Skip to content
87 reacties
3828 weergaves

strenge vader met losse handjes

Hebben nog meer van jullie een strenge vader? Mijne is echt veel te streng vind ik houd alles in de gaten en als er iets mis gaat krijg ik ouderwets een pak voor mn broek :( nog meer boys met hetzelfde probleem??

15 jaar
10 jaren geleden

87 Reacties

  • Mijn pa doet dat nooit!

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Krijgt het ook maar gewoon pak om mn broek maar doet wel pijn.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • JA! Dit is zeker kinder mishandeling dit mag NIET! Ik heb echt medelijden met jullie bij mij word mij tel afgepakt en dat vind ik al erg

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Jah mijn pa slaat me nie ma zo als je zegt tijden veranderen me ma zei dat vroeger in de oude tijd als ze de stok boven halen dat ze zwegen dat ze stil waren ma het is en blijft je ouders hopelijk komt alles nog terug goed bij jou

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Zelfstandig wonen is i.d.d niet gemakkelijk jongen 17 maar daarom hoef jij je nog niet te laten slaan,mijn vader dacht ook dat hij het beste met me voor had, dat komt zelf is hij ook zo opgevoed,maar tijden veranderen en praten kan ook en heeft meer effect denk ik en dat verdient ook meer waardering.
    Wat zelfstandig wonen betreft heb zelf telefoon nummers gekregen,als je daadwerkelijk zelfstandig wilt wonen kan dit ,desnoods in een opvanghuis,internaat,pleeggezin en als ouders het financieel goed hebben zijn ze verplicht om hier aan mee te betalen.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Wat het ook is alleen gaan wonen is niet zo simpel wi verzekeringen werk ziekte verzekering auto of brommer benzine facturen enzo Ik heb net de zelfde leeftijd als jou en ik heb ook eens gezegt dat ik anders uit huis ging maar toen ik alles bekeek huur enzo je moet werk hebben vast werk zo simpel is het niet Je zult wel weer met je pa een band krijgen maar meeste vaders doen het gwn uit willen dat je gedraagt en ook later ga je tegen dingen moeten kunnen en dingen laten bv als je moe werken en er is een vette fuif maar je moet werken Hoe dan ook elke ouders willen dat hun kinderen goed terecht komen in de volwassen wereld Je zult zien ook al slaat je pa je soms is het omdat hij het beste met je voorheeft maar nu dat die slaan weg is zal.je pa altijd het beste met je voor hebben

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Dus het besprek met de kindertelefoon heeft geholpen

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Doordat ik ben gaan inzien mede door het gesprek met de kindertelefoon en dat toch anderen niet geslagen worden,ook al gebeurde het niet zo vaak meer,dacht ik en nu is het gebeurd ,het moet nu echt stoppen,en dat heb ik mijn vader heel duidelijk gemaakt en hij voelt dat ik het meen,dat ik dan ook uit huis ga,heb hem gezegd dat ik bijna voor de wet volwassen ben,en dat ik me nooit meer door hem laat slaan. Ondanks hij het misschien niet met me eens is zegt hij wel dat hij het wel begrepen heeft en zie ook dat hij nu zelf ook nadenkt.Het is mijn vader en slecht heb ik het ook niet maar dit past niet meer in deze tijd en misschien krijg ik toch wel weer een band met hem ,maar voorlopig even niet,weet niet,voel toch dat hij het verkeerd heeft aangepakt,net zoals als die andere vaders,dus jongens en ook meisjes slaan is uit den boze en gebeurd het jullie,meem maatregelen en zoek hulp,echt doen.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Dus alles is terug goed tussen je pa en jij?

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Hopelijk komt alles terug goed tussen jij en je pa Het is en blijft je vader maar goed dat je met je pa hebt gepraat vergeet niet je pa kan je nog altijd raad geven en aan hem kun je ook raad vragen enzo

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb de kindertelefoon gebeld jongen 16,een heel vriendelijk man luisterde aandachtig en zei dat het puur mishandeling was en verboden.Kon het zelfs aangeven bij de politie.Hij gaf me ook nog wat andere telefoonnummers van jeugdzorg e.d.En gaf me het advies om met mijn vader te praten.Heb dit gedaan,ook gezegd dat ik me niet weer liet slaan,en als hij het weer wou proberen ik hem aan zou geven,mijn moeder schrok en zei maar,ik zei niks maar,als het weer gebeurd ga ik weg en kom niet meer terug,heb het desbetreffende slaghout gepakt en in de container gegooid,mijn vader is goed mak.lijkt net alsof hij zich schaamt maar heb even niet geen waardering voor hem,dit zouden meer jongens moeten doen.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Wojoo zo als ik hier lees zou ik echt gwn me kwaad maken echt ik zou bij me pa dan die plank afpakken en gwn weg smijten en de kindertelefoon bellen wat ik hier soms lees moest mijn ouders dat doen denk ik dat ik al een paar slagen zou terug geven wi

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen 16 mijn pa heeft een soort houten paddle,tennisplankje en krijg dan meestal 8 of 10 klappen op mijn jeans.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen17. Hoe gaat het bij jou dan paar keer per jaar? Krijg jij ook op broek of op blote reet? En hoevaak slaat hij er dan tegen bij jou. Groetjes

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Je hebt dus wel carnaval gevierd jongen 16,alleen de afloop was niet zo mooi,vond toch dat je pa rekening had moeten houden met dit feit dat het carnaval was, hoop dat dit voor jou niet te vaak gebeurd,bij mij 2 of 3 keer per jaar,maar nu niet meer,maar dan had ik ook echt wat gedaan ,gespijbeld,baldadigheid,maar nooit voor te laat thuiskomen.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Carnaval of niet ik heb ze gekregen hij stormde de trap op. Werd van mn stoel getild en hij begon meteen tegen mn reet te slaan en ondertussen te preken , ik had voor zekerheid 2 trainingsbroeken over elkaar gedaan om pijn wat te verzachten maar na paar tikken was hij erachter en moest er 1 uit hij zei ben jij gvd gek geworden en toen moest ik over de knie voel mn reet nu nog branden en mag hele week binnen blijven en geen waarschuwingen meer :(

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoop het beste voor je jongen 16, kun jij je pa niet duidelijk maken nogmaals dat het carnaval maar éé'n keer per jaar is en dat al je vrienden ook gingen.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben toch stiekem gegaan kwam ik thuis vanacht alles op slot dus betrapt:( ben terug gegaan naar mn maat heb daar geslapen heb net mama gesproken die zei dat pa woest is en zei was dat ook. Nu weet ik zeker dat ik straks pak slaag krijg van pa als hij thuis is en huisarest vrees ik :( ga zo naar huis toe mam slaat niet alleen mopperen maar als pa thuis komt word t ff niet zitten vrees ik. Carnaval was wel gezellig alleen rond etenstijd niet meer vrees ik. Hopelijk valt het mee maar word een k..dag denk ik.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Kun je niet vragen als je toch mag omdat iedereen gaat en dan op de afgesproken tijd thuis zijn,het is maar één keer carnaval per jaar, stikum uitgaan,weet niet wat ik zou doen in jouw geval.
    Zou denk ik toch met je vader praten en speelt je moeder ook nog een rol.?

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Hij had me van tevoren gewaarschuwd omdat ik eigenlijk al niet mocht vanwege eerdere ruzie. Ik wil vanavond eigenlijk nog wel gaan maar mag niet en zit er aan te denken stiekem te gaan maarja als ik betrapt word dan is t weer pak voor mn broek en niet te zuinig. Wat zal ik doen risico lopen of saai thuis blijven terwijl iedereen gaat.

    16 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten