Skip to content
70 reacties
5451 weergaves

pak op je billen maar niet van je ouders.

Wie heeft er wel eens op zijn billen gehad maar dan niet van je ouders,maar van een ander,en waarom ? kan van alles zijn,op scouting,sportkamp,club,als traditie,mogelijkheden genoeg.En hoe was je ervaring hiermee.Zelf geen ervaring,maar wel benieuwd ergens.

17 jaar
10 jaren geleden

70 Reacties

  • weekend bij opa en oma geweest.Ik was brutaal en had 'n grote mond.Niet van nijn ouders.......Bij m'n opa over de knie, en kreeg een afschuwekijk pak voor m'n broek.Kreeg eest een Uitleg wààrom ik straf kreeg en welke straf ik krijg.Ik kan je verzekeren,dat het een behoorlijk flink pak slaag was.Getroost door oma.Toch een hèèl fijn weekend gehad.

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Zelf beslissen j.17, niet over laten halen,maar ook niet teveel twijfelen als je het zelf wilt.Gewoon op je gevoel afgaan en niets mis mee als blijkt dat je gay bent.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen 18 dit weekend ben ik er achter gekomen dat die iets oudere vriend gay is en samen met andere jongens een soort club vormt,ze spelen geen soldaatje maar wel beetje traditioneel,millitair heid,zoiets.
    Hij speelt hierin ook weer de leider en ze proberen mij ook over te halen,ergens wil ik niet en ergens ook wel.Twijfel nogal??????

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Is niet uit te leggen jongen 17, veel jongens hebben vaak een andere jongen als voorbeeld, zo jij met hem en hij weet dit en hij vind het wel fijn denk ik. Dat is de klik,de herinnering aan jullie jeugd,of liever gezegd jongenstijd is vertrouwd.Dat jullie alle twee nu nog of misschien wel niet met meisjes hebben is niet abnormaal.Heb ik ook namelijk,ga ook liever met vrienden om.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • J.18 heb herinneringen aan die tijd,verwantschap,en merk dat hij dit ook voelt,als we over die tijd praten. De anderen niet die zijn er niet meer mee bezig,vriendinnen. Maar hij heeft nog geen vriendin en mij interesseert het ook nog niet zo,dit schept misschien een soort klik,weet het niet precies.Zie hem nog steeds als mijn voorbeeld van de stoere jongen,zoiets,hoe leg ik dit uit,weet niet.?

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen 17 heimwee of speelt er iets anders, je vind hem een kerel,adoratie, of is het meer.?

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Zie die jongens nog weleens j.16 alleen niet meer zo in direct,velen hebben een vriendin,ieder gaat zijn eigen weg, met één jongen ben ik nog echt bevriend en ja de leider,onze sergeant zeg maar,die zie ik nog geregeld en praat ik vaak nog weleens mee en halen we herinneringen op.Beetje heimwee naar toen bemerk ik ook wel bij hem,gek maar kijk nog tegen hem op,het is echt een kerel vind ik.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Jij vond het stoer jongen 17 volgens mij heimwee naar die tijd.Zie je die jongens en die leider nooit meer?

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Nooit van mijn ouders,zijn zelfs tegen,maar een aantal jaar geleden speelden we met een groep jongen soldaat, een jongen die iets ouder was had de leiding.Hij was echt fanatiek,je kwam er niet zo maar bij.
    Maar leek me wel stoer om mee te doen,ook al drilde hij echt wel.
    Soms werden we in twee groepen gedeeld. Moest de ene groep de anderen opsporen,en gevangen nemen,maar wie binnen een uur gepakt was ha ha, die moest het bezuren,zo ook ik een keer,binnen een kwartier,wat me te staan kwam op een aantal slagen op mijn billen,maar vond het ergens wel stoer.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben nog nooit geslagen of wat dan ook, en wil dat liever zo houden.. Zou het wel een keer leuk vinden om een Meisje eens flink onder handen te nemen.. Btw @Meisje 15 Wat een eikel Van een broer zeg!! Heb je het je moeder na afloop verteld??

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • van mijn opa. Toen mijn ouders gescheiden zijn woonden we een tijdje bij opa en oma. Ik laat de boel vaak slingeren. Opa had al tig keer gezegd dat ik me kleren gelijk op moest ruimen. Kwam op zaterdagmorgen beneden in me pyjama en had de avond er voor me kleren laten slingeren. Toen legde hij me over zijn knie en kreeg ik een pak slaag (niet hard)

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Was altijd de pineut, vooral in een groep met allemaal jongens, zat een tijdje op een belgisch internaat, maar ook op canp altijd een aanleiding om mij te pakken te nemen, weet je raakte er aan gewemd,hield er al rekening mee, dat ik het slachtoffer was van een bastonade op mijn stevige billen, die denk ik de aanleiding gaven.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Opvoedkunde voor ouders is een kamervraag momenteel.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen 15 theoretisch met je eens, in Holland kennen we dit niet, maar sommige amerikaanse scholen zijn zo agressief, bedreiging tot de gevestigde orde daar waar niemand zich veilig voelt soms. Deze vorm van aanpak kan effectief zijn, en tot rust leiden, het hanteren van dicipline kan zorgen voor veiligheid voor allen die tot dit schoolwezen horen,en daarom juichen soms zelfs ouders de aanpak nodig die in de jaren ;60 bejubeld werd,omdat gezag toen vanzelfsprekend werd,en nu weer herwonnen moet worden op een manier waarvan wij hier afstand hebben genomen,maar ook gelukkig nog niet nodig is.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen van 18 slaan behoort niet tot opvoedkunde, en getuigd juist tegengesteld van een falend pedagogisch vermogen. Het kan zelfs tot het tegengestelde van de bedoeling leiden.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Het was wel een grote school, en we kunnen wel commentaar geven op iets waar dit normaal is, maar het onderwijs verliep wel rustig, respect tegen de leraren en leraressen, daarbij jongen 15 heeft dit niets met geilheid te maken denk ik, maar gewoon een opvoedkundige stijl.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Lijfstraffen komen voort uit een gebrek aan opvoedkundig vermogen. En getuigen bovendien van minachting voor de persoon in kwestie. En zijn gelukkig in Nederland verboden.
    In principe hebben deze geen relatie tot spanking, tenzij die gene welke dergelijke bestraffing toepast, daarop zelf wel geilt.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • In amerika is niets vreemd.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • We zijn het niet gewend in onze cultuur. Zag zaterdag jl een amerikaanse reportage over een school met alleen mexicaanse leerlingen, en hier werd nog lijfstraf gegeven, Een jongen die vertelde trots dat hij de tweede populairste jongen was op school was net geen eerste geworden,hij was 18 maar trots vertelde hij dat hij wel de meeste spanking had gekregen en liet zien hoe het gebeurde, krom staan en liet de lat zien waarmee geslagen werd. Ineens zag je een jongen van eenn jaar of 14 lachend aan zien komen, en vroegen de anderen slaag gehad,ja zei hij, viel mee, maar 2 klappen.Bedoel maar niemand deed er moeilijk over.Zelf ook nooit gehad maar heeft wel enigzins mijn interesse,vreemd of niet?

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ben ik met je eens meisje van15. vindt het maar vreemd dat een jongen van 14 jaar zich dit laat wel gevallen, en dan nog blijft slapen ook. Omdat je een jongen van die leeftijd niet zo maar over de knie kunt leggen, wekt dit geval de indruk van "tegenstribbelen in een mate, die toch toelaat dat het gebeurd". Om als het ware buiten zijn schuld, toch eens billenkoek te willen ervaren. Voor wat de oudere broer betreft heb ik de indruk, dat deze zijn geilheid botviert onder het mom van bestraffing. Iets wat zelfs bij ouders voorkomt, die hun kinderen nog op veel oudere leeftijd billenkoek blijven geven.

    15 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten