Skip to content
54 reacties
9227 weergaves

kleedkamer zwembad

durven jullie een gemeenscplijke kleedkamer in het zwembad nemen ?

14 jaar
10 jaren geleden

54 Reacties

  • ik ga ook in een groote kleedkamer als ik ga zwemmen samen met mijn vriendin heb is iets mee gemaakt ik en mijn vriendin waren gaan zwemmen na het zwemmen gingen me in een groot kotje we stonden naakt toen 2 jongens van onze leeftijd binnen kwamen ze zeiden dat kutje heeft dat geen pap nodg waarop mijn vriendin zei ja kun jij ons dat geven de jongens zeiden met plezier wij hebben onze kleren gepakt ik ben met een jongen in kotje geweest mijn vriendin in een andere kotje en hebben het heerlijk gedaan was super leuk

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja, vanwaar al die schaamte bij sommige jongens? Doe even normaal. Bloot zijn is heel gewoon!

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • als ik ga zwemmen ga ik ook gewoon in een groot kotje iedereen mag mijn lul zien

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ga ook altijd in een gemmenschappelijke kleedkamer maakt mij niet uit of ze mij kutje zien. Ik vind het wel geil om andere kutjes tw zien van meiden. Ik en mijn vriendinnen hebben ook een keer sex gehad dat was echt geil. Ik heb ook een vriend en die heeft mij ook zo vaak naakt gezien. Zelfs de vrienden van mijn vriend heeft mij naakt gezien. En mijn klas ook op school kamp liep ik naakt door het gebouw heen. Ik vindt dit leuk om te doen

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • J22,     Je hoeft je niet te schamen hoor, maar ik snap je wel. Veel mannen "fluffen" sowieso vaak eventjes als ze bloot gaan of uit het (koude) water komen. Dat is gewoon even onopvallend aanraken/wrijven/recht leggen in je broekje, zodat hij een beetje wakker wordt. Net genoeg dat hij zich een beetje uitrekt. Zolang je het achteloos/onopvallend doet kijkt niemand daar raar van op. Als je een zwembroek draagt kun je het bijvoorbeeld doen terwijl je naar de kleedkamer loopt of tijdens het douchen.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik kleed me meestal ook gewoon om in de gemeenschappelijke kleedkamer, maar soms voel ik me een beetje ongemakkelijk als m'n piemel wat kleiner is dan normaal (door kou bijvoorbeeld). Heeft iemand daar een tip voor?

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • J14,

    Ik snap dat ook niet hoor. Echt belachelijk. Stoer dat jij niet zo preuts bent! Er is niks om je voor te schamen. Ik ging voor het eerst met andere jongens onder de douche toen ik tien was. Zo heb ik al snel geleerd dat valse schaamte alleen maar averechts werkt. Ik wilde al veel eerder lekker bloot in het zwembadje in de achtertuin, net als de buurkinderen deden, maar dat mocht ik niet van m'n moeder (conservatief). Stiekem toch wel eens gedaan als ze er niet bij was. ;-)

    Ik kleed me ook echt niet om met zo'n aanstellerige handdoek om, dat is iets wat alleen watjes doen. Wie wil kijken die kijkt maar. Liefst ga ik zwemmen op naturistenuurtjes, dan kun je ook bloot zwemmen, dat is echt helemaal het einde. Zoals het water langs je hele lichaam stroomt, zonder belemmering van knellende kleding, heerlijk, dat is pas echte vrijheid!

    De 'hetero' in de reactie erboven, die zelf thuis een zwembroek aantrekt omdat hij bang is dat iemand z'n piemeltje ziet en dan wel anderen begluurt... Wat ben je dan? Op z'n minst een beetje laf, en eigenlijk gewoon een gluurder. Doe gewoon eerlijk, en trek zelf ook je broek uit als je piemels wilt kijken. Je moet leren geven en nemen in het leven, niet alleen maar nemen, dat is egoïstisch.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • vanmiddag gezwommen , wat is er met de jongens ? eerst 2 jongens van mijn leeftijd, handdoek ging om toen zwembroek uit ging . dat snap ik nog. Later kwamen 4 jongens van ong. 19 en die deden dat ook???
    Ik stond er lekker naakt bij , waar schaamt ieder zich zo voor??

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik vind het lekker om naar piemels te kijk. (Ik ben hetero.)
    Dus thuis doe ik zwembroek aan en in de kleedkamer t-shirt, sokken enz. uit. Als ik me dan weer moet omkleden doe ik dat in een hokje. zo zie ik hun en zij mij niet.
    lekker hè!

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • ik ga ook gewoon in de grote kleedkamer. tegenwoordig moet alles 'afgeschermd' worden terwijl elke jongen/man een piemel heeft en vast al wel eens eerder een blote piemel heeft gezien.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • hangt beetje vanaf met wie ik ben. met de scouting gaan we in de grote kleedkamer, met mn zusje ga ik in een hokje en als ik met mn vader alleen ga allebei een hokje en dat is meer omdat het anders krap is.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • ik ben niet verlegen ik laat mijn lul gewoon zien wel jongens van mijn leeftijd die mogen mijne lul zien

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik zit op zwemmen en dan ben je verplicht op in een grote ruimte te nemen en dan zijn er ook moeders met kleine meisjes bij niet dat ik dat erg vind hoor maar toch het is beter als ze naar de meisjes kleedkamer gaan en natuurlijk kijk ik dan naar de meisjes die aan het omkleden zijn in de jongens kleedkamer is dat erg lijkt mij niet toch

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Het gebeurt bij mij ook dat ik wel naar andere jongens kijk in zo een kleedkamer en ik word er meestal een beetje geil van. Soms heel erg geil.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Een paar weken geleden ging ik na het zwemmen voor het eerst in een gemeenschappelijke kleedkamer. Ik was een beetje geil en voor mij liepen drie jongens van mijn leeftijd die er ook in gingen. Verder was er niemand. We deden allemaal of het heel gewoon was, maar het was wel spannend. Ik bleef expres heel lang naakt. Eerst afdrogen en dan uitgebreid mijn kleding opzoeken. De andere zaten steeds naar mijn piemel te kijken. Daar werd ik wel geil van.

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik wil wel graag in een gemeenschappelijke kleedkamer maar als ik ga gaan zwemmen is het altijd veel te ver voor met de fiets te doen dus dan moeten mijn ouders mij brengen en dan durf ik zo niet als men ma of pa er staat op te kijken. Heeft er iemand tips zodat ik wel kan?

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik ga altijd in de gemeenschappelijke kleedkamer. Maakt mij totaal niets uit dat mannen mij naakt bekijken. Wordt er wel geil van. Ik kijk ook naar hun lullen, vooral als ze kaalgeschoren zijn. De mijne is volledig kaalgeschoren.

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • ga altijd in gemeenschappelijke ruimte om me om te kleden , gewoon die hokjes zijn zo klein en in die gemeenschappelijke ruimtes heb je te minste plaats .
    Heb er totaal geen problemen mee om naakt te zijn tussen anderen , iedere jongen heeft toch een plasser de een wat groter dan de andere is al.Zelf scheer ik m'n schaamhaar en als ik rond kijk zijn er nog die dat doen.

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Sta zo vaak in de kleedkamer , omdat
    De hokjes vaak vol zitten.
    Ja schaam me er niet voor, ieder jongen hebben
    Een
    Piemel , en ze mogen mij zien dat ik
    Me boxer en short aan of uit doe.

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • ik heb er geen probleem mee mijn lul mag iedereen zien als ik ga zwemmen en ben alleen laat ik kotje trouwens los en hoop dan dat er jongens zijn die komen open doen

    15 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten