Skip to content
10 reacties
2873 weergaves

prive sauna

Gisteren avond gingen ik, mijn broer van 15 en mijn ouders naar een prive sauna. We doen dat paar keer in het jaar. Gisteren ging ook mijn tante mee die gaat ook soms mee als ze kan. Wat ik niet wist was dat haar dochters ( dus mijn nichten ) van 14 en 16 mee gingen gaan. Haar dochters hadden nog nooit mee geweest met haar. In de sauna waren wij al eerder en mijn tante was later. Toen ze toekwam zag ik dat ze mee waren. Ik had nog nooit meisjes van 14 en 16 naakt gezien. Ik kreeg meteen een stijve. Ik was heel erg verlegen. Mijn moeder zei dat het niet erg was. Wat zouden jullie op die moment gedaan hebben ?

13 jaar
10 jaren geleden

10 Reacties

  • Wat jongen 16 hierboven had in de sauna, ik dus ook. Ik ook, en ook van een jonger jongetje, maar dan op een naturistenpark en met een tante van me. Ik vindt het heel gemeen dat ze erover praatte, zo van "nou, jij wordt al een hele man," en die jongen keek zijn ogen uit, had ie nog nooit gezien denk ik. Maar hij vond het leuk denk ik, want de Zijne werd ook stijf, en zo zaten we daar dan een 20 minuten denk ik met allebei een stijve. En net als jij, jongen 16, kom ik wel huilen, maar ik was ook zo vreselijk geil, even later in de wc kwam ik ook meteen klaar. Ik liep ernaartoe met een stijve en kwam eruit zonder. Vreselijk maar ik kon niet anders.

    Later kwam die jongen naar me toe maar ik mompelde maar wat, ik schaamde me zo erg,

    Ik kreeg vroeger nooit een stijve, maar nu dus wel, en van blote jongens. Dus ik ben denk ik wel homo, maar ik vind het vreselijk. Wat nou? En hoe weet ik nou welke jongens ook homo zijn?

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • oei

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • das toch niet erg ?

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Mijn pa was er niet bij, maar mijn ma wel, en die had dus mijn stijve gezien, want ik had wel een handoek maar ik zat erop. En die jongen keek ook zijn ogen uit, en bij mij was die zo stijf dat die op het ritme van mijn hartslag zo'n beetje op en neer bewoog. Bij mij is het dus duidelijk dat ik op jongens val, maar nou ben ik bang dat mijn ma, en dus ook pa, het weten. Ik schaam me ervoor, en dat ik een stijve had. Later heb ik me afgerukt natuurlijk, nog in de aannam en ik spoot in maar een halve minuut of zo. En toen bloosde ik toen ok uit de wc kwam, want ik denk dat iedereen het wist. En ik was nog bloot. Maar heeft iemand anders dit ook? Ik voel me wel alleen eigenlijk. Ik heb nog maar één keer een jongen z'n piemel vastgehouden.

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • krijg ook haast iedere keer een stijve in de sauna als ik er een jongen van mijn leeftijd zie zitten of douchen terwijl ik hetero ben weet iemand hoe dat kan zelf denk ik door de warmte daar.schaam me er voor en wil er van af want mijn vader is er altijd bij.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Is met mij ook gebeurd, maar het was een jongen van 12, en ik was toen 15, waar ik stijf van werd, en iedereen keek. Ik vond het heel erg en ik schaamde me zo, maar zijn piemeltje dat zo heen en weer bungelde, dat vond ik heel opwindend, en toen wist ik ook dat ik op jongens viel. En mijn ma maakte er een grapje over, maar ik vond het heel erg en ik huilde bijna maar ik was ook zo dat ik bijna klaarkwam.

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • ik wel

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • ik zou echt niet met mijn ouders mee naar de sauna gaan

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Waarom was je dan verlegen, zo gaat dat bij jongens. Probeer te doen of er niets aan de hand is, dan gaat het ook snel weer voorbij, zeker in een sauna.
    Je moeder heeft ongelijk. Het is niet alleen niet erg, het zou erg zijn als dat niet zo was.
    Je nichtjes hebben, denk ik, niets gezegd en dat doen ze als het weer gebeurt ook niet.
    En dan nog iets:
    Hebben je moeder en je tante zo maar gedaan, met 2 jongens en 2 meiden naar de sauna, of was dat een soort van les voor jullie?

    21 jaar
    10 jaren geleden
  • Een gesprek proberen aangaan met hun ;-)
    M.

    14 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten