Skip to content
33 reacties
4851 weergaves

eikel bloot

Hoi iedereen Ik wil liever mijn eikel.lekker bloot maar als ik me voorhuid naar achter doe blijft ie niet zitten alleen als ie stijf is. Zijn hier tips voor ?

13 jaar
11 jaren geleden

33 Reacties


  • Ik wil liever mijn eikel bloot,maar als mijn piemel slap is en ik doe mijn voorhuid naar achteren,gaat die meteen weer terug.En als mijn piemel stijf is en ik doe hem naar achteren floept,die ook meteen weer terug.Ik wil mijn eikel graag bloot hebben,daarom heb ik mij laten besnijden,want ik vind een blote eikel veel fijner en mooier.

    16 jaar
    5 jaren geleden

  • Ik wil liever mijn eikel bloot,maar als ik mijn voorhuid naar achteren doe blijft die niet zitten.En omdat ik graag een blote eikel heb en een besneden piemel mooi vind heb ik mij laten besnijden.Ik ben nu blij,mijn eikel is nu altijd bloot.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Als het niet nodig is dan zou ik het niet laten doen en al zeker niet als de eikel daar minder gevoelig van wordt. Bij het aftrekken is het toch juist zalig om af en toe je eikel met het voorvocht te verwennen want die eikel is heel erg gevoelig. Plus ge hebt altijd glijmiddel nodig om af te trekken wat niet hoeft als ge uw voorhuid nog hebt. Een jongen van de klas heeft zijn moeten laten weghalen toen hij in het eerste middelbaar zat en hij zegt dat hij het gewone aftrekken heel erg mist.
    Zowel bij mijn broertje als mij blijf er een beetje voorhuid over onze eikel zitten als die stijf staat, maar we zijn nog aan het groeien.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • vroeger heb ik ook een gedeeltelijke besnijdenis gehad, maar voorhuid bedekte nog eikel. maar rond 11 jaar gebeurde het soms dat voorhuid vanzelf achteruit ging in m'n broek bij veel bewegen en een stijve, en dat bleef zo zitten, en was heel vervelend. toen terug naar dokter geweest en die zei dat dat soms kan gebeuren en zei om best heel de tijd achteruit te laten om vlug te wennen aan het gevoel. En sinds dan is eikel praktisch altijd bloot. Als ik probeer om de voorhuid terug over te trekken spant het en bedekt ongeveer half de eikel en springt dan meteen terug achteruit. de eikel is nu niet meer zo overgevoelig en lichter geworden van kleur

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Als de eikel dik was kon ik de voorhuid,maar over de helft van de eikel krijgen,daarom ben ik besneden.De eikel is nu helemaal bloot wat een prettig gevoel is en het staat mooi.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben toen ik 3-4 jaar was gedeeltelijk besneden en ben blij dat ik nog een stuk voorhuid heb. Zo blijft mn eikel ook gevoelig!

    Niet besnijden dus!

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik kon mijn voorhuid niet goed naar achteren krijgen,het laatste stukje over de eikelrand lukte niet.Daarom ben ik besneden,ik heb nu een blote eikel,de huid raakt de eikelrand niet,strak besneden.Het is een prettig gevoel om de eikel bloot te hebben en het staat mooi.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Toen mijn piemel aan 13-14 jaar begonnen is met groeien is de voorhuid vergeten mee te groeien. En nu is mijn eikel bijna helemaal bloot in slappe toesatnd en helemaal bloot in stijve.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Mijn voorhuid was veel te lang,daarom heb ik mij laten besnijden,de eikel is nu helemaal bloot,er komt geen huid tegen de eikel rand aan,een strakke besnijdenis.Ik vind het een prettig gevoel ,dat de eikel bloot is en het staat mooi.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik had vaak irritaties op eikel.daarom heb ik mij laten besnijden,ik heb nu geen last meer van,omdat de eikel helemaal bloot is,de huid raakt de eikelrand niet aan,hoge strakke besnijdenis.De blote eikel bevalt goed en het is een prettig gevoel en het staat mooi.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Bij mij is de eikel altijd al ontbloot, zonder dat ik besneden ben.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik had een erg korte voorhuid,die zat maar voor de helft over de eikel en dat vond ik geen mooi gezicht.Toen ik 15 jaar was,heb ik mij laten besnijden.Ik heb nu ook de eikel helemaal bloot,de huid raakt de eikelrand niet,een hoge strakke besnijdenis.De blote eikel bevalt goed het is een prettig gevoel en het staat mooi vind ik.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Je kan ook je toompje laten doorsnijden of weghalen, dan kan je je voorhuid moeiteloos helemaal naar beneden trekken en blijft daar dan ook. Je kan hem als je dat wil ook weer helemaal over je eikel trekken.

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik was een x in amerika op een naaktstrand en daar is iedereen besneden echt geil om te zien

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • @j 21 jr Besneden ziet er idd goed uit. Veel makkelijker met alles. Ik ben besneden toen ik 8 was. Ik kan het iedereen echt aanraden om te laten doen.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik vind een blote eikel ook mooi om te zien, maar zou mijn voorhuid echt niet kwijt willen. Maar dat is persoonlijk, natuurlijk.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik vind besneden er echt zo geil uitzien, denk ook dat ik t ga laten doen

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Wat vind je dan zo fijn aan het besneden zijn?

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • ik ben m'n eikel bloot gaan dragen vanaf ongeveer mn 13e. eerst ging dat lastig omdat de voorhuid steeds terugging. maar je moet volhouden. na elke keer plassen en aftrekken schuif je de voorhuid terug en doet m dan terug in je broek. na een tijdje blijft hij steeds langer vanzelf terug. rond mn 17e had ik een korte voorhuid gekregen. toen ik toevallig een keer bij de huisarts was maakte die een grapje dat ik me net zo goed kon laten besnijden. ik vond dat helemaal geen slecht idee. toen ik 18 was heb ik het definitief laten maken en heb ik een besnijdenis laten doen. nooit spijt van gehad, integendeel!

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik wilde ook mn eikel bloot houden en heb nu altijd de voorhuid naar achteren al bijna een jaar nu

    21 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten