Skip to content
65 reacties
12755 weergaves

Lul uit onderbroek/broek halen voor plassen

Ik heb altijd zon'n moeite om op school mijn lul uit mijn broek/onderbroek te halen tijdens het pissen. Heeft iemand dit ook? Zijn er misschien tips?

16 jaar
11 jaren geleden

65 Reacties

  • Mijn piemel wordt meestal al stijf als ik naar de urinoir toeloop, en krijg hem dan ook niet uit mijn broek gewriemeld als ik alleen mijn rits open. Dus ik maak ook de knoop los en trek broek en onderbroek een stukje omlaag, dan gaat alles wat makkelijker. Omdat mijn piemel dan eerst wat slapper moet worden eer ik kan plassen duurt het vaak wel even, en ik heb al een paar keer meegemaakt dat mijn broek dan afzakte, haha. Sta ik opeens als een kleine jongen met mijn broek zowat op mijn enkels voor een urinoir. Dan is mijn piemel snel slap hoor, kan ik meteen plassen!

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Best wel kut
    wat ik doe is gewoon mijn riets open en dan men Piemel of lul hoe je het ook noemt er uit

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Mijn penis is 10cm slap en 15cm stijf... Met de kromming naar beneden nooit echt last van het plassen in urinoirs. Heb mijn piemel daarom ook altijd naar beneden staan in erectie...

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik maak altijd mn riem los en doe dan mn broek open voor het plassen. Dan maakt t niet uit of je een stijve hebt of niet. 

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • logisch dat je met een stijve niet goed kunt plassen. Mijn stijve is 19,5 cm en als ik zo moet plassen ga ik naar het grote toilet ,doe mijn broek los en boxershort omlaag en probeer zo in de wc pot te plassen, ja het is dan echt goed richten en je plas duurt langer omdat de straal minder fors is.
    recent vernam ik dat ook oudere mannen(met een stijve) hier moeite mee hebben. Ik doe altijd de plas ophouden tot mijn pik weer slap wordt, al lukt dit niet altijd.

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Hello ik zit hier best lang mij maar ik krijg soms in de klas of ergens gwn een stijve random dan zie je dat ook beetje en als ik wil plassen ga ik meestal in een hok kan ik gwn men broek omlaag doen maar ik wil ook gwn plassen in een pispot men ouders hebben dat niet eens geleerd is da raar ik ga men broek niet totmen kont naar beneden trekken hoe dan doen die stukje naar beneden of gulp?

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben zelf homo en als ik naar de wc ga dan moet ik oppassen dat ik niet toevallig naar een jongen kijk anders loop ik meteen met een zichtbare stijve en dan gaat plassen ook wat lager duren :)
    Maar ik heb me nooit geschaamd om me broek te laten zakken als ik moet plassen.
    Alleen als ik na het voetballen onder de douche ga en er is een nieuwe jongen dan zorg ik er wel voor dat ik in een hoek kan gaan staan maar de rest van me team hebben gelukkig geen moeite met me homo zijn.
    Overigens ben ik geen vrouwelijke type.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • ja maar ik heb me best wel ff geschaamd omdat ik besneden ben ik wilde het eerst niet maar had er last van

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongens 23 en 21
    Mag ik jaloers zijn op zulke grote?
    Die van mij is slap 10 en stijf 17. Kan ik trouwens ook prima mee plassen hoor, al krijg ik soms onbedoeld een stijve :/

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • hebbnb dezelfde afmeting ik heb ook 15 cm slap en 20.5 cm stijf en is best dik terwijl ik zelf erg slank ben
    ben 188 m lang en 70 kg tijdje terug ben ik wel besneden da was ff lastig maar ja

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongens hij groeit echt nog wel! Bij mij is hij nu 20 cm stijf. Slap 15 cm. Mn lul is best zwaar. Daardoor kun je makkelijker plassen. Hij hangt lekker naar beneden doordat hij zo zwaar is.

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongens, ik kan jullie verzekeren. De grootte van je *pjenis* is (meestal) niet van belang. De dikte daar in tegen, die moet je wel in de gaten houden voor eventuele condooms die je wilt hebben.

    Mijne is 15,5 cm stijf, en rond de 9 cm slap, maar iedereen groeit echt nog wel tot zijn/haar 21e (sommige nog langer).

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • niet gemeen bedoelt ofzo.. maar die van sommigen is best wel klein. bruh. die van mij is 13-14 centimeter stijf. 😂😂. dont worry het komt wel weer goed. en doe gewoon een boxer aan. ik heb bijna altijd een stijve op school. echt zo irritant!! of dan is mijn boxer opeens nat terwijl ik het niet doorheb. 😥😒.

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • Heb ik ook vooral bij van die pisbakken als er al iemand staat dan kan ik echt niet plassen en wordt hij ook stijf. Als ik er in mijn eentje sta lukt het wel en als er dan iemand bij komt om ook te pissen dan blijft het gewoon lopen. Tegenwoordig als ik iemand zie staan dan ga ik gelijk in zo'n hokje

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik ben 12 jaar en ik heb het gevoel dat mijn piemel veel te groot is

    Slap 8cm
    Stijf 13,4 cm

    Ik ben dus 12 maar ik heb ook al sperma hadden jullie ook al sperma op jullie 12de???

    En was jullie piemel ook zo groot??!

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • Mijne is 16 stijf ben net 14 geworden

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • vroeger droeg ik boxers en dan ist moeilijk , die hebben geen gulp.M'n vriend droeg nooit een slip en ben dat ook beginnen doen geen slip meer onder broek en nu is het toch gemakkelijker rits open en geval eruit en pissen maar.

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Voor 14 jaar vind ik een piemel van 15,5 cm best groot. De mijne was toen 11 of 12 denk ik.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Vind ik wel, maar die van mij is ook maar 11 cm als hij stijf is. Ik zou er trots op zijn. Ik ben er wel jaloers op. Hoelang is hij slap?

    23 jaar
    10 jaren geleden
  • Mijne is 15,5 cm. Is dit groot voor mijn leeftijd..?

    14 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten