Skip to content
18 reacties
1435 weergaves

stevig gebouwd en zwaar geschapen.

Wie is ook nogal fors gebouwd,zelf 100 kilo en nogal zwaar geschapen,wat ik lastig vind eigenlijk,altijd bekijks met mijn grote dikke piemel,in ornaat 23 cm.

17 jaar
10 jaren geleden

18 Reacties

  • @topicstarter,

    mijn reactie komt snel, sorry dat het even duurde....

    22 jaar
    10 jaren geleden
  • Jongen 22 als ik strakke broeken draag zie je wel een bobbel,mijn ouders dus ook,en mijn zus en haar vriendinnen.De schoolarts heeft tegen mijn moeder eens gezegd dat ik zwaar geschapen ben en eigenlijk ook overgewicht heb.Jouw ouders zijn preuts,accepteren ze dan wel dat je met jongens gaat,of weten ze dit niet,ben er zelf nog niet uit,vind meiden leuk,wordt ook weleens verliefd maar jongens hebben soms ook een bepaald gevoel bij me.Maar eerlijk gezegd ben ik daar nog niet zo mee bezig,maar toch wel toppy om te horen dat meer jongens zwaar geschapen zijn,geeft een soort gevoel van herkenning,dan je ouders zien je toch weleens in een short,sportbroek, of uit bed komen,volgens mij weten ze best dat je een forse piemel hebt maar praten ze er niet over,weten ze dus wel dat je met jongens gaat of ben je bi.Vind het fijn dat je terug hebt gereageerd,bedankt en wat vind je cool aan jongens,en aan meisjes.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • @ jongen 17, topicstarter
    Als ik sex heb, is dat met jongens. Heb wisselende contacten (wel altijd veilig) en ik krijg vaak opmerkingen dat mijn penis groot is.
    Gepijpt worden gaat soms wel, vaak niet. En als het dan gaat, eigenlijk alleen m'n eikel. Frustrerend soms, vind ik.
    Neuken gaat vaak ook niet. Ik wil sowieso niemand pijn doen.
    Vandaar dat ik zei dat ik wel een maatje kleiner zou willen.
    Toen ik 17 was had ik ook nog geen ervaring met sex, niks om je druk over te maken. Het komt vanzelf goed.
    Ik hoop voor jou dat je geen problemen krijgt met de dikte.
    De lengte is niet zo'n probleem, al moet je wel een beetje voorzichtig zijn.
    Grappig dat jij strakke jeans draagt. Ik ben eigenlijk verbaasd dat het dan minder opvalt. ik draag ook het liefst strak, maar dan zie je zo'n grote bobbel bij mij. Bij jou blijkbaar niet.....
    Mijn ouders hebben nooit geweten dat ik groot geschapen ben.
    Ze zijn nogal preuts of hoe je dat ook noemt.
    Hoe weten jouw ouders het eigenlijk?
    Tot een volgende
    Grtz !!

    22 jaar
    10 jaren geleden
  • Bdankt jongens 21 en 22,allereerst jongen 21 douche me altijd goed,zorg dat alles goed schoon is ,gebruik goede deo.Maar heb nog geen sex gehad maar bedankt voor de tip,voorzichtig zijn.Jongen 22 herken goed jouw verhaal,bij dikke jongens lijkt vaak de piemel kleiner,de mijne in ook vrij dik,draag meestal strakke jeans valt het niet zo op,maar had ook liever een kleinere,al kunnen anderen dit soms niet begrijpen,je zegt had ook wel een maatje kleiner gewild,maakt de sex wat makkelijker,nu, heb nog geen ervaring,krijg je ook vaak reacties de eerste keer,lijkt me moeilijk,mijn ouders weten dat ik zwaar geschapen ben en mijn pa zegt dat ik juist trots moet zijn maar mijn moeder begrijpt wel dat ik het vervelend vind,maar zegt ook wel,dat je borsten bij meisjes ook ziet en vooral grote en dat het logisch is dat je bij jongens met een grote een bobbel ziet enigzins.Wat voor broeken draag jij.?

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • @ topicstarter
    hoi, er wordt inderdaad vaak gedacht / gezegd dat dikkerds een kleintje hebben. Komt denk ik omdat als je een dikke buik hebt, je piemel vaak een beetje schuil gaat en daardoor kleiner lijkt dan ie eigenlijk is. Weet niet hoe ik het beter moet omschrijven.
    Een vriend van mij is echt mager en heeft ook een grote penis.
    Bij hem lijkt het nog meer op te vallen, snap je wat ik bedoel ?

    Jouw opbergprobleem herken ik goed. Ik vind het best lastig, ook omdat hij nogal erg opvalt. De mijne is behoorlijk dik, ook als hij slap is. Daardoor wordt vaak gedacht dat hij stijf is.
    Ik had best wel een maatje kleiner willen hebben, dat maakt het met de sex ook wat makkelijker.
    Herken jij je een beetje in mijn verhaal?

    22 jaar
    10 jaren geleden
  • Hoi hoi Grote jongen :) 182 is prima langer zal je nog worden hoor,23cm precies goed. Je ben wel zwaar doe iets aan sport gewoon om lekker fris en fruitig te voelen als je begrijp wat ik bedoeld.en niet vergeten grote macht moet verantwoord gebruiken :) dus niet meteen alles er in steek bij de kutje lat haar zelf bepalen hoe ver zij er in wil en hoe hard zij of hij geneuk wil worden met zo grote lul van jou.en vergeet niet hem goed te wassen met zeep.en lekker deodorant geen spray gewoon deo rol .ik heb maar 18 cm :( Peace Bro and Good Luck

    21 jaar
    10 jaren geleden
  • Jongen 22 als je dik bent is het vaak wat een beer van een vent,als je met jongens onder de douche staat kijken ze naar je of maken opmerkingen en vooral om mijn grote piemel.Slap is hij 16 of 17 centimeter dus ook groot,voral met opbergen in een slip,zwembroek,valt altijd op,dat vind ik soms een nadeel dat ze kijken,bij mij is het altijd als opmerking,dacht altijd dat dikkerds een kleintje hadden,maar altijd commentaar of opmerkingen,veel jongens willen een forse piemel maar zelf had ik liever iets kleiner en jij?

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • @ topicstarter

    Ik begrijp niet helemaal wat jouw gewicht te maken heeft met jouw grote penis. Heb je bekijks omdat je zwaar bent of omdat je zo'n grote hebt ?
    Jouw 23 cm is groot, maar je loopt toch niet de hele dag met een paal ?
    Ikzelf ben 1.75m en weeg 90 kg en de mijne is zo'n beetje net zo groot als de jouwe. Naar mij wordt ook gekeken. Ik denk omdat ik nogal dik ben en ook omdat mijn penis 18 cm is als ie slap is. Ik vind het ook lastig om eerlijk te zijn.
    Ben nieuwsgierig naar jouw reactie !

    22 jaar
    10 jaren geleden
  • Jongen 17 dat laatste geld dus ook voor mij,met zwaar geschapen bedoel ik dit inderdaad.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Misschien een beetje een gay vraag maar het forum heet stevig gebouwd en zwaar geschapen, geldt dat laatste ook voor jouw, voor mij wel (16cm slap 21cm erectie)

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Jongen 17 als je 186 cm lang bent en 84 kilo, ben je echt niet te dik,vind zelf dat je een mooie lengte en gewicht hebt.Ben ik in verhouding dikker.

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik ben 186 cm en 84 kilo

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • 84 kilo is niet echt dik,eerder stevig,en het ligt er ook aan hoe lang je bent,ben je 180 of groter dan is het echt niet dik.Zelf 180 en 82 kilo.

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik ben zelf ook 17 en iets van 84 kilo en ik vind mezelf ook te dik, is dat terecht??

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Ben 182,en nogal breed,dan ik schreef dit echt niet om op te scheppen,of wat dan ook,had zelf liever een normale afmeting,wou duidelijk maken dat het soms lastig is een grote piemel,zei mijn huisarts en schoolarts ook,maar zeiden ook je bent nu eenmaal zwaar geschapen,alleen vraag me af hoe anderen dit ervaren met hetzelfde probleem.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Als je heel groot bent is 100kg niet teveel. Alles hangt van je grootte af.

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • misschien is het idd wel verstandig als je wat gaat afvallen. ik weet natuurlijk niet hoe lang je bent (je grote dikke piemel van 23 cm bedoel ik daar uiteraard niet mee, ik snap ook niet helemaal waarom je dat meld. je lul interesseert me ook niet), maar 100 kilo is veel te veel voor 17 jaar.

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • 100 kilo is niet 'fors gebouwd', dat heet 'overgewicht'.

    16 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten