoppen. zoals jullie vertelden heeft hij inderdaad eerst met vingers geprobeerd. hij heeft mij heel erg op mijn gemak gesteld waardoor het best heel goed ging. uiteindelijk dus ook geprobeerd om sex te hebben en dat is gelukt! ik moet zeggen dat het wel enorm groot is, maar mocht gelukkig de pret niet drukken. ik ben heel blij dat we het gedaan hebben, ben ook blijven slapen en zelfs vanochtend nog een keer gedaan! hem erin krijgen in het begin is wel een beetje lastig, maar hij heeft idd een hoop glijmiddels die hun werk goed doen:D zodra hij er eenmaal in zit is het geen enkel probleem en is het zelfs erg fijn :)
    gr topic starter

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • @ topicstarter,

    Ik kan alleen maar uit eigen ervaring spreken, maar de lengte is bij mij nooit echt een probleem. Wel de dikte en de omvang van bijna een colablikje is zo'n 6 / 7 cm, echt erg dik.
    Bij de een gaat het makkelijker dan bij de ander, ik zou niks forceren en je vriendje vragen om heel voorzichtig te zijn.
    Veel glijmiddel gebruiken, eerst proberen op te rekken, zou ik doen. En met condoom neuken.
    Las hier ergens dat er opblaasdildo's te koop zijn, waarmee je wat kunt oprekken. Heb er zelf geen ervaring mee, maar kan me voorstellen dat het werkt.
    Kan me voorstellen dat je schrok, kon je hem wel pijpen dan?

    Ik hoop dat je hier wat aan hebt.

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Hij is 20 jaar dan heeft tie wel ervaring en vast een kast vol smeerseltjes en olie, ga er lekker heen en kijk wat hij wil en doet, hij zal ook wel snappen dat het een beetje voorzichtig moet, suc6 en hou ons op de hoogte ook om te leren.

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Een cola blikje? Dat is een behoorlijke omvang. Als je nog geen ervaring hebt met dit type neuken dan zou dit idd een probleem kunnen zijn. Maar je hebt al sex gehad met je ex, dus zal je al wel iets ervaring hebben. Maar dan nog...

    Je achterste is wel rekbaar, maar formaat 'blikje' blijft behoorlijk groot. Vraag hem eerst zijn vingers en handen te gebruiken. Daardoor rek je het langzaam op en weet je ook wat je 'kan hebben'.

    Je zegt dat je het er voor over hebt. Maar als hij net zoveel om jou geeft als jij om hem, zal hij je nergens toe dwingen. Het is beter om het rustig op te bouwen dan om iets te beschadigen omdat je je verplicht voelt. Zodra je teveel pijn voelt of je het echt niet meer lekker vindt, zeg het hem en als hij echt wat voor je voelt zal hij je grenzen respecteren. Ook als blijkt dat het niet past. Wie weet in de toekomst. Je bent 16 en dus nog niet uitgegroeid. Wellicht dat als het nu niet lukt je later wel zo'n imposant iemand kan ontvangen.

    Jammer dat deze reactie te laat komt (ik las dit pas de volgende ochtend). Maar misschien heeft iemand anders er nog iets aan. En aan topicstarter: Veel plezier met je nieuwe vriend. Veel geluk, jullie twee.

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Vraag eerst aan je vriendje wat hij zelf wil. Er zijn ook jongens die zelf niet willen neuken. Mocht hij je wel willen neuken moet hij je tijdens het voor spel goed oprekken met zijn vingers. Jij moet dan wel goed ontspannen, maar het gaat zeker passen

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Hey! Wat goed van je dat je zelf uit de kast bent gekomen!! Ik zou gewoon kijken of het past en het desnoods met hem bespreken en kijken wat jullie nog meer kunnen doen als het evt niet zou passen? En onthoud dit goed: als hij niet voorzichtig is of alleen uit is op seks en niet doet wat jij lekker vindt, dan wilt hij je waarschijnlijk alleen voor de seks... Xx B

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Vertel hoe het geweest is en idk opblaas bare dildd eerst?

    16 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten