Skip to content
27 reacties
3451 weergaves

betast

ik loop hieer al een paar weken mee rond en heb nu eindelijk de moed om dit te plaatsen en ik hoop diat hier iemand is die mij kan helpe of het ook meegemaakt heeft. een paar weken geleden bleef mijn jonge broertje van 13 oeen weeklang bij mijn op de kamer slapen omdat mijn ouders zijn slaapkamer aan het opknappen waren. we hadden elkaar weleesn vaker in onderbroek gezien of zo maar nooit echt naakt en ik merkte dat ik dat heel graag eens wilde. toen hij sliep heb ik dan ook iets gedaan wat eigenlijk niet goed te praten is ...Op de een of andere manier was ik behoorlijk opgewonden van de spanning toen ik naast zijn bed zat en zijn dekbed wegdeed. Mijn broertje sliep altijd behoorlijkvast en ik kon dan ooik in zijn slaap vanalles doen zoder hij het zou merken. Ik heb zijn onderbroek omlaag gedaan en zijn pik en ballen aangeraakt en ermee gespeeld en hier met mijn mobiel ook foto's van gemaakt. verder ging ik die nacht niet, maar de nacht erna deed ik het weer en hij kreeg n zijn slaap zelfs een stijve maar nu was ik zelf zo bloedgeil dat ik mezelf heb afgerukt boven zijn lijf en zijn onderbuik en pik heb ondergespoten. 'gelukkig merkte hij de volgende ochtend hier niks van, maar ik heb hier wel spijt vna. De foto's heb ik nog en ik weet gewoon niet goe wat ik nu moet doen. inmiddels slaapt hij weer op zijn eigen kamer en lukt het niet meer en kom ik ookn iet meer zo in de berleiding.

15 jaar
10 jaren geleden

27 Reacties

  • Dit is gewoon aanranding! Het was niet vrijwillig namelijk. Je kan aangifte doen bij de politie.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben ook erg betast

    Ik zit op voetbal en douche ook met andere jongens van mijn leeftijd. Na een training waren we met zn 4en (anderen douchten thuis). andere keren kwam het al voor dat sommige jongens opeens aan mijn piemel zaten en zijden dat ze me wilden melken en lachten. Nu was ik met deze jongens in de kleedkamer klaar op onder de douche te gaan. opeens kreeg ik een handoek om mijn keel en over mijn hoofd en trokken ze me omver en hielden ze mn benen vast. Ik stoote mn hoofd en had pijn en kon niet veel bewegen en ben ook best klein dus kon ze niet van me af krijgen. toen zaten ze weer heel lang aan mn piemel en probeerde me te rukken. Ik bewoog zo veel mogelijk zodat het niet zou lukken maar ik kreeg wel een stijve. hier hadden ze ook foto's van gemaakt. Ik weet niet waarom ze dit deden maar volgens mij vonden ze het gewoon grappig en wilde ze me ermee pesten door te filmen dat ik klaarkwam ofzo

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Foto's wissen en gewoon een keer als jullie samen zijn een keer over rukken hebben of samen porn kijken. Misschien vind hij het ook wel spannend om samen te rukken en dan weet je het iig zeker. Stiekem aan hem zitten is nooit goed. Succes.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Vroeger toen ik een jaar of 13,14 was logeerde er weleens een vriendje bij mij thuis . Ik was toen ook heel nieuwsgierig naar zijn pik maar durfde het niet te vragen . Ik heb toen ook even in zijn onderbroek aan zijn pik gevoeld in zijn slaap. Het was donker dus ik zag helemaal niets, maar ik voelde hem wel een beetje stijf worden.
    Het liefst wilde ik hem aftrekken maar ik was als de dood dat hij wakkr zou worden en me zou uitschelden voor homo, en op een gegeven moment durfde ik ook niet meer verder te gaan...
    Ik voelde me achteraf wel een beetje schuldig, als heeft hij niets gemerkt en stelde het allemaal niet veel voor.

    De foto's die je gemaakt hebt kun je maar beter wissen. Zeker als je broertje er met zijn gezicht opstaaat.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ten eerste niet meer bij hem in de buurt komen! Ten tweede tegen je ouders of een vertrouwenspersoon vertellen wat er gebeurd is. Zoiets hoort hij niet te doen natuurlijk als vader. En als hij het bij jou flikt zit hij misschien ook aan andere meisjes, misschien ook wel bij z'n dochter. Dus die moet misschien ook bij het gesprek betrokken worden. Heb je een goede band met haar? Je kunt ook eerst met haar praten, voor er eventueel werk van wordt gemaakt, anders voelt zij zich misschien kut dat je buiten haar om bent gegaan. Maar praat ook met een vertrouwenspersoon voor je eigen welzijn.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Hey meisje hierboven. Ik weet hoe dit voelt want ik heb dit zelf ook een keer gehad. 1 jaar geleden ongeveer was mn beste vriendin's vader me voor de zoveelste keer aan t betasten. Wat ik heb gedaan en wat ook heeft geholpen is ik heb gewoon tegen haar vader gezegt dat hij van me af moet blijven of dat ik het anders aan zijn vrouw en kinderen ging vertellen. Hij mag me niet echt meer, maar dat is beter dan de hele tijd betast worden toch ;). Hoop dat dit je helpt!

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Hallo allemaal, Ik ben vaak bij mijn beste vriendin zij heeft natuurlijk een vader en die is erg aardig. Altijd als we op de bank zitten onder een dekentje betast hij mij, hij zit aan mijn buik en bovenbenen tot kort ook aan mijn tieten maar dan zit gelukkig nog mijn bh ervoor. Gisteren ging hij met zijn hand in mijn bh en ik vond dat niet fijn maar ik was helemaal verstijft en kon er niks tegen doen. Ik durf niks te zegen als hij dat doet want mijn vriendin en haar broertje zitten gewoon ook in de woonkamer. Kan iemand mij advies geven wat ik moet doen?

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • ik had mijn broer echt een afschuwelijk pak rammel op zijn blote gat gegeven,want,dit kan en mag absoluut niet.is hij nu helemaal gek geworden,ik had overigens de mattenklopper gebruikt voor de aframmeling.

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • testen

    je kan ook et volgende doen als jullie nog eens bij ekkaar in een kamer slapen. gewoon een beetje uitdagend op je rug gaan slapen bijv zonder dekes en je boxer laag en dan gewoon wakker blijve wachter of er weer iets gebeurt en dan net doe of je haar echt betrapt en wakker word. misschien een iddeetje

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • betast door beste vriendin?

    Meisje 19 bedankt voor je reactie. Als je het zo zegt zijn er redenen genoeg :o. Al hoop ik niet dat het iets gepland was ofzo niet dat ze fotos of gilmd heeft. Ik denk dat ik toch maar met haar ga praten als ik de moed er voor heb. Tenzij iemand nog andere tips heeft ;) Want ik weet niet zo goed wat ik met de situatie moet

    20 jaar
    10 jaren geleden
  • betast

    Vakantie,teveel drank,half slaapdronken,ineens werd wakker,droomde ik,wist het niet,hoorde ik mijn vrienden,voelde iets strelen,lachen,werd s'morgens wakker en dacht gedroomd zeker,onder de douche samen met de anderen,want we waren op kamp,gelach,en wijzen naar mijn billen,keek in de spiegel en zag dat ze mijn kont met een viltstift hadden bewerkt,dus toch niet gedroomd,maar geen trauma aan over gehouden.Maar kan me niets herinneren eigenlijk.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • @jongen 20

    Ik kan me voorstellen dat je er een raar gevoel van hebt. Ik moet er ook niet aan denken dat een jongen dat snachts stiekem bij mij zou doen :o. Kan wel redenen bedenken waarom ze het deed, want ik denk ook echt wel dat zij iets met je heeft gedaan snachts. Misschien vind je ze je stiekem wel leuk en deed ze het daarom maar zo? Of misschien was ze gewoon geil en had ze zin in iets spannends? Of ze was benieuwd hoe je er uitzag daar. Ik hoop niet voor je dat ze het gefilmd heeft of dat ze foto's gemaakt heeft want dat kan natuurlijk ook. Ik kan redenen zat bedenken maar ik vind toch dat je haar er mee moet confronteren. Probeer het anders op een goed moment als jullie weer wat drinken een keer samen.

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • reactie van jongen 20; nu ik dit lees :o

    Maar even via de computer want telefoon ging net fout. Jullie zijn er beiden van overtuigt dat ze me betast heeft daar? Het wijst er wel naar inderdaad. Ik weet nog steeds niet wat ik er van moet denken want ze is inderdaad gewoon mn beste vriendin ik vind het leuk om er één te hebben. We zijn zeker geen friends with benefits. We zijn allebei best wel preuts en kleedden ons afgezonderd om, maar vervolgens loopt ze snachts mij wel aan mij geslachtsdelen te spelen :/. Ik denk niet dat ze echt boven op me lag bedoel op een gegeven moment wordt je wel eens wakker toch. En daarbij was ik ook duidelijk over mezelf klaargekomen. Wat het extra moeilijk maakt is dat ik nogal een laatbloeier ben en nog nooit iets met een meisje gedaan heb. Vind het ook helemaal geen leuk idee dat ze me gevoeld en mss gezien heeft. Binnenkort zien we elkaar weer maar ik weet even niet hoe dat moet.

    20 jaar
    10 jaren geleden
  • o ja jongen van 20

    o ja jongen van 20 hierboven ik wil t niet eger maaken dan het al is maar zou het ook niet kunne zijn dat je beste vreindin misschien ook nog even bovenop je gezeten heb toen je sliep als je snap wat ik bedeoel, dat kun je ook moeilijk contorlren toch?

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • jij bent zeker betast!

    he jonge van 20 hierboven. jij bent zeker wete betast door je beste vriendin als ik dit zolees. je goede vriendin is ook niet echt slim bezig geweest zeg want asl ze gewoon je boxer aangelaten had of terug aangedaan en je zaad opgevangen had in een doek of wat mijn betreft in dr mond genomen had datn hat je niks gemerkt volgens mij, misschien alleen een lege ballen geevoel als je dit kan voelen. ik zou er verder niks meedoen en zo late, anders gaat je vriendschap mischien wle kapot.

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • nu ik dit lees :o

    Nu ik dit lees twijfel ik ook of ik betast ben.

    Ik heb een hele goede vriendin, puur vriendschappelijk, waar ik twee weken geleden een paar dagen mee weg was. Klein hotelkamertje wel onze eigen bedden. Laatste nacht hebben best wel veel gedronken en zij was een klein beetje plagend uitdagend aan het doen. Niet op ingegaan en wij zijn uiteindelijk zat in bed gekropen.

    Zodra ik in bed lag had ik me nachtkleding uit gedaan tot me boxer. Daarna bijna meteen in slaap gevallen. Ik weet heel zeker dat ik mn boxer aan heb gelaten. Toen ik wakker werd was ik naakt en lag mn boxer op de grond tussen onze bedden in. Ook kon ik voelen dat ik ben klaargekomen, opgedroogd zaad op en rond me schaamstreek.

    Ik heb nog nooit een natte droom gehad, ik weet zeker dat ik mn boxer niet uit heb gedaan. Plus ze had me gevraagd hoe vast ik slaap (heel vast) en dat ze natuurlijk een beetje uitdagend bezig was.

    Heb het die ochtend wel gezegd dat ik het raar vond zonder boxer wakker te zijn geworden. ze moest lachen en zei "was je zo dronken?" "ik heb hem niet uitgedaan hoor, of wel haha" verder niet over gehad. Had ook nooit kunnen denken maar nu ik andere reacties lees.

    Denken jullie dat ze me betast heeft?

    Ik zou echt niet weten wat ik daar van moet denken en wat moet ik doen? Moet ik haar er op aanspreken?

    20 jaar
    10 jaren geleden
  • wordt wakker

    hallo zus vvan hier bove. ik denk dat je wel wakker wordt hoor of je moet dronken zijn en super vast slape..maar hoezoo denk je dat dat bij jougebeurt is os zo/?

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • zus

    Wordt je als meisje ook wakker als iemand je neukt ? Of kan het zijn dat je daar doorheen slaapt ?

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • introweek vmbo ook gebeurt

    toen we op introductieweek gingen van school was ik 13 en sliepen we met totaal 4 jongens op 1 kamer. ik kon er 1 van de basisschool maar omdat hij was blijven zitten was hij dus een jaar ouder. de andere 2 konde we niet. toen we in bed lagen en het al een tijdje stil was fluisterde de jongen die ik kende of ik zin had in iets spannends, hij wilde kijken of die 2 andere gasten al haar bij hun pik hadden. ik twijfelde wel, maar het kon mij toen niet zoveel schelen. we gingen uit bed en hij gaf me een zaklampje om bij te schijnene. hij deed bijde eerste jongen de deken weg en kneep hem in zijn arm maar hij sliep gewwon door terwijl ik bijscheen en ikk kon nu zijn onderbroek zien die hij omlaag deed en we konden zien dat hij nog niks had, toen naar de nadere jongen maar die had dus wel en hij werd hier kennelijk geil van wat hij begon zich te rukken en voor ik het wist spoot hij over hem heen. het zag er raar en geil tegelijk uit en ik wist dat dit niet klopte. toen deden we zijn dekens terug en gingen slapen. de volgende nacht heb ik hem er vanaf gepraat maar daarna heeft hij het nogeens gedaan. nu zitten we nog steeds bij elkaar in de klas en ik denk er wel eens aan terug. natuurlijk ga ik de 2 jongens niks vertellen, wat dat schiet nu toch niet meer op of wel?v ik wou het maar zo late...

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • OMG

     Jongen van 17: dat is echt zo niet normaal! Er bestaan echt rare mensen op de wereld.. Maar jij kon er niks aan doen. Gelukkig zit je er volgensmij verder niet heel erg meer mee.

    16 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten