Skip to content
17 reacties
1496 weergaves

Penis groeit niet bij erectie

Als mijn penis hard wordt groeit hij niet. Hij blijft qua centimeters net zo lang als wanneer hij in slappe toestand is. Het werkt allemaal goed, dat is het niet, maar ik vroeg me af of er meer jongens dit verschijnsel herkennen.

18 jaar
9 jaren geleden

17 Reacties

  • @jongen21 ja ben best skinny dus kleren zijn vaak niet echt ruim natuurlijk dat valt wel eens op. Soms staren mensen echt, zwaar ongemakkelijk en zeker als je serieus iets probeert te bespreken. Als ik dat weet zorg ik ook altijd dat ik lange trui ofzo aan doe. Wel jammer dat je er mee gepest bent, mij gelukkig niet gebeurd, ook niet leuk om iemand met kleine te pesten, kan niemand wat aan doen. in september nieuwe opleiding begonnen, altijd spannend. gelukkig was echt chill deze keer hele groep kennismaken met spel doen greep iemand even half mis en flapte eruit, maat is je pik altijd zo groot? in reactie uuuuh jah....hij wow chill...en iedereen ging verder. En tja sex kan lastig zijn maar lukt meestal wel hoor... grtz

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Ook Hoi jongen 19, Ik heb het ook nog niet bij anderen gezien, ja dat er gedacht wordt dat je een stijve hebt, gebeurt regelmatig. Je bedoelt dat ze hem zien door je kleding heen? Omdat je zegt dat ie altijd naar links ligt, snap je. In welke situaties vindt jij het leuk en wanneer niet? Ik vond en vind het niet zo leuk met douchen vanwege de opmerkingen erover. Nu gaat het wel maar ik werd er behoorlijk mee gepest toen ik een jaar of 15 was. Toen was ie ook al zo groot, bij jou ook? Met sex , bij mij met jongens gaat het soms niet zo goed. Ben zelf niet breed en ook niet echt heel lang, daarom lijkt mijn penis denk ik nog langer. Soms wel hilarische reacties, wel leuk soms maar het hangt ervan af wie hem ziet...... Grtz

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik herken dit wel; al heb ik het eigenlijk nooit zelf bij anderen gezien. Ben zelf best lang en niet heel breed. Dan valt het extra op lijkt wel. Zo vaak dat mensen denken dak een stijve heb omdat ie altijd naar links ligt. Slap ong 18 cm 14 cm omtrek stijf 21 en 15. Soms vind ik het wel leuk; soms heel vervelend juist; verschilt per situatie...

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • hee jongen 18,
    Toen ik net 15 was had was de mijne eerder klein dan groot.
    Opeens begon jij te groeien en een jaar later had ik de afmetingen die ik nu heb. Heel gek want zelf ben ik nog wel wat gegroeid maar niet in verhouding, snap je.
    Je mag inderdaad blij zijn dat de jouwe niet dikker is geworden dan 15, mooie maat !
    Ik zit nog steeds op waterpolo, al heb ik echt overwogen om ermee te stoppen omdat ik "ruzie heb" met zo'n speedo en ik niet zit te wachten op al dat bekijks.
    Ik ben niet iemand die in de schijnwerpers wil staan, dat maakt het lastig. Misschien vindt je dat raar, maar leuk vind ik het nog steeds niet.

    En nog een jongen die reageerde !
    Voel me in elk geval niet meer zo'n uitzondering nu.

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Mijn penis groeit ook helemaal niet bij een stijve. Gaat alleen helemaal omhoog staan. Slap en stijf allebei 17cm

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Hee, nee die tok die rekt niet meer inderdaad. Ik had nooit zo'n grote tot ik net 17 was, en ik ben nu bijna 19, opeens begon hij te 'groeien' laat maar zeggen. Ik ben ook besneden, maar dat is omdat ik Joods ben en die verwarring met een erectie herken ik wel ja. De mijne wijst altijd ietsje omhoog. Qua dikte, ja die van jou is nog even wat dikker dan de mijne, ik ben met mijn 15cm omtrek wel écht heel blij gewoon.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • hoi jongen 18,
    Snap dat je ruzie had met die tok, ik had hetzelfde met die speedo op waterpolo. Al is zo'n ding rekbaar en een tok niet denk ik.
    Viel sowieso niks te verbergen en dus liep ik altijd met een bobbel.
    Altijd commentaar / bekijks dus.
    Ik vat het ook maar op als een compliment.
    Was er vroeg bij denk ik, toen ik zo'n 15 -16 was had de mijne al deze grootte en omdat ik besneden ben omdat mijn voorhuid te nauw was, dachten de andere gasten vaak dat ik een stijve had.
    Bij mij gaat ie recht vooruit staan als ik een stijve heb, is dat bij jou ook zo ?
    Ik ben dus ook niet de enige gelukkig.
    Ben heus wel blij met mijn penis, maar soms is het gewoon erg lastig en met sex vooral vanwege de dikte heb ik gemerkt.

    grtz

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Als je piemel heel lang is is hij zeg maar helemaal uit je lijf, als hij klein is word hij langer als je een stijve hebt maar jij hebt dis en grote :) dus maak je geen zorgen

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Andere naam is bloedlul (voor als ie groeit bij het erect worden, en vleeslul, die groeit niet, of in elk geval weinig.
    Ik ben gezegend met een in erectie mooie pik van 18 cm (11 slap), en jahaa, herken wel dat het soms lastig is om mn pik en ballen in mn slip te krijgen. Ach, mn vriendin is tevreden met mn lul, en ik ook.

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Ja, de ervaring leert mij inderdaad ook dat het af en toe wel lastig is. Maar net als jij heb ik een nogal flinke balzak en dan zit je onderbroek op z'n zachtst gezegd wel vol, vooral met het om kleden tijdens het sporten trekt het af en toe bekijks, maar ik zal het maar opvatten als een compliment. Toen ik nog op ijshockey zat had ik altijd ruzie met mijn tok, die waren niet gemaakt op mijn formaat. En ook ik had bijna het idee dat ik de enige was.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • hé jongen 18,

    Ik snap je, want ik heb ook zoiets als jij.
    slap 20 - 17, stijf 22 -17. als mijne stijf is staat ie recht vooruit, bij jou ook zoiets denk ik.
    Vind het zelf niet zo'n probleem, maar ik vind het erg lastig dat ie slap zo groot is. En dat is al zo sinds mijn 16e ongeveer.
    Op school moesten wij met alle jongens douchen en natuurlijk viel ik erg op en nog steeds met sporten nu. Heb jij dat ook en wat ik lastig vindt dat ik hem niet zo goed kan opbergen onder kleding laat staan met zwemmen en dat vind ik nou net zo leuk.
    Heb een tijd op waterpolo gezeten en dan moet je een speedo aan. Wat een gedoe om hem erin te krijgen, lukte wel maar omdat ik ook nogal grote ballen heb, nou je snapt me wel denk ik.
    Ik heb het eigenlijk nog nooit bij anderen gezien of erover gehoord, daarom vind ik het leuk dat ik blijkbaar niet de enige ben.
    Hoop dat je weer schrijf!

    grtz

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Hoi jongen 21. De mijne wordt niet langer of dikker maar gewoon stijf. Slap 18cm lang en 15cm omtrek, hard 18cm lang en 15cm omtrek.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Hoi topicstarter, Ik herken wel wat je vertelt bij mezelf. Mijne wordt ook nauwelijks langer als ik een stijve heb. Mijne is best lang als ie slap is en stijf dus ook. Hoe is dat bij jou? Grtz

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik ben bekend met de grower en showers, maar ik had er nog nooit van gehoord dat er qua lengte bij een erectie helemaal niets bij komt, normaliter groeien showers nog wel een centimeter of wat. Bij mij gewoon niet.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Je penis hoeft niet persé te groeien bij een erectie. Je hebt namelijk 'showers' en 'growers'. Jij zit duidelijk in de eerste categorie. Dat betekent dat de penis in slappe toestand al 'showt' hoe groot hij is in stijve toestand. Daarentegen 'groeit' een 'grower' wel duidelijk bij een erectie.

    Zolang alles werkt (zoals je al aangeeft), is er niets om je zorgen te maken.

    Hier nog wat feitjes die ik heb gevonden op 'gezondheidsnet.nl', kun je zelf nog even kijken of je onder de categorie 'normaal' valt.:

    Normaal

    De penis van een volwassen man is ontspannen gemiddeld 9,8 centimeter en in erectie gemiddeld 14,8 centimeter. Een slappe van 6 tot 11 centimeter en een stijve van 11 tot 20 centimeter wordt als 'normaal' beschouwd. Als een penis in ontspannen toestand kleiner is dan 3,8 centimeter noemen we dit een micropenis. Een penis groter dan 11,5 centimeter wordt gezien als groot. Bij een stijf geslachtsdeel is dit 7 en 21 centimeter.

    De omtrek van een penis ligt gemiddeld tussen de 9,5 en 12 centimeter. De doorsnee van de gemiddelde penis is 3,2 centimeter in ontspannen toestand en 4,1 centimeter in erectie.

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Zou je me kunnen vertellen waar je erover gelezen hebt, want ik kan er eigenlijk niets over vinden.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik heb het nooit gezien en ken ook niet iemand bij wie dat zo zou zijn maar ik heb er wel al over gelezen.

    17 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten