Skip to content
51 reacties
6836 weergaves

Penis te groot

Ik heb een bijzonder probleem ben in april 2000 geboren ben 1,78 groot weeg ruim 50 kilo en dan komt mijn probleem ik heb een penis van 22x6,5 cm dik. Wanneer ik een erectie krijg is hij bijna 23xruim 7,5-8 cm dik iets waar ik me voor schaam want ik durf nu geen zwembroek zo'n strakke die je in Frankrijk aan moet en zelfs een jogging broek is niet een optimaal zicht, of je moet voor lul willen lopen. Kom aub niet aan met je kan in porno films meedoen want daar ben ik niet mee bezig. ik wil eigenlijk een verwijskaart naar het ziekenhuis om te kijken of er iets afgehaald kan worden zo tussen de 19-20 cm is groot genoeg.

15 jaar
9 jaren geleden

51 Reacties

  • 4700's is een type onderbroek met ribbels en een gulp waarin ik zonder probleem een erectie kan krijgen Mn voorkocht in kwijt kan zonder dat het zichtbaar is in Mn bovenkleding gewoon super deze te dragen zonder rare opmerkingen te moeten aanhoren ze zijn van het merk Mey

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Wat is de 4700's

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • jongen 15,
    Goed dat je het zo opgelost hebt in de sauna en dat je de eigenaar hebt gezegd dat je dit niet leuk vindt.
    Dat de groei gestopt is bij je, is geweldig voor je. Ik zou zeggen had ook niet langer moeten door groeien.
    Evengoed nog erg groot als je het hebt over mandarijnen.
    Heb er respect voor dat je evengoed naar de sauna gaat.
    Ben zelf altijd toch een beetje bang dat ik weer allerlei opmerkingen krijg en zo. Ik zelf schaam me niet echt, maar weet nooit zo goed hoe ik ermee om moet gaan.
    Ben blij dat ik de 4700's heb gekocht, snap alleen niet zo goed wat je bedoelde met je ballen in de gulp stoppen.....

    hoi M

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ergens wel heel goed dat verhaal hierboven over de sauna, jongen van 15. Misschien weten de vele jongens die een dergelijke seksuele toenadering tot de dames zoeken nu ook eens hoe dat voor een meisje voelt! Goed dat je die kuur bent begonnen en ook resultaat mee hebt. Ik kan alleen niet onderschrijven dat geen oksel en/of geen schaamhaar nou zo prima is. Het heeft best wel functies en bovendien vinden veel dames het ook stoer en mooi staan bij een man, dus op dat punt zijn we het niet met elkaar eens, maar is ook 'off-topic'. Daar zijn andere topics voor.
    Succes verder met de kuur, de meiden en het vinden van goed zittende zwem- en onderbroeken!

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • ik ga nog wel eens naar de sauna, al vindt ik de opmerkingen van de vrouwen soms irritant en dat het ik ook tegen de eigenaar gezegd dat ik dat niet leuk vond rond de kerst ben ik er weer geweest met een vriend van me mn ouders en mn oom en toen dacht er een wijf dat ze in het kruidenbad mn pik mocht pakken ik ben toen erg geschrokken en ze vertelde me dat ze mij zou laten klaarkomen, toen ik haar met een leugen vertelde dat ik enkel op jongens viel was de reactie zielige jongen die pik van jou kan geen een homo in z'n kont kwijt.   en wat betreft de hormonen kuur uit het ziekenhuis daar gaat het goed mee heb een soort van diameter maat gekregen en ja hij groeit nog iets maar dat is echt weinig in een half jaar groeide hij voor de kuur minimaal 6 mm in de lengte en 4 mm in de dikte alles staat nu stil op 2 mm in de dikte na dus dat het ik alweer gewonnen en de rest gaat ook goed krijg er geen stemveranderingen door, geen borstgroei of verkleuring van het haar. alleen de schaamhaar groei is ook volledig stil komen staan en dat is wel prettig vindt ik zo geen haren meer in je ondergoed en je weet als je iets gedaan hebt je het meteen ruikt onder je armen omdat daar ook geen haartjes meer zitten, lekker douchen en fris ben je weer.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • jongen 15,
    Ik heb inmiddels een paar 4700's gekocht. Zitten echt goed, vind ze alleen niet zo mooi maar voor ons zijn ze wel het beste dat ik tot nu toe heb gedragen. Bedankt voor de tip !
    Met zitten bedoel ik vooral in de auto, dat mijn ballen pijn gaan doen, ik doe mijn penis dan het liefste omhoog dat het niet zo knelt, snap je?
    Was jij nou degene die wel eens naar de sauna gaat, ik ga regelmatig en in de zomer naar het naaktstrand. Voelt voor mij echt bevrijdend dat alles gewoon de ruimte heeft en de blikken die ik krijg, ja soms wel irritant. Heb ik ook met douchen bij sporten. Ook wel logisch dat er gekeken wordt. Je valt gewoon op. Al vind ik het nog steeds niet zo leuk.
    Merk je eigenlijk dat het groeien is gestopt of is het daar nog te vroeg voor. Moet je trouwens hormonen blijven gebruiken ?

    grtz M

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • zitten en lopen gaat goed hoe je dat ook doet maar je moet geen akrobatiek in een joggingbroek gaan doen want dan tekent je gerief wel erg hard af ook al heb je veel plaats in je onderbroek

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • jongen 15,
    Ik snap niet hoe je dat bedoelt met je ballen in de gulp en je penis in je onderbroek, wil je dat nog n's uitleggen?
    Je zei eerder dat je ondanks jouw Mey goed moet uitkijken en geen gekke dingen moet doen.
    Bedoel je met bewegen of zo, vindt je het erg om dat uit te leggen?
    Ik heb zelf ook erg grote ballen en een grote penis en heb vooral last met lopen en zitten door mijn ballen.
    Heb jij ook ruim zittende broeken aan omdat je bij strakke broeken ruimte te kort komt ?
    Hoop dat je reageert.

    grtz M

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • ik hang mijn zak met ballen in de gulp en de penis blijft in mn onderbroek dit om kneuzingen en blauw gereedschap te voorkomen, gaat prima en geen enkel pronleem ermee echt fijn ondergoed voor een maatje meer

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • hoi jongen 15,

    Bedankt voor je tips ! Ik kom wel n's in Antwerpen dus ik haal ze daar. Vraagje aan jou, omdat jouw ballen zo groot zijn, ik denk iets groter dan de mijne, heb je dan geen last met lopen en zitten?
    Hoe doe jij je penis in je Mey zodat je er niet zo'n last van hebt.
    Je zegt dat je evengoed uit moet kijken en geen gekke dingen moet doen.
    Zou je uit willen leggen wat je daarmee bedoelt.
    Ik loop zelf wel eens zonder boxer en doe en wijdere broek aan.
    Dan hangt ie wel in mijn broekpijp, maar wordt niet zo bekneld als ik het zo goed uitleg.
    hoi M

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • de serie van Mey noblesse zijn ook goede ondergbroeken waar mn gereedschap goed in kan maar de 4700 is beter en fijner om te dragen

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • de broek houdt ook al heb je een erectie gewoon je gereedschap op zn plaats alleen steek je pik niet door de gulp want dan spiekt hij naar buiten dus als je je pik in je broek houdt gaat het goed zonder dat ie naar buiten valt, echt een aanrader en wanneer je naar antwerpen belt naar de mey store kan je het daar ook ophalen zonder meerprijs en je hebt een leuke dag stappen ook de hemden en tshirts zitten zijn en gemakkelijk, je mag ze beter gezegd alleen wassen met bontwasmiddel zegt mn moeder daar zit geen chloor in en de gaat het ondergoed langer mee

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • hoi !
    Goeie zaak dat de groei van je ballen ook stopt nu.
    Ik merk zelf ook dat vaak niet wordt geloofd of arrogant overkom.
    Daarom zeg ik liever mijn afmetingen niet, maar soms kom je er niet omheen, met douchen bijvoorbeeld.
    Jij hebt wel wat grotere ballen als ik, al scheelt het niet zoveel volgens mij, maar ik heb er ook last van met lopen en zeker met hardlopen.
    Misschien is dat Mey 4700 ook wel wat voor mij, heb een beetje gekeken op internet.
    Maar wat is er nou speciaal aan, of gaat het om hoe strak ie zit?
    Evengoed zeg je dat je uit moet kijken en geen gekke dingen moet doen.
    Wat bedoel je daarmee, wat kan je dan niet doen?
    Ik ben het helemaal met je eens dat een klein pikkie misschien niet zo stoer is, maar in ieder geval minder lastig dan zo'n enorm ding. Ik moet er zelf echt rekening mee houden, bijvoorbeeld met zitten.
    Als de groei bij jou nou echt stopt, zit je evengoed nog met een erg grote piemel en ballen, blijft lastig maar het wordt in elk geval niet nóg lastiger voor je !!

    hoi M

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • de hormonen worden eerst getest in het ziekenhuis via een infuus en enkele uren en soms dagen later wordt er dan weer bloed genomen de groei van mn ballen wordt nu ook stil gezet want anders loopt dat moeilijk denk maar aan het formaat van mandarijnen en dat is serieus niet overdreven het klinkt arrogant als je een klein pikske hebt maar geloof mij het is echt beter leven met een klein pikske dan met dat wat ik heb kan enkel Mey 4700 ondergoed dragen daar hier mn stuk goed inblijft zitten als ik goed uitkijk en geen gekke dingen doe

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Ja, ik vind het ook heel apart dat ze dit kunnen !
    Moest je echt een maand lang in het ziekenhuis blijven ?
    Ik neem aan dat ze allerlei hormonen bij je getest hebben, maar hoe doen ze dat. Hoe gaat dat en wat doen ze dan bij je....omdat je ze zei dat ze de hele tijd aan je pik en aan je ballen zaten.
    Ben eigenlijk wel nieuwsgierig haha.
    Echt fijn voor je dat het nou voorbij is. Ik bedoel hij stopt nu met groeien dus (geldt dat ook voor je ballen?) dat is goed nieuws !
    Evengoed hou je natuurlijk de afmetingen die je nu hebt en dat is al enorm groot. Groter zou echt heel vervelend voor je zijn.
    Fijn dat je deze zorgen niet meer hebt. Kan me voorstellen dat jij je heel gelukkig voelt nu !

    Grtz M

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • De groei in mn gereedschap wordt nu geheel gestopt en JA het is niet te geloven maar enkel op mn geslachtsdeel en op de beharing in mn gezicht en op mn borst en schaamhaar wordt vermindert maar dat vindt ik niet erg vindt het toch niet fijn dat er zo'n oerwoud om heen staat. Ik ben echt gelukkig nu kan het leven voor mij echt aanvangen. Ik ga binnenkort naar een discotheek met mn oom in Barca en wij mn oom en ik gaan eens als echte mannen op stap en wie weet kom ik een leuke meid tegen. groeten van Jongen 15

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • hoi jongen 15,
    Leuk dat je weer schrijft !
    Ben je echt een maand lang in het ziekenhuis geweest ?
    Best wel ingrijpend voor je, lijkt me.
    Gelukkig hebben ze de goeie soort hormonen bepaald, zal wel een opluchting voor je zijn.....

    Dus als ik je goed begrijp dan blijft jouw penis zo groot als je schreef toen je dit topic startte? Ik bedoel het groeien is nu gestopt of duurt dat langer. Ik heb geen idee hoe dat werkt eigenlijk.
    Dat je een stijve kreeg als er een verpleegkundige bij was, ik zou me er echt niet druk over maken, al snap ik dat je dat toch een beetje doet.
    Lijkt me sowieso raar dat er de hele tijd mensen aan je piemel en ballen zitten, hoe was dat voor jou?
    Pak je leven weer op en kijk gewoon hoe het verder gaat.
    Het hoeft niet in te houden dat je homo bent, al zou het wel kunnen natuurlijk, of bi kan ook en hetero zou ook kunnen.
    Denk je niet gek en wees jezelf, super voor je dat je nou duidelijkheid hebt en verder kunt !
    Ben blij voor je. Laat maar weten hoe het verder gaat als je daar zin in hebt.

    grtz M

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Nee hoor, je bent geen homo als je een stijve krijgt doordat ze aan je pik zitten. Als het een verpleegster was geweest, had je niet alleen voorvocht maar ook sperma gespoten denk ik. Normaal toch als ze steeds aan je ballen en stijve lul zitten?!

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Na ruim een maand in het ziekenhuis verbleven te hebben zijn ze er achter gekomen welke soort hormonen ik moet hebben dat de groei van mn penis doet stabiliseren, hij groeit dan bijna niet meer, ook de kwaliteit sperma blijft dan zoals nu en die is schijnbaar al goed voor later kinderen ook is er al verschillende keren een staal afgenomen evt. voor later. Nou kan dus het normale leven voor mij beginnen alhoewel,,,,,,,,,,,,,,,,, ik eigenlijk niet meer weet wat normaal is er hebben de laatste weken zoveel verschillende mensen aan mn pik en ballen gezeten dat ik er vraagtekens bij heb en er viel me iets op dat wanneer er een verpleegkundige bij was ik bijna iedere keer een erectie kreeg. Niet dat deze iets deed of zo, helemaal niet!!!!!!!!! maar dan bloosde ik, kreeg het erg heet en werd behoorlijk geil van hem want ook het voorvocht kwam dan naar buiten. Houdt dat in dat ik homo ben?????????

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • jongen 15,

    Kan me zo voorstellen dat het goed voelt voor je nu je weet dat de groei geremd wordt.
    Zelf heb ik 7 diameter, gelukkig bleef het daarbij en hoefde ik niet aan de hormonen. Dus weet ik wel een beetje waar je het over hebt,
    Ben blij voor je dat er nou wat gebeurt, anders had je er nog meer last van gekregen als ik lees wat de arts tegen je zei over hoe het zou zijn als je uitgegroeid zou zijn.

    De arts heeft mij ook gezien met een erectie, ik schaamde me kapot. Weet niet waarom eigenlijk, had jij dat ook. Hoe ging dat bij jou ?

    Denk dat je erg blij bent, moet je nog weer terugkomen ?

    grtz

    20 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten