Skip to content
211 reacties
24653 weergaves

Wie is er betrapt tijdens rukken

Wie van de jongens of meiden is er hier wel eens betrapt tijdens het rukken of vingeren, en wat heb je toen gedaan?

19 jaar
10 jaren geleden

211 Reacties

  • Net door mn ma ?????? Boeie ze deed of er niks was.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • @j 11. Aan de ene kant is het prima dat je verder niets gedaan hebt, maar aan de andere kant heb je misschien iets leuks gemist. Het kan zijn dat je broer expres zijn deur een beetje open heeft gelaten in de hoop dat jij hem zou zien. Dat maakt het aftrekken extra spannend, als er een kans is om "betrapt" te worden. Ik heb geen broertje, maar het idee dat ik er wel een heb en dat hij me bespiedt vind ik wel erg opwindend. Of dat hij naast me komt zitten om het eens goed te zien, dat lijkt me ook leuk. Dus als je broer je nog eens zo'n kans geeft dan kun je best naar binnen gaan om het goed te zien, hij zal het òf leuk vinden òf hij stuurt je weg.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ja,ik was in een flat op de hoogste verdieping plots hoorde ik iemand aan komen tot de deur plots open ging ik was al klaar gekomen toen die persoon weg was heb ik het nooit meer gedaan in die flat zeker niet meer was wel erg spannend helaas ik schaamde mij rot

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zag mijn broer (18) een keer toen zijn deur op een kiertje stond ik keek er zo naar en ik dacht zou ik ernaast gaan zitten maar toen heb ik het toch niet gedaan wat had ik moeten doen jongens heb ik het zo goed gedaan ik heb het er nooit meer over gehad

    11 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben betrapt door mijn broertje van 5 gaat hij dat onthouden totdat hij ouder is ik hoop het niet

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • ja door me moeder paar keer. hoor dr zo droog. handdoek nodig jonge???

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik was eens aan het rukken in mn kamer en was helemaal naakt en opeens klopt me pa op de deur ik raakte helemaal in paniek en brobeerde vlug me broek aan te doen maar ik kwam klaar in mn boxer en me pa vroeg ook echt was het lekker toen ik die avond beneneden kwam zei hij dat hij me apart wouw spreken en hij vertelde dat hij er geen probleem mee had maar da ik me onderbroek wel in de was moest doen. Me brooer Rukt ook en hij is ni eens meer beschaamd voor me pa

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben 5 minuten geleden betrap door mijn moeder tijdens het aftrekken, ze draaide zich gelijk om en deed mijn deur dicht ben benieuwd hoe ze mkrgen reageert

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben bettap door mijn moeder op sex met mijn vriendin .ik merkte het pas smorgens toen vroeg ze of ik een condoom gebruik hat.

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Heb mijn stiefbroer van 17 al betrapt Hebben gewoon samen verder gerukt

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • ik heb vorige week mijn broertje van 12 betrapt toen hij op zijn kamer aan het rukken was. ik wist niet dat hij het al deed dus wel bleek toen. hij dacht dat hij alleen thuis was, maar ikk kwam thuis omdat ik wat vergeten was. toen ik op de overloop kwam stond zijn kamerdeur op een kier en kon ik naar binnen gluren. hij lag naakt op bed en was zichzelf aardig aan het rukken. ik heb toen een tijdje toe staan kijken omdat ik het wel spannend vond en ben toen naar mijn kamer gegaan omwat te pakken. toen ik terugliep ging ik zijn kamer binnen en hij schrok zich natuurlijk rot. en bedekte snel zijn kruis. o, zei ik sorry, ik wist niet dat je bezig was, maar ga maar verder hoor heb ik ook vaak gedaan....en doe ik nog steeds dus je hoef je niet te schamen. Toen zei hij dat hij het nu voor het eerst aan het probreren was en omdat ik dit wel zielig vond voor hem ben ik wegggegaan en heb hem succes gewenst. s avonds heb ikk nog wel gelukt of het gelukt was en hij knikte toen. mooi toch.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Vorige zomer speelde ik met enkele jongere vriendjes in een wei. Dan zag ik hoe een van hen de ander in het kruis greep en begon te betasten. Dat maakte mij geil, ik kreeg een stijve en zei toen dat ik iets verder even ging plassen. Maar toen ik daar was, begon ik mijn stijve piemel af te trekken. Mijn vriendjes waren mij echter gevolgd. Ik was dus al even bezig, toen ik te laat merkte dat zij toekeken, terwijl ze giechelden en mekaar aanstootten. En dan kwam ik opeens klaar.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • ik ben al 9 keren betrapt

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Je hoort niet in andermans telefoon te kijken, dat is privé.
    Nu heb je dingen gezien die je broer waarschijnlijk niet met je had willen delen. Ik zou het maar geheim houden dat je dit nu weet, ook al is er niets geks aan dat hij zich aftrekt, want dat doen alle jongens namelijk, zoals die j.21 hierboven al schrijft.
    Maar hij zal zich wel schamen als je hem vertelt dat jij het gelezen hebt.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Je hoeft niet te schrikken hoor want bijna iedere knul trekt zich af of laat zich aftrekken en vaak ook pijpen. Over een paar jaar kijk je er denk ik anders naar en masturbeer je zelf ook of trek je een jongen klaar. Niks vreemds aan.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Dus mijn broer was aan het douchen hij is 14 en ik hing ff naar zijn kamer ik ontdekte ineens de code van zijn gsm en keek ff naar zijn berichten van en goeie vriend van hem en hem en toen hadden ze gepraat over rukken en ze doen het allebei blijkbaar en dus die vriend vroeg wt is de raarste plek waar je hebt gerukt en toen zij mijn broer in het zwembdkotje en ik helemaal in schok enzo en hij doet het blijkbaar ook in de nacht of als we weg zijn en hij weet niet dat ik het weet ik verschoot echt ??

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Nou, dat doet mij denken aan iets dat ik ooit heb meegemaakt, toen ik als 13-jarige in de zomer in een bos aan het wandelen was. Ik voelde mij op een gegeven moment zo geil, dat ik de behoefte voelde mij af te trekken. Ik keek eerst goed rond om te zien of ik wel alleen was. Dan zocht ik ergens in het struikgewas een plekje en haalde mijn piemel boven. Wat ik niet wist was, dat een jongen die daar woonde in de buurt verscholen zat en dus alles kon zien. Maar opeens hoorde ik een tak kraken. Het moet zijn dat hij dichterbij geslopen was om beter te kunnen kijken. Geschrokken van het geluid wilde ik mijn piemel vlug wegstoppen, toen ik hem hoorde zeggen : ' Please, doe verder, ik zal niks doen, ik wil alleen maar kijken '. Aarzelend liet ik mijn piemel, die intussen enorm stijf geworden was, gewoon naar buiten hangen zonder verder iets te doen. Hij kwam nog dichterbij en vroeg : ' Mag ik misschien even voelen ? '. Ik stond toen blijkbaar al op springen, want toen hij hem vervolgens aanraakte en even streelde, kwam ik plotseling klaar.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Toen ik 15 was stond ik mij eens in de urinoirs van een bioscoop af te rukken. Dat was toen een muur zonder tussenschotten en een goot voorin. Ik stond daar helemaal alleen. Ik had echter niet gemerkt dat er intussen een oude man heel stil was binnengekomen en al een tijdje aan het kijken was. Tot hij naderbij kwam en zei : ' Nou, jongen, jij hebt een mooie grote, zeg ' en voor ik van de schok bekomen was, nam hij het van me over en begon mij verder af te trekken tot ik klaarkwam.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • al die samen met hun broers/zussen dingen doen zijn vind ik echt ziek in hun hoofden

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Jaren geleden kwam mijn moeder ook plots binnen toen ik net begon te spuiten. Ze keek even en pakte toen een soort papier dat niet gauw kapot gaat, maakte mijn piemel en buik er mee schoon en zei, zo nu kan je dat voortaan zelf en hoef ik niet meer in sperma onderbroeken te pakken voor de was. Ik had denk een knalrode kop en kreeg prompt een slappe lul.

    21 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten