Skip to content
55 reacties
1683 weergaves

Wie doet er aan sagging

Hoi ik doe veel aan sagging Ook thuis me pa vindt het wel wat Me moeder zegt tegen mij altijd zit Dat nou lekker. Ik mag dat alleen als er geen visite is En niet op straat. Ik draag het liefs met me Ajax trainingsbroek Aan. Zijn meer jongens die thuis sagging doen En vinden je ouders dat oké .

14 jaar
9 jaren geleden

55 Reacties

  • Hoezo heeft de skinny jeans het veranderd?

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Wat een steletje oude lullen zijn jullie .het zo uit de tijd tegen woordig . Je ziet het nog amper .ik heb het ook gedaan hoor maar niet meer ; om dag je het niet meer ziet . De skinne jeans heeft dat wel veranderd

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • ik draag hem altijd vet laaag, altijd onder mijn kont of zelfs nog wat lager
    meestal zwarte jeans met nikes er onderaan

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Waarom zie ik nooit een jongen lopen die het doet?
    Komt waarschijnlijk omdat ik heel erg vroeg in de trein zit naar school en met de auto weer terug kom (me pa haalt me op) en ik ga ook nooit hier naar de stad.
    Het is wel jammer ik ben namelijk op jongens.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen17: Je moet het gewoon doen! En dan meteen extreem laag. Ik draag zelf mijn broek echt vet laag, helemaal onder mn kont en soms nog lager. Je ziet altijd mn strakke boxer, en dus ook mn kont heel goed. Soms word ik weleens uitgelachen of wordt er geroepen, maar dat moet je gewoon negeren. Het zit gewoon lekker en ziet er sexy uit. Het is wel erg onhandig met fietsen enzo, maar daar moet je even aan wennen.

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik draag mijn broek niet laag. Maar wil het wel gaan doen, durf het alleen niet. Ik zie dagelijks jongens die hun broek vet laag dragen. Dat vind ik echt super geil. Ik kom daar bijna op klaar. Heeft iemand tips over hoe ik over de drempel kan om mijn broek laag te gaan dragen?

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja ik heb m'n broek altijd best laag hangen en er altijd een vette riem bij om, vaak een brede witte of een studsriem. Ik vind het echt heel geil als jongens en meisjes naar m'n middel en daarmee naar m'n riem kijken. De eerste keren dat ik m'n kleren zo droeg was dat heel spannend, maar nu is het vooral geil.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • ik draag me broek niet laag (ongemakkelijk), maar begrijp dat het een sexy gevoel geeft. Vinden jullie het dan ook leuk en spannend als en andere jongen naar je kijkt? het is wel lekker om te zien :-) maar ik durf niet uitgebreid te checken

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • mijn jeans zitten altijd onder mijn kont met een brede witte riem er om heen zodat iedereen kan zien hoelaag die bij mij hangt. vaak draag ik ook een petje achterstevoren erbij :)

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Donkere heupbroek met brede witte riem en hoog zittend shirt. Ik weet ook niet waarom, maar ik vind het geil dat mensen m'n boxer en riem goed zien. Ik heb ook vaak expres een witte riem om omdat die extra goed opvalt.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen 18, moeilijk uit te leggen. Het geeft mij een geil gevoel als andere mijn boxer zien. Ik vind het wel lekker als mensen er naar kijken.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik vraag me al langere tijd af wat er nou zo lkkr aan is om je broek zo laag te laten hangen waarom doen jullie het?

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik doe het ook en vind het stoer. Soms hoor je wel eens zeggen trek je broek op maar daar luister ik niet naar, heb dan zin om mijn broek nog lager te hangen. Ik draag altijd boxers van Björn Borg en vind het stoer dat anderen dat kunnen zien.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Waarom is een lage broek voor homo's? Ik zou je zin gewoon doordrukken. Als jij je broek laag wil doen, doe je dat toch gewoon? Zij hoeven er toch niet mee te lopen. Als je je broek aan de voorkant ook goed laag doet, voelt het nog veel lekkerder. Ik vind het stoer als je loopt dat je steeds een stukje boxer ziet.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Waarom vinden jullie ouders het wel oké en geen probleem? ik moet het hier thuis echt niet doen want mijn ouders vinden het niks en vinden mij dan gelijk homo. ik ben de enige in de fam die het wilt en zou doen. sommige vrienden bij mij op school doen het ook maar daar zie je het niet. Als er niemand thuis is of ik ga naar winkel centrum dan draag ik hem lekker laag voorkant ook maar voorkant wel iets hoger dan achter. ik draag J&J en BB en Puma. ook met brede bruine riem.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen 18 Ik heb hem zelf altijd op mn heupen, dus niet helemaal onder mn kont. Sommige van mn vrienden hebben hem wel lager. Heb jij en je vrienden er ook altijd een riem om, of draag je hem zonder riem?

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen 16 jr. nice man hoelaag draag jij je broek als je met vrienden gaat chillen?

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen 18, dat heb ik met m'n vrienden ook. We dragen allemaal onze jeans laag. We hebben er ook allemaal altijd een brede riem bij om. Staat zeker met een vette riem echt superstoer en ik vind het cool dat m'n vrienden dat ook vinden.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik vind jongens met een lage broek echt super geil. Heb zelg geen lage broek. Met riem vind ik het stoerst.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • ja doe het ook altijd broek laag dragen, mijn moeder zecht altijd dat ik hem moet optrekken maar meestal doe ik hem dan nog wat lager. dan hangt hij ergens tussen mijn kruis en mijn kont in

    17 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten