Skip to content
12 reacties
1490 weergaves

Gay jongens stoerder als hetero.?

Zelf gay en ondanks vooroordelen dat wij niet zo stoer en sterk als hetero's zouden zijn,trek ik dit in twijfel.Allereerst moeten we onze coming out mee maken,niet alle ouders zoals de mijne accepteren dit direct,daarnaast soms commentaar of kritiek van je omgeving,vrienden die je laten vallen,kortom kost altijd strijd. Dan die verbazing, we zien het niet aan je,ben nogal stevig en gespierd,ben sportief,en dat is het wat me aan jongens aantrekt,juist dat stoere en geen meiden gedoe.

17 jaar
9 jaren geleden

12 Reacties

  • Juist omdat ik wat verlegen ben en niet veel ervaring heb vind ik het wel toppy eigenlijk dat er jongens zijn die wat vrijer,brutaler zijn bij een benadering,die zo op je af komen stappen in een bar,kom ik niet vaak nog,maar die dan een pilsje aanbieden en dan gewoon wat vragen over jou en over zich zelf wat vertellen,en als ik het niet weet nog vertel ik dit gewoon.Kijk een meisje versieren is denk ik toch iets anders dan jongens die op jongens vallen en onder elkaar zijn.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Gaat niet om stoer,maar dat we gewoon gelijk zijn,wat maakt het uit voor wie je valt,jongen of meisje,daarbij je hebt onder hetero en homo stoer en minder stoer,maar wat geeft dit,stoer zijn is geen must,en wat is stoer,meestal branie,maar vind wees gewoon en blijf je zelf zoals jij bent,dat is gewoon het aller beste,we moeten gewoon elkaar accepteren zoals we zijn.

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Stoer zijn gaat niet er niet om dat je op mannen of vrouwen valt.
    het gaat om de daden die je als persoon doet.
    het heeft niet echt iets met je eigen voorkeuren te maken denk ik.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Laten we nu geen wedstrijd of ja of neen spelletje maken wie stoerder zijn de hetero of de homo.Wil alleen kwijt dat onder de gay's zoals ik zelf verschil is in de beleving,bij de hetero is het meestal de verliefdheid tussen de jongen en het meisje,heb vrienden die hetzelfde voelen en beleven met jongens,totaal geen verschil,maar die relatiedrang heb ik nu nog niet,ga liever genieten met vrienden die er ook nog zo over denken,beetje een jongens groep dus.

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Slanke ofwel echte mooie jongens worden vaak benaderd door leeftijd genoten,wetend dat ze populair zijn,dus dit schept afstand en zijn de jagers netter enzo. Tegen mij ook wel maar trek vaak de wat oudere jongens aan,in de twintig,en die zijn brutaler,stellen vrijwel soms direct intieme vragen die ik dan echt niet beantwoord,of vragen waar hou je van,of zeggen ik ben een liefhebber van dit of dat,of gelijk van vind je wel stoer,je hebt een lekker stevig lijf,en daar val ik op,weet je,of misschien heb ik een uitstraling zovan daar kun je alles tegen zeggen,zelf ben ik gelijk niet zo vrij in de omgang.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Andere benadering ?

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Ook gay en nogal stevig gebouwd,daardoor word je ook anders benaderd als je in een bar komt door andere gays, vaak wat oudere jongens die contact zoeken met je,heel anders worden slanke jongens behandeld die er minder stoer uit zien,daar trekken meer de romantische jongens op af,en krijgen ook een heel andere benadering dan ik,wat ik op zich zelf niet erg vind,ben tenslotte er altijd zelf nog bij.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Heb een neef van 17 ,echt een stoer uiterlijk,een super hetero op het eerste gezicht,dacht ik ook totdat hij me onlangs vertelde dat hij gay was.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Gay jongens kunnen ook stoer zijn,en ook niet alle heterojongens zijn stoer,ik als gay val op jongens omdat meiden me niets doen en met jongens kun je worstelen en stoeien,gat gewoon soeppelder,al kan ik goed met meiden overweg en zie ik heus wel wat een mooie meid is,alleen dat gespierde in jongens trekt me meer aan.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Hallo ik ben 22 en bi.
    Ik vind dat je gelijk hebt. Ik zie soms hele stoere mannen en die zijn dan homo. Het is ook echt onzin dat homo mannen verwijfd zijn. Natuurlijk zijn er wel n paar met vrouwelijke trekjes. Maar de meeste homo mannen zijn inderdaad stoer. Ze voetballen, werken in de bouw of zijn topsporters. Ik vind sommige hetero mannen echte aanstellers.

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • Komt wss ook voornamelijk doordat de homo's die het makkelijkst te herkennen zijn meer de femboys/nichten/queers zijn. De trekjes die ze hebben worden vaak geassocieerd met verwijfd gedrag en verwijfde interesses. Toevallig zijn ze ook homo. De meeste gay-celebrity's die ik ken zijn ook verwijfd. Echter wordt over het algemeen het verwijfde onlosmakelijk verbonden met het homo zijn. Omdat dat gedrag niet 'stoer' en 'mannelijk' is, zegt men dat homo's niet stoer zijn.

    Dat homo zijn knap moeilijk kan zijn (uit de kast komen, niet meer geaccepteerd worden, bekritiseerd worden, pesten, etc.) wordt voor het gemak maar even vergeten...

    Het is ook precies dit wat me dwars zit en me tot nog toe weerhoudt om uit de kast te komen. Maarja, dat komt nog ooit.

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Eens,onderschrijf dit volledig.Compliment.

    18 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten