Skip to content
32 reacties
1986 weergaves

jongen in tuinbroek

Al tijden wilde ik er eentje dragen, maar ik durfde niet. Ik zie alleen maar meisjes tuinbroeken dragen. Heb er uiteindelijk eentje gekocht. En wow, wat zit dat gaaf. Nog niet op straat aan, bang voor opmerkingen (maar ja, had ik met oorbel al). Zijn er meer jongens die tuinbroeken dragen en zich hier lekker in voelen? Sowieso benieuwd wat ook anderen daar van vinden.

22 jaar
10 jaren geleden

32 Reacties

  • @jongen 21 jaar
    Wat bedoel je met 'los'?

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik draag ook een cars tuinbroek zo cool los

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • @jongen 22 jaar

    Ik heb nu twee tuinbroeken, ik draag nu de helft van de tijd een tuinbroek. Natuurlijk niet alleen thuis, maar ook overdag, en met uitgaan. Mijn vrienden vinden dat intussen hel gewoon.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Zo je maar, er zijn veel meer jongens die tuinbroeken dragen en we zijn ook niet de enigen die er opgewonden van raken. Ik draag steeds vaker de tuinbroek overdag. Eerst alleen thuis, vervolgens met uitgaan. Jij ook?

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • @jongen 22 jaar

    Al twee jaar draag ik als jongen een tuinbroek, heb mijn eerste gekocht toen ik nog op school zat. In het begin vond ik het wel eng, om als jongen een tuinbroek aan te trekken. Maar ook erg spannend, met die bandjes en al die zijknopen. Ik vond het eerst wel een beetje gek van mijzelf, maar nu jij dat hier ook schrijft, durf ik wel te zeggen dat ik ook best opgewonden wordt van het dragen van een tuinbroek.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Klopt dat de meeste tuinbroeken helaas nog voor vrouwen zijn of unisex, die zitten daarom minder goed. Ben daarom zo tevreden met mijn speciale mannentuinbroek van Lee, waarvan ik inmiddels stuk of vijf heb, die zitten fantastisch strak om je middel, want ik houd niet zo van dat geslobber. Een tuinbroek moet je ook altijd zonder riem dragen, vind ik.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Niet zo zeer verbaasd dat er ook tuinbroeken zijn voor jongens. Is meestal of meisjesmodel of unisex model. Ik heb er nu drie, waarvan ook een korte. Heel wijd hoeft van mij ook niet, wel gaaf om oude foto's te zien waarop ook jongens wijde tuinbroeken dragen met gesp er om heen. Heb nu een super strakke en een iets ruimere die ik steeds vaker draag met uitgaan.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • In Amsterdam is het inderdaad vast makkelijker voor een jongen om een tuinbroek te dragen.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Misschien is het omdat ik eigenlijk Amsterdammer ben maar mij maakt het echt niets uit of je nu een tuinbroek aan hebt of een spijkerbroek zolang die maar lekker strak om je billen zit.
    Ik haat het namelijk als jongens in een soort broek lopen die meer op een Volendamse drollenvanger lijkt dan op een normale broek.
    Ook broeken waar door het lijkt of je geen jongen bent mogen ze van mij in de textielbak gooien.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • In de zomer draag ik niets onder m'n korte tuinbroek. En aan m'n voeten boots en Noorse sokken. Soms een bandana om mijn hoofd.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • @jongen 22 jaar

    Opvallend dat je zegt dat je niet wist dat er tuinbroeken voor jongens zijn. Veelzeggend voor het feit dat het NU als meisjeskledingstuk geldt. Een tuinbroek was echter oorspronkelijk een broek voor jongens, niet voor meisjes. Die zijn pas later tuinbroeken gaan dragen, waardoor het helaas voor jongens (zoals ik) die dat ook heel gaaf vinden, moeilijker is geworden, en ze er soms commentaar op krijgen. Er bestaan aparte tuinbroeken voor jongens, omdat die (net als bi gewone spijkerbroeken) vaak een andere pasvorm nodig hebben dan meisjes.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Klopt wat je zegt, maar het is niet leuk om als homo nageroepen te worden als je gewoon jezelf bent.

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • Draag het gewoon en wees jezelf.
    De mensen die zeggen dat je het niet moet gaan dragen zijn jou niet.
    Niemand heeft iets over jou te zeggen als je jezelf wilt zijn

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik wist niet dat er tuinbroeken voor jongens zijn. Ben jij trouwens homo of hetero?

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik had een tuinbroek aan toen ik 12 was ik bleef haken in een boom

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • ik liep vanaf me twaalfde in een tuinbroek

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Voor jongen van 17: ik ben afgelopen zaterdag inderdaad voor het eerst uitgegaan in een tuinbroek. Heel spannend hoor, zeker als je in de weken ervoor alleen meisjes er in zag lopen. Eerst naar bioscoop, waar ik in de pauze zonder jas liep. Had wel duidelijk het gevoel dat er mensen naar me keken vanwege mijn tuinbroek. Twee meisjes wezen zelfs, jongens (die er bij hoorden volgens mij) lachten wat. Daarna naar bar Montmartre (Amsterdam) gegaan, waar ik leuke reacties kreeg en een jongen aan een van bandjes trok. Maar ja, daar kan ik heerlijk mezelf zijn.

    22 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik heb niks met tuinbroeken
    Ik zie me zelf er niet mee lopen
    Liever me g-star jeans
    Of een trainingsbroek .

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • jongen 20 ,ik heb nog geen haar op mijn borst maar zou me niet schamen daarvoor ,lekker laten zien die mannenborst van jou en gewoon ook in een tuinbroek net als rebel al heeft hij ook nog geen haar op zijn borst .

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • ben denk ik te oud voor een tuinbroek ,voor jonge gasten is het wel leuk maar als je zoals ik een behaarde borst hebt ,weet niet. is jullie borst glad zeker.

    20 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten