Skip to content
6 reacties
1405 weergaves

Tepels strelen

Hebben jullie ook wel is als je over je tepels streelt dat je dan enorm geil word en stijve krijgt? En dat je daarmee ook kan klaarkomen?

18 jaar
9 jaren geleden

6 Reacties

  • Als je de wasknijpers van je tepels aftrekt en dan net het laatste stukje is zo ongeloofelijk pijnlijk, maar o zo geil. Ik zou ook dolgraag tepelpiercings willen hebben, alleen durf ik dit nog niet. Schaam me er voor om ze te hebben. Ik heb wel eens met een naald net onder de huid door van mijn tepel door geprikt (voel je niks van omdat je niet in de tepels zelf prikt) en ik heb nog een hele oude ring oorbel hier liggen van mij van vroeger en die heb ik er vervolgens door gedaan. Vond het er super geil uitzien zo'n ring in mijn tepel. Heb er nog even mee gespeeld in mijn tepel en daarna eruit getrokken, door het velletje heen. Was best geil. Daarom wil ik ook graag ringetjes in mijn tepels om er mee te kunnen spelen en lijkt me zoo heerlijk om er dan aan te trekken, maargoed, die heb ik dus niet. Heb soms wel de neiging om een naald gewoon eens dwars door mijn tepel heen te steken. Alleen nog nooit gedaan.

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Wasknijpers op tepels is supergeil. Ik deed het vroeger al toen ik de was moest buitenhangen en ik vond het opwindend. Mijn zusjes deden het ook soms.

    En nu doe ik het soms als ik aan het mesturberen ben. de pijn vind ik leuk om te voelen als ik de wasknijpers van mijn tepels haal.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Puur door het strelen aan mijn tepels kan ik niet volledig klaar komen. Maar ik kan mezelf er wel echt super opgewonden van maken. Ik knijp en trek aan beide tepels en streel er over het liefst met koude handen zodat ze lekker hard en gevoelig worden. Hierdoor krijg ik wel een super harde erectie en kan ik door verder te rukken klaar komen. Gebruik soms ook wasknijpers voor op mijn tepels of iets scherps of zo.

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Hé, knijpers deed ik ook al toen ik ongeveer elf was. Was echt leuk om te doen maar nu heb ik het al jaren niet meer gedaan. zal straks een proberen.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • zet weleens knijpers op mijn tepels en dan gaat mijn piemel met schokjes omhoog.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Bij gewoon even overwrijven heb ik dat niet, als iemand anders het doet of als ik erin knijp, dan wordt ik wel geil en krijg ik ook een stijve.

    Maar daarvan klaarkomen is nooit gebeurd.

    17 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten