Skip to content
7 reacties
126 weergaves

onzeker over piemel

mijn piemeltje is nog maar 4 cm slap en 7,5 stijf en durf daarom niet bloot te douchen bij voetbal.gelukkig houden nog een paar gasten hun onderbroek aan .na het douchen doe ik een handdoek om mijn middel zodat niemand mijn piemeltje ziet maar dan wordt er wel gelachen en schaam ik me best.

16 jaar
10 jaren geleden

7 Reacties

  • heb een paar sprietjes haar rond mijn piemeltje.andere hebben al heel veel.zal toch eens een keer als ik durf genoeg krijg een keer helemaal bloot gaan douchen.

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • begrijp wel dat je met je kleintje onzeker bent .zou toch net als de andere voetballers gewoon bloot gaan douchen en trots je piemeltje laten zien. dan laat je zien dat je er trots op bent .nu lachen ze je uit als je onhandig met die handdoek staat te worstelen. heb je al wel haar bij die kleine ?

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Is zeker waar wat de jongen van 23 schrijft. Accepteer je zelf en ga zelfverzekerd door het leven. Ik snap dat het moeilijk is voor jongeren van 16. Alle pikken zijn verschillend. Het belangrijkste is dat hij doet waarvoor hij is gemaakt. Als dat zo is lekker terug lachen. Je zult merken dat een vriend of vriendin daar geen problemen mee heeft.als iemand je leuk vindt komt de rest allemaal goed. Die jongen die gaat uitlachen is zelf onzeker

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • Beter een kleine die steigert,dan een grote de weigerd.

    22 jaar
    10 jaren geleden
  • Komt er wel zaad en zo ja, hoeveel per keer? druppels, straal? Mogelijk groeit hij nog, vandaar deze vragen van mij!

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • @Jongen 16

    Jou piemel doet met 7,5 cm stijf net zoveel als en piemel die 16 cm is.
    Als ik jou was had ik schijt aan alles en iedereen uitlachen doen ze nu toch al. Dus ze weten al dat jou piemel wat kleiner is dan normaal ?

    Je moet maar zo zien dat de jongens die jou uitlachen om jou piemel zielige trieste mensen zijn die niks beters te doen hebben dan het bekijken van iemand anders piemel en daar nog dom en sneu om gaan lachen ook. Bovendien mankeerd er aan het lichaam van al deze jongens vast en zeker ook wat. Niemand is namelijk perfect.n

    23 jaar
    10 jaren geleden
  • ._.daar kun je toch niks aan doen?
    en jongens met een langere penis die daarom lachen zijn gewoon stom..

    13 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten