Skip to content
47 reacties
19119 weergaves

1ste keer groepsdouche, en erectie?

heyy, ik zit met een vraag voor mensen die een ploegsport doen (ik doe zelf geen voetbal ofzo en heb het nooit gedaan). Maar nu gaan we binnenkort een week op uitstap met de school, maar daar zullen waarschijnlijk groepsdouches zijn, ik val op vrouwen maar word door mannen soms ook opgewonden, nu ben ik bang dat ik een stijve leuter ga krijgen. Hoe reageren de anderen daar meestal op?

15 jaar
10 jaren geleden

47 Reacties

  • @j16 jij hebt je laten rukken door iemand anders? Lijkt me lekker maar wel echt vreemd, wij rukken wel eens onder de douche maar gewoon ieder zichzelf.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • ik zit in een voetbalploeg en na het voetballen moeten we ook douchen, en dan zie je wel eens iemand met een stijven of 2 jongens die elkaar aant rukkn zijn. Maar we maken daar ni echt een drama over. Heb 1 keer gehad dat mijn lul hard en stijf kwam onder de douche en dat een medespelere vroeg of hij moest rukken heb toen ja gezegt omdat het echt dringend was. Ben zo klaar gekomen waar iedereen op keek. Maar daarna werd er ni meer over gesproken

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Dit jaar op schoolvakantie moesten we ook in grote douches gaan met alle jongens van de klas. Toen waren er wel een paar jongens die gingen rukken, ik ben met mijn vrienden toen weggegaan, eentje had wel een stijve gekregen.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Na de tennis heb ik soms wel een stijve in de douche met mijn vrienden, als er niemand anders in de kleedkamer is trekken we wel eens maar niet altijd.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik speel voetbal. Na een training kreeg een ploegmaat een stijve. Al snel kregen meerdere jongens ook een harde paal. We hebben ons toen allemaal afgetrokken. Was best geil!

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • jongen 15 jaar als we durven douchen komen de meesters of op kamp of onderbroek uit trekken iedereen verplicht naakt ik heb er geen probleem mee iedereen bij ons krijgt een stijve geen probleem mee wat is dat nu naakt staan de 1 heeft haar de andere geen haar sommige heb een grote lul sommige hebben een kleine ik snap niet goed waarom sommige jongens bang hebben om naakt te douchen

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Haha doe t gewoon als je daar bent blijft je lul wel slap hoor :'p

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb in juli 2 weken sportkamp gedaan, daar moesten we ook douchen in grote doucheruimtes. Mijn maat deed zijn onderbroek uit dus ik ook, maar veel jongens gingen in hun onderbroek. Dat vind ik wel best vreemd. Bij sommige zag je echt heel duidelijk een erectie zitten in hun onderbroek! Ik heb zelf geen erectie gehad, ik ben wel vaker naakt in de douche met andere kerels. Het was wel een beetje grappig om te zien hoe preuts sommige jongens zijn met hun onderbroeken!

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • @j12 jij bent 12 jaar, die andere jongen 16... Dat is 4 jaar verschil, ik denk dat jij binnen 4 jaar toch ook graag een grotere lul wilt hebben. Waarschijnlijk heeft die jongen de kleinste van zijn vriendengroep, misschien heeft er nog een vriend een kleintje maar de meeste zijn rond hun 16de al voorbij de groeispurt en hebben dan een grote lul. @j16 je moet je best niet schamen en je gewoon gedragen als altijd. Zij hadden een jaar geleden ook zo een kleine dus moeten niet doen alsof ze altijd al een grote hadden. Het zal wel ongemakkelijk zijn maar trek het je niet aan, misschien zegt iemand er iets van maar dat zijn waarschijnlijk de aanstellers die zelf een kleintje hebben om de aandacht van hen weg te houden. En als je een stijve hebt, zal je waarschijnlijk niet alleen zijn!

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb ook ongeveer 5 cm, mij lachen ze niet uit, hij is even groot als die van mijn vrienden.

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Lachen ze je uit als je een kleine piemel hebt? Ik ga morgen eerste keer douchen en hij is 5cm, dus best klein, ik heb er schrik voor!

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik krijg wel eens een erectie onder de douche na sporten, nog nooit bij anderen gezien maar misschien komt dat omdat ik jonger ben, de meeste wel boven veertig, trek me ook wel eens af maar alleen als ik zeker weet dat ik alleen ben

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja wij masturberen onder de douche !

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Wij masturberen onder de douche, na een voetbalwedstrijd of training. Gebeurt ook bij profclubs ! Heb ooit eens seks gehad met keeper van een club uit E.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Masturberen jullie soms in de douche? Wij nooit maar je leest het soms, ik vraag me af of er jongens dat echt doen.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Bij ons moet je pas verplicht na iedere training douchen vanaf 16-17 jaar. We doen dit wel sowieso na matchen dus is geen groot verschil. Maar als er nieuwe jongens of jongens van jongere groepen bij ons mogen meetrainen en zo moeten na de training douchen zie je vaak vooral de jongere (met nog een kleine pik) die een stijve krijgen van tussen allemaal oudere jongens naakt te staan. Is wel normaal, ik had het waarschijnlijk ook toen...

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn eerste keer groepsdouche, nu toch al 3 jaar geleden, was ik al speciaal als laatste de douche in gegaan uit schrik voor een erectie maar ze hadden daar zo een stom "ritueel" dat de nieuwelingen in de douche een liedje moesten zingen. Stond iedereen er dus naar mijn lul te kijken terwijl ik zong, natuurlijk erectie gekregen. De jongens lachten en veel kregen er ook een maar omdat er zovelen een hadden trok niemand zich er iets van. Uiteindelijk echt wel een leuke groep!

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Oeps sorry, ik ben wel degelijk een jongen!

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • meisje 16 jaar hoe kun jij nu een stijve piemel zien je bent een meisjes kan toch niet of douch jij met jongens

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • In al die jaren ook nog nooit een stijve gezien onder de douche, zelfs niet bij nieuwelingen.

    16 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten