Skip to content
22 reacties
4739 weergaves

Eerste keer naakt zwemmen

Ik zou graag willen gaan naakt zwemmen bij een vereniging. Nu heb ik al contact gezocht maar nu durf ik niet meer. En hoe vertel ik mijn ouders dat. Het zijn niet de meest logische tijden om te gaan zwemmen. (tijdens etenstijd) En wie heeft er ervaring met naakt zwemmen??

17 jaar
9 jaren geleden

22 Reacties

  • mijne maat heeft een zwembad thuis soms gaan we met een 20 tal jongens zwemmen we zwemmen allemaal naakt zijn jongens van 12 13 14 15 en 2 jongens van 16 jaar ouder doen we niet na het zwemmen trekken sommige jongens zich af omdat ze geil zijn is wel leuk

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik ging vanaf mijn 10e al met m'n ouders mee naar naaktzwemmen en stranden dus heb er geen enkel probleem mee. Soms krijg ik een stijve en ja, wat dan nog. Is toch normaal en ik zie er meiden vaak geil naar kijken waardoor me pik nog stijver wordt maar geeft niks en zij lopen daardoor ook wel eens met een nat kutje zag ik.

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • mijn ouders zijn naturisten , en ben van mijn geboorte al vertrouwd met naakt lopen op campings en stranden en regelmatig gaan we ook naakt zwemmen in clubverband .Ik vind het zelf raar om te gaan zwemmen in zwemslip .Shorts of zo zou ik sowieso zeker niet dragen , hooguit omdat het moet een nauwe slip en dan nog zo klein mogelijk .Heb er gewoon geen lekker gevoel bij iets aan te hebben bij zwemmen .Gewoon stom dat je zelf niet mag kiezen als je gaat zwemmen of je naakt of niet gaat .Naakt zijn geeft je een super vrij gevoel , en snap dus niet waarom daar bij sommige taboe rond is , naakt worden we toch allemaal geboren dus wat is daar nu raar over

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik draag ook liefst een spannen zwembroek. Echt geil als ik de meiden dan onder de douche stiekem naar mijn 'bobbel' zie gluren. Ik kijk immers ook naar hun borsten... Echt een stijve krijg ik er niet van.

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • Naakt zwemmen geeft mij het gevoel in harmonie te zijn met de natuur. Het water glijdt lekker langs je penis. Dat geeft een bijzonder gevoel in mijn lichaam. Voor mij is het geen probleem zodra ik een stijve penis krijg. Als ik een zwembroek aan heb, zwem ik het liefst in een mini slip.

    23 jaar
    9 jaren geleden
  • jongen 23,
    Op heel veel plekken kun je naaktzwemmen. Ook in zwembaden.
    JNFN is de vereniging voor jonge naturisten, denk dat je via hun site wel meer info vindt.
    Suuces !!

    23 jaar
    9 jaren geleden
  • Als jullie gaan naakt zwemmen doen jullie dat alleen of net vrienden/vriendinnen.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Hoi, ik heb dit topic gevonden en vraag me nu af waar het dan mogelijk zou zijn om (in een zwembad) naakt te zwemmen? In een vereniging blijkbaar nogwel. Bestaat dat dan uberhaupt?

    23 jaar
    9 jaren geleden
  • Jongen van 22 ik ben het helemaal met je eens over de enorme zwemshorts. Geen gezicht en hardstikke onpraktisch. Ik zie lever een Jongen met zoi'n slipje aan en heel eerlijk ook gewoon dat daar wat in zit. Gewoon niet schamen voor je piemel of die nu groot of Klein is.

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Mijn ervaring in Frankrijk is, je moet er een strakziitende zwembroek aan hebben in een zwembad.
    Prima toch ? Wat mij betreft veel normaler dan jongens in zo'n
    mega grote short. Vind ik trouwens voor geen meter zitten.

    Ik hou van naaktzwemmen, in een zwembad of aan het strand.
    Altijd heel ongedwongen sfeer en heb je n's een keertje een
    (half)stijve, eigenlijk niemand die er speciaal op let.
    Ik heb zelf nogal een grote, slap bedoel ik dus val ik meestal daardoor op. Bij naaktzwemmen word er niet echt naar me gekeken, terwijl als ik een zwembroek aan heb er vaak naar de bobbel wordt gestaard.
    Naaktzwemmen is voor mij echt je vrij voelen en ontspannen.

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • In welke stand moet je lul dan staan, stijf of slap?

    Mijne laat ik liever zien als die slap is, ja dan is ie wat klein maar als ik een stijve heb dan kijkt iedereen naar je, en volgens mij als je naakt gaat zwemmen bij een vereniging zal er niemand raar opkijken als je met een grote stijve lul rond loopt maar toch liever slap als stijf

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Als je uit het water komt en je naakte lul is superklein, daar zou ik me ook voor schamen hoor. Dan nog liever een stijve in een zwemslip...

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Kwee nie maar je schaamt je echt dood als je met een stijve in je strakke broekie rond loopt en iemand kijkt naar je snikkel. Kijk meisjes hebbe daar geen last van!

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Snap niet dat jongens zo'n probleem maken met een zwemslip waarin je alles ziet zitten. In mijn bikini zie je toch ook wel dat ik kleine borstjes heb. Nou OK so what?
    En als je stijve voelt komen ga je toch even onder water totdat het over is. Zeg niet dat ik niet even kijk als een Jongen een stijve heeft maar zo bizonder is het nu ook niet.

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Ben weer contact aan het leggen met een ander zwembad. Hopelijk zijn daar wel jongeren te vinden om mee te kunnen zwemmen.En moet je in Frankrijk echt een strak zwembroekje aan. Lekker dan als je groot geschapen ben, zie je alles in dat broekje hangen. Uitzicht heb je dan sowieso (=

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • @ jongen van 17 - topicstarter

    hoi,
    Ik heb nog een tip voor je:
    Kijk eens op JNFN.nl
    Dat is de jongerengroep van de nederlandse naturistenverenigingen. Vóór en dóór jongeren.
    Via hen heb ik het adres gekregen van een leuke zwemclub in de buurt.
    Ze organiseren ook vakantieweken en zo.
    Dus voor leeftijdsgenoten.
    Succes ermee, ik denk dat je hier wel wat verder mee komt !!

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • Dat hij klein is als je uit het water komt lijkt me niet zo heel erg. Ben wel bang voor een stijve. In frankrijk mag je verplicht alleen in Klein zwemslipje in het zwembad. Raar gezicht maar daar kon ik nix aan doen. Gingen er drie meisjes vlak bij me showen en kreeg ik een stijve in dat kleine broekje. Hou dus liever een normale zwembroek aan in plaats van naakt of bijna.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Ja dat zou ik ook vinden, miischien even informeren bij andere zwembaden of zo.

    jonge 21...ja de mijne kromp ook heel erg in het koude water. Heeft iederen wel.

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik heb contact gehad met de vereniging en kreeg te horen dat er kinderen tot 14 jaar waren en ouderen van 30 tot en met de 90. Als ik naar een zwembad ga om naakt te zwemmen wil ik wel met leeftijdsgenoten kunnen zwemmen. 

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Probleem vind ik dat je lul enorm klein wordt in het koude water...

    21 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten