Skip to content
78 reacties
19293 weergaves

Ik heb erg vaak een stijfe piemel

Ik heb erg vaak een stijve piemel, alleen ik weet niet waarom en ik durf het niet te vertellen, als mijn moeder mijn broek uittrekt als ik tv kijk op bed dan krijg ik ook altijd een stijve piemel.

10 jaar
10 jaren geleden

78 Reacties

  • Hoi, Ik was toen ik 11 of 12 aan het aftrekken tot dat er ineens sperma uitkwam dit was mijn eerste x. Sinds dat moment is alles gaan groeien, schaamhaar, okselhaar noem maar op. Maar mijn pirmel is nooit gaan groeien schaam me hier ook erg voor heb ook erg vaak een stijve. Weet iemand of die nog gaat groeien of die dit ook heeft meegemaakt???

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Gezonde jongens hebben dagelijks en 's nachts een flink aantal erecties . Zeker een stuk of 12 in totaal. Dat gaat vanzelf en je kan het op een normale manier niet stoppen. Volwassen mannen hebben dit ook. Na een tijdje wordt ie vanzelf weer slap. Als je tijd hebt en alleen bent, kan je ook even rukken. Een zaadlozing is ontspannend en lekker. Zorg er wel voor dat je het zaad wegveegt met papierenzakdoekje zodat je geen vlekken ziet op je broek.

    16 jaar
    5 jaren geleden

  • Ik heb ook vaak een stijve piemel.In de ochtend,altijd een ochtend erectie.Bij de schoolarts,bij de voorhuid controle werd,die stijf maar dat was juist goed voor de controle,de voorhuid ging bij mij makkelijk over eikel een stuk ging vanzelf en het laatste stukje over de eikelrand deed de vrouwelijke arts.Toen de ballen controle maar mijn piemel bleef stijf,door al dat gevoel,de dokter zei dat ik mij niet moest schamen,daarna nog een paar vragen en toen was ik klaar.Ook bij het douchen na de gym wordt,die weleens stijf.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Veel jongens ook op jouw leeftijd krijgen een stijve als ze denken dat iemand naar hun piemel kijkt. Is natuurlijke reactie.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Denk je soms veel aan seks of aan je piemel? Dat kan een reden zijn.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Komt wel goed als je geslachtsrijp bent. Als je 11 bent , is dat nog niet zo. Ikzelf was dat toen ik 14 was. Dan moet je ook naar de schooldokter. Die kijkt dan even of je goed ontwikkeld bent.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb ook vaak 1 stijve maar als ik dan naar iemand toe ga of als er gwn iemand dicht bij is gaat ie weg

    11 jaar
    5 jaren geleden
  • als je een stijve hebt en dat doet pijn bij jou, dan is er toch een middel om die pijn te laten verdwijnen, namelijk door je piemel af te trekken
    Op je leeftijd is het toch normaal dat je masturbeert en denk niet dat het verkeerd is om dit te doen ...na het aftrekken zal je piemel niet meer stijf zijn en heb je dan een gevoel van welbehagen (alsof je een pijnstiller hebt genomen en de pijn dan verdwijnt)
    Teveel jongens durven niet of slechts héél weinig masturberen omdat ze denken dat het niet mag, maar dat is verkeerd : je mag jezelf zeker dit plezier doen en iemand zei eens : "masturberen is seks met iemand van wie je veel houdt" en dat is natuulijk jezelf
    Dus jongen , de pijn bij een stijve : er is daar een leuke oplossing voor vergeet dat niet !!!!

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik krijg vaak een stijve onder de douche of in bed. Overdag op school ook wel bijv na omkleden. Gaat vaak pijn doen bij mij dan zakt het weer. Hoop dat t overgaat want is niet lekker.

    11 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb al vanaf m'n 13e vrijwel elke ochtend een stijve bij het wakker worden. Ik trek me dan meestal lekker af. We zijn naturisten dus m'n moeder en zussen zien het vaak en vinden het normaal en soms worden ze er zelf erg geil van en er aan voelen waardoor ik weleens klaarkom. M'n moeder heeft bij schoonmaken onder eikel ook wel eens een lading sperma over haar buik gekregen maar zei dat het normaal is. M'n vrouwelijke huisarts moest m'n ballen onderzoeken en ja, een stijve. Dat is makkelijker voor me zei ze, maar toen ze eraan zat spoot ik en ze vond het mooi en gezond om te zien en heeft hem ook schoongemaakt en werd weer stijf. Niks om voor te schamen zei ze, wees maar trots.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • op de vraag van die jongen van 10 en 11 heeft niemand geantwoord
    Maar dat is niet erg, want jullie piemel zal zeker nog veel groeien, want op je leeftijd begint pas de groei v.d. piemel en bij de puberteit kan die al heel lang en dik zijn : dus geen zorgen maken jongens, dat komt zeker in orde
    Als je te vaak een stijve krijgt, kun je er een beetje mee spelen en dan gaat die stijfheid wel weg gaan , je krijgt dan wat men noemt een DROOG ORGASME - je moet niet bang zijn om met je piemel nu al te spelen, dat is normaal, de een begint vroeger dan de ander en het is heel normaal wat je dan doet Je zult nu nog geen sperma spuiten, dat zal pas vanaf 13 og 14 zijn , maar ook daarover geen zorgen maken : de natuur doet zijn werk en dat hebben we zelf niet in handen ... Het seksgenoege, hangt niet af v.d. grote van je piemel : met een kleine kun je evenveel, soms zelf nog meer genoegen eraan hebben dan een grote en als een kleine piemel stijf wordt, valt het minder op en hoef je die niet te verbergen , zoals sommige jongens tevergeefs proberen te doen !!!

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Kan die stijve piemel soms komen omdat je eikel bloot is en tegen je boxer aanschuurt? Daar had ik wel last van toen ik 13, 14 was.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Het is bij mij nu jaren geleden, maar toen had ik net als jij een vrouw en ik kon er niets tegen doen dat ik een enorme stijve kreeg. De enige reactie van haar was zoiets van, zo dat ziet er gezond uit en zo kan ik hem ook beter controleren, waardoor m'n pik nog harder werd toen ze er aan zat. Generen was dus niet nodig want ze vond het normaal.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen van 16. Ik zou me kapot generen als ik bij de schoolarts een stijve zou krijgen die steeds verder omhoog gaat staan. Kan die niet aan iets heel onaantrekkelijks denken ? Bij mij helpt dat goed. Helemaal slap lukt me ook niet, maar dat hoeft ook niet.. Ik heb er wel een hekel aan dat ze altijd in je kruis voelen bij de schoolarts. Vooral als het een vrouw is zoals bij ons op school.

    16 jaar
    5 jaren geleden

  • Ik heb ook vaak een stijve,vaak ook op ongelegen momenten.Bij de schoolarts ook,ik trok de boxer uit en hij werd meteen stijf en tijdens het onderzoek ging die steeds meer omhoog staan.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 13
    Dat is omdat je het bij jezelf doet. Iemand kan jou tijdens het aftrekken al een goed gevoel geven, omdat het vaak anders is dan wanneer je het bij jezelf doet.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik mastrubeer ook vaak, alleen ik heb wanneer ik aftrek niet een heel lekker gevoel, alleen bij het klaarkomen. Hoort dit? Laat het me pls weten

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen van 15, wat is dat voor onzin "periodieke onthouding"??!! Moesten ze vroeger om niet zwanger te worden -haha- Dit is volkomen uit de tijd, of je moet streng religieus zijn. Gewoon lekker aftrekken om te voorkomen dat je in vervelende situaties komt hoewel dat ook wel eens geil en spannend kan zijn!

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik krijg heel af en toe een stijve lul, ongeveer 1 keer per week.

    16 jaar
    6 jaren geleden

  • Daar mee worden geconfronteerd op de meest ongelegen momenten kan best wel lastig zijn. Daar staat tegenover dat dit kenmerkend voor een echte man is. Wees daarom niet bang dat je vader of moeder het zullen zien. Want ook voor hun is dat een positieve ontwikkeling. Indien je aan af trekken toe komt kan dit een bevredigende ontspanning op leveren. Maar is het verstandig om periodieke onthouding aan te leren. Waar door niet alleen verslaving wordt voor komen. Maar er ook toe zal leiden dat de volgende keer, een optimaal spontane beleving zal blijven.

    15 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten