Skip to content
71 reacties
20729 weergaves

broertje grotere piemel

hey allemaal, Ik heb 2 buurjongens (14 en 16 jaar), broers van elkaar, en de oudste heeft een kleinere piemel dan zijn broertje. Dat lijkt me best vervelend als ik die oudere broer was. Heb jij ook een broer en heb je hetzelfde, of weet je het van anderen? ben benieuwd of dat vaker voorkomt.

17 jaar
10 jaren geleden

71 Reacties

  • ik heb slap een grotere piemel dan mn oudere broer van 18. Mijne is slap 13-14 cm en die van hem iets van 10 cm. Stijf is mijne 15-16 cm en die van hem is stijf wel groter, namelijk 17-18 cm. Mijn broertje van 14 heeft ook een grotere piemel (slap en stijf) dan mn broertje van 15. Die van 14 heeft stijf 14 cm en die van 15 11 cm. Die van 15 is ook later in de puberteit dan die van 14.

    @jongen16
    ik weet niet hoe dat precies werkt, want bij ons is 14 jr slap 11 cm en stijf 14 cm, 15 jr 7 cm en 11 cm, 17 jr 13-14 en 15-16 en 18 jr 10 cm en 17-18 cm. Het is nogal verschillend nu. Maar miss aan einde puberteit dat beetje zelfde wordt? Idk

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn broer ( 14 jaar) heeft ook een grotere en dikkere dan ik. Ik heb namelijk maar 11 cm. Ik vind dit heel gênant eigenlijk.
    Weet iemand hoe het komt dat iemand jonger een grotere heeft, je zou toch zeggen dat het in de familie zit en dat iedereen ongeveer dezelfde lengte heeft.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • ik en broer sliepen jaren samen en dus ook in de puberjaren, huisje was te klein, en ouders konden het niet betalen dus voor het slapen soms dingen aan elkaar verteld en zo, de rest kwam van zelf toen hij vroeg rukken we samen, hij is drie jaar ouder dan ik en had dus al ietsje ervaring, wist dat hij op jongens viel toen plots de vraag kwam jij toch ook , vanaf dat moment zijn wij samen, vier handen op ene buik, wonen nu samen in zijn huisje en niemand moet ooit denken tussen ons komen te staan never never , wij werken genoeg om gelukkig te zijn,
    en de grootte en dikte van een lul is niet van belang, wel de liefde

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Van mijn broer van 12 jaar is die stijf 4 cm groter.

    11 jaar
    5 jaren geleden
  • Die van mij is12,5 stijf en van mijn broer 14 18cm

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Kan zijn jongen 20 dat broers dezelfde hebben. Mijn broer (ook 14) en ik alletwee twaalf centimeter en een paar millimeter, maar ge kunt blijven foetelen met de lat als ge aan het meten zijt. Dus 12 centimeter. Maar met uw broer aftrekken lijkt me niet erg raar, dat doen wij ook iedere dag voor we gaan slapen (slapen op dezelfde kamer)

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Inderdaad weer van die ongelooflijke 'lul' verhalen met piemels die echt het nieuws op SBS halen. Gemiddelde is ca. 15 cm. met 'uitschieters' van 11 naar 19 cm. en dat is al echt extreem en komt dus heel weinig voor. Andere meetlat en anders meten helpt wellicht?? Overigens klopt het wat de jongen van 20 hierboven schrijft. De pik van mijn broers was ongeveer gelijk aan de mijne, 15,5 cm. en wel lekker dik!

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Wat een ongelofelijke verhalen zeg! 15 jaar en een pik van 20cm en iedereen trekt met zijn broer of ziet zijn ding stijf? Snap niet dat mensen dit kunnen geloven. Bovendien is wetenschappelijk aangetoond dat de penis van broers ongeveer even groot zijn. Het is namelijk erfelijk bepaald hoe groot de lengte van je penis is. Als die van je broer een stuk groter is, zou ik me meer zorgen maken of hij wel van dezelfde vader is. 1 op de 10 is dat namelijk niet, zonder dit bewust te weten.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • mijn broer heeft ook geen grote, mss net boven gemiddeld maar hij is 22 en de mijne is veel groter. Hij draagt ook redelijk strakke broeken en je ziet eigenlijk niets, terwijl als ik die aantrek je een grote bult ziet

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn broerje van 15 een eeen penis van 20 cm en ik heb maar een van 15cm

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Niemand hoeft zich te schamen. Het gemiddelde in Nederland ligt rond de 15cm. en ook jongens met een pik van 12 cm. kunnen meiden (ook mij dus) volop bevredigen. Pas beneden de 10cm. stijf zou misschien met neuken een probleempje kunnen worden doordat hij er dan gemakkelijk uitfloept denk ik, maar daar zijn andere oplossingen voor zoals pijpen en beffen, aftrekken, vingeren enz.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • mijn broertje is 12. hij heeft geen grotere piemel dan ik maar wel even groot, 5cm slap stijf 10cm ongeveer.
    ik vind dat niet zo erg hoor maar ik vind het wel jammer dat mijne nog zo klein is voor me leeftijd.
    we hebben nog geen schaamhaar en sperma. ik trek me wel al af maar mijn broertje nog niet

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Mijn broertje had gezien dat hierboven ook de omtrek van de piemel gemeten wordt, dat hadden we nog niet gedaan omdat die van ons hetzelfde lijken en de ene bij het aftrekken niet dikker voelde als de andere, maar daar hadden we ook niet op gelet. Die omtrek hierboven leek ons wel heel erg groot maar het is dan ook de omtrek. Juist voordat we na de middag gingen beginnen met aftrekken eens gemeten: die van mijn broertje is 10,1cm en die van mij 9,7. Gemeten op het dikste stuk zo ongeveer in het midden. Het was al duidelijk dat mijn broertje sowieso groter gaat worden als mij en daar is hij nu dus al goed mee bezig. Ik was een klein beetje terneergeslagen maar ik kreeg een hele dikke knuffel met de belofte dat hij mij er nooit mee zal plagen gelijk hierboven soms geschreven staat. We zijn broers en houden heel erg veel van elkaar. De lengte hebben we ook nog eens nagemeten maar die blijft hetzelfde, 12 stijf. Slap ging niet maar zal ook wel hetzelfde zijn.
    Sinds gisterenavond heeft mijn broertje ook sperma, iets waar ik heel trots voor op hem ben en hij is nog trotser, dus op het gebied van onze piemels staat hij op de eerste plaats. Schaamhaar telt niet want dat willen we allebei niet hebben en op het moment heb ik meer sperma als hem bij het klaarkomen, maar als we nog een paar keer gaan aftrekken zal dat wel gelijk zijn. Proficiat broertje ik gun het je echt. Wel moet ik van hem er bij schrijven dat hij nu toch wel schrik heeft voor natte dromen.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Mijn broertje van dertien en ik hebben allebei twaalf centimeter stijf en zes slap. Hij is bijna een jaar jonger als mij, maar alleen maar twee centimeter korter. Dus ik denk dat hij groter gaat worden als mij en dat vind ik helemaal niet erg. Wij zijn broers waarom zouden we jaloers zijn op elkaar? Ik heb al een klein beetje schaamhaar wat ik weg scheer en hij heeft het nog niet, maar schaamhaar wilt hij ook niet hebben. Ik heb al sperma en hij nog niet maar dezenmiddag kwamen er bij hem voor het eerst druppeltjes uit bij het klaarkomen dus die voorsprong verlies ik zeer binnenkort, misschien straks al en dan staat we op dat punt weer gelijk. Maar dat doet allemaal niks want wij zijn broers en we houden heel veel van elkaar en als zijn piemel groter gaat zijn als die van mij (hij grijnst hier nu heel breed) dan ben ik heel blij voor hem.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • mijn broertje is 12 en zijn piemel is zowat net zo groot asl de mijne.
    ongeveer 12.5 cm stijf, maar hij heeft nog geen haar en ik al wel een beetje. ook zijn mijn ballen wat groter. maar onze piemels zijn dus gelijk en ook even dik en allebei met een lange voorhuid.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben 18jaar en mijn broertje is 17. Veel van mijn vrienden zitten bij mijn broertje in het team, zij zeggen dat hij een hele kleine heeft. Dit heb ik vroeger ook zelf gezien toen we klein waren en nog samen douchte. Mijne is stijf 23cm en hier ben ik heel blij mee.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • wij hebben een oud huis en we hebben nog een warmwaterboileer die als deze leeg is lang moet opwarmen. daarom gaan mijn broertje van bijna 13 jaar en ik vaak samen onder de douche zodat we langer kunnen douchen en niet hoeven te stressen.
    ik heb dsu al vaak de piemel van hem gezien en ook stijf. die van hem was een stuk kleiner maar die begint nu te groeien en ook zijn ballen. schaamhaar heeft ie nog niet maar zijn piemel mag er nu best zijn en ik hoop niet dat hij de mijn inhaalt met de lengte...
    hij heeeft wel een flink tuitje aan zijn voorhuid zitten en daardoor lijkt zijn piemel ook langer en ook als hij een stijve heeft blijt dat tuitje.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Mijn broertje en ik doen altijd piemelgevecht dan doen we onze eikels tegen elkaar aan en dan duwen en dan degene die te veel pijn heeft die is de loser

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • mijn piemel is stijf 12 cm en die van mijn jongere broertje van 12 jaar is nu al stijf 13.5 cm. dit hebben we regelmatig vergeleken maar ik wordt er niet mee geplaagd hoor. ik heb weer schaamhaar en hij nog niet dus daar zou ik hem dan weer met kunnen plagen..
    Gewoon leuk met elkaar om blijven gaan.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn lul is stijf 19cm en die van mijn broer heb ik nooit gezien. Het gaat meestal niet om de lengte maar breedte. Lang en niet breed = Lelijk en de meiden vinden het niet fijn. Breed en beetje kort = Mooi, het lijkt groot en de meiden vinden het fijn, omdat ze dan alles voelen. Vertel dat maar aan je broertje als die je plaagt.

    16 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten