Skip to content
6 reacties
2998 weergaves

gebruikt condoom gevonden

Ik heb vandaag op de kamer van mijn broer een gebruikt condoom gevonden, er zat best veel sperma in en ik vond dat een geil idee, ik heb me dus ook afgetrokken op de kamer van mijn broer. Hebben andere ook die ervaring?

15 jaar
9 jaren geleden

6 Reacties

  • Ik vind ook wel eens op de kamer van m'n broer van 15 gebruikte condooms. Omdat hij een vriendin heeft gebruikt hij ze als ze komt slapen. Dat maakt me ook erg geil.

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik vind wel eens in de wasmand een volgespoten sok of boxer van mijn broer, ik vind dat wel opwindend.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Hallo meisje van 17jaar van hier boven. Jongens trekken zich af. De 1 doet het in een condoom de ander onder de.douch. Maar wat ik niet snap dat ze dit laten slingeren. Je kan het beter opruimen dan rond te laten slingeren je ouders zien dit toch ook. En wil jij zeggen dat je niet met je poesje speelt! Ik neem aan dat je als je staat te douchen je ook met je vingers door je gleufje gaat en er ook wel opgewonden van wordt. Ik neem aan dat dit zich in je bed ook voordoet komen. Ik weet van me zusjes dat ze zich in bed ook vingerde en klaar kwamen. Ze hadden meestal dan een nat laken of een natte broek en meisjes kijken ook naar elkaar als ze gezamenlijk staan te douchen na het sporten.ik heb dat van me zusje en haar vriendinnen gehoord.ze konden een meisje helemaal beschrijven hoe ze eruit zag.

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • Condooms aantreffen maken mij niet geil. Integendeel.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • hallo,BEIDE jongens
    ik vind het best ook wel geil
    in de week ging ik in men broer zijn kamer binnen en vond er een condoom gevult met sperma 2dagen later eentje in de badkamer ik werd er gijl van omdat ik wist dan mijn broertje zich dan had getrokken met een condoom aan
    ik heb me broer al naakt enz gezien maar had nog nooit zijn zaad gezien of het gedacht dat hij hem rukte nu weet ik dus dat hij hem graag aftrekt

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Afgelopen zomer heb ik in het bos ook een condoom gevonden met sperma, ik heb het niet aangeraakt, maar ik werd er wel geil van het idee dat er iemand seks heeft gehad

    17 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten