Skip to content
115 reacties
11938 weergaves

genant!!

wie heeft er wel eens genante dingen meegemaakt?? ik wel toen ik 14 was gingen we naar een naaktcamping ik wilde echt niet naakt en mijn broer van 16 ook niet. Toen zei mijn moeder dan hou je je boxer maar aan. Ik de hele tijd in mijn boxer ook bij het zwemmen. maar toen had ik een witte boxer aan en we gingen zwemmen. Ik sprong in het water en ik dacht oooh shit ik heb een witte boxer. Toen dacht ik, ik trek hem dan maar uit en toen heb ik de rest van de vakantie in mijn nakie rondgelopen. En het was best fijn.

15 jaar
11 jaren geleden

115 Reacties

  • Ik ben nu 1 maand besneden. en vorige week kwamde beste vriendin van mijn mama op visite en ze waren wat aan het praten. en opeens ging het over mijn besnijdenis. Ze vroeg hoe het er nu uitzag en of de hele voorhuid weg was. en mijn moeder zei kijk maar eens. laat eens even zien. dus ik vol schaamte mijn broek op mijn enkels laten zakken.dat was ook wel genant

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn buur meisje heeft mijn plasser gezien

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Nou, ik werd laats ziek op school en toen moest ik meekomen met mijn mentor naar een kamertje. Ze zei tegen mij ik heb geen paracetemol meer dus ik ga je even een zetpil geven. Ik schaamde me diep??

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • IK was eens met mijn vader en moeder en zusje op het strand. Ik moest erg plassen en ging een stuk de duinen in. Daar stond een meneer met een hele grote stijve piemel. Toen ik aan het palmen was kwam hij naar mij toe en vroeg of mij mijn piemel even moet vast houden. Ik vond dat goed ik kreeg gelijk een stijve piemel. Toen trok hij mijn zwembroek naar beneden en begon aan mijn piemel te zijgen dat was heel lekker. ik kwam klaar in zijn monden op zijn wang. Hij zij, jij hebt lekker zaad toen liep hij in zijn blootje verder de duinen in. Toen icterus kwam op het strand had in nog een stijve. ik denk dat mijn moeder dat heeft gezien ik ben toen snel gaan zwemmen.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik deed eens strip FIFA met een jongen. Bij iedere goal moest je een kledingstuk uitdoen. Hij was slecht in FIFA dus ik dacht yes ik hoef niet naakt. Maar na 1 helft stond het 6-3 voor hem en ik zat in mijn boxer en hij had alleen zijn schoenen en 1 sok uit. De tweede helft was net bezig en ik kwam 7-3 achter. Toen zat ik daar: Naakt. Ik schaamde me en kreeg langzaam een stijve. We speelden de wedstrijd wel gewoon af en het werd 7-6 voor hem. Dus ik dacht shit zit ik alleen in mn nakie. Maar toen hij zijn broek uit deed had hij geen boxer aan. Toen zaten we allebei met een stijve helemaal naakt. Hij zei ga eens op bed leggen ik zei oke. Toen ging hij anders om liggen en pijpte elkaar tegelijk. Ik kwam klaar en hij ook dat was echt zo gênant want ik wou t eigenlijk niet.

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Sauna Vorig jaar gingen wij met onze klas zwemmen, toen we bij het zwembad aankwamen bleek er ook een sauna te zijn. Ik ging in die sauna, en uiteindelijk ben ik in slaap gevallen. maar het is verplicht om naakt in een sauna te gaan, dus dat deed ik natuurlijk ook. maar ik lag dus naakt in een sauna te slapen. toen we met de klas weer naar huis gingen moest iemand mij roepen. dus hij vind mij naakt in de sauna. ik schaam me rot. en toen opeens deed hij zijn zwembroek uit en ging hij mij pijpen. uiteindelijk kwam de docend en toen werden wij betrapt. Echt super Genant!!!!!

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • @jongen 17 hoe groot is je lul dan wel en hoe oud waren die vriendinnen? En ben nd sportief gebouwd of zwaar gebouwt?

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • hoi ik woon bij mijn tante. en haar vriendinnen waren op visite en ik was koffie aan het inschenken en toen ik met het dienstblad naar de tafel liep.Liet ik dit vallen.Allemaal hete koffie over men buik en been.
    dus ik deed van de pijn direct men t shirt en men broek uit.
    kwamen voor me staan om me te helpen maar ik stond daar naakt.
    Toen hebben ze me snel naar de badkamer gedaan en een kwartier met koud water afgespoeld.Kan je je voorstellen hoe genant het is om door 5 vrouwen afgespoeld te worden. Dan zei er nog een vriendin van haar ja dat piemeltje krimpt ook van dat koude water.Met de brandwonden is het goed gekomen

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Een lang verhaal... Ik was op een camping en ik moest poepen dus ik ging naar de wc. Er waren daar wc die voor mannen en vrouwen was. Ik ging en hokje binnen met een wc rol. Ik was binnen en toen kwamen er een paar meisjes van 13. Ik dacht "ik wacht wel even wan het is akward om te poepen met meisjes naast je". Ik zette voor de grap m'n wc rol op een haakje aan de deur. Tien gingen die meisjes naar binnen en klapte met hun deuren. Hierdoor viel mijn wc rol op de grond en rolde naar het hokje ernaast. Een van de meisjes riep toevallig naar een ander meisje: "heb je wc papier?". En toen rolde mijn rol dus daar onder de muur door en kwam bij haar trecht. Ze vroeg wie ik was maar ik hield m'n mond. Daarna zeiden ze we gaan de hele tijd wachten tot ie eruit komt. Hebben ze toen 5 min staan wachten echt heel akward. Daarna gingen ze maar weg. Hoefde daarna niet meer te poepen....

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik had al een tijdje flinke buikpijn en werd door de huisarts naar de spoedeisende hulp gestuurd. Kreeg een onderzoek door een arts omdat ze dachten aan een ontstoken blinde darm. Dit is geen fijn onderzoek omdat die arts met z'n hand in je anus gaat. Nog erger was dat er een stagiair was, een gozer van mijn leeftijd die met zijn hand even van achter ging voelen. Ik schaamde mij zo erg.

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik heb al best wel groten tieten en ja dat dus en schaam me eenorm voor mijn ouders als ik naakt ben....

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • We hadden een strippoker avond bij een vriend. Zijn moeder was weg en we zaten zo met z'n vieren in ons nakie. Toen zei eentje zullen we trekwedstrijdje doen en kijken wie het meeste spuit in een glaasje. Twee waren al klaar gekomen en ik en nog eentje bijna toen die moeder binnenkwam en ik net ging spuiten. Ze keek er even naar en zei gezonde jongens en allemaal mooie stijve lullen. Voordat ze wegging wilde ze de laatste van ons zien spuiten. We hadden er allemaal weer een stijve door gekregen toen ze wegging en het spel begon daarna opnieuw. Was genant, geil en spannend!

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • soms als mijn ouders er niet zijn en ik alleen thuis ben hou ik er van om naakt rond te lopen. zo op een avond was dit het geval, en zat ik ff naakt te game tot de bel ging maar voor ik mij snel kon aankleden stond die vriend opeens in de kamer aangezien de deur nog niet op slot was en hij wel vaker kwam. maar nu stond ik daar dus helemaal naakt, wad echt even heel genant. tot hij uit ijndelijk vroeg of ik miss kon kome chille. en ik zij dat ik thuis moest blijven, en dat die wel hier kon blijven. en toen vroeg die of het erg was dat hij dan ook naakt was. en ik zij natuurlijk dat het prima was dus voelde het al gelijk minder genant.

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • vorig op vakantie in Turkije gingen we een toer maken in een bus met heel veel mensen ik moest op eens erg nodig maar was telaat dus moest ik in die broek lopen tot we terug bij ons hotel waren

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik had vaak last van een zere rug en de dokter had me massage voorgeschreven door iemand die kinie dee.
    gisteren voormiddag was men eerste keer.
    Het was een vrouw van in de 40
    Toen ik er was mocht ik me uitkleden, ik was uitgekleed tot op men boxer en ze zei 'doe je boxer ook maar uit'
    Ik schaamde me kapot !!! echt waar.
    Ben midden in de pubertijd en heb al een beetje schaamhaar.
    Gelukkig kreeg ik geen stijve en ik hoop dat dat de volgende keren ook niet gebeurd.

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • ik was laats aan het hardlopen met een schoolvriend,hij vroeg ga je een keer mee ik zei ok,en hij zei ik heb nog wel zo hardloop broek wat zit zo broek strak om me lichaam heen en geen onderbroek aan ik zag alles zitten ik werd er opgewonden en hij zag dat en vroeg aan mij ben je een beetje geil,ik wist eve nietwat ik moest zeggen en ik zag aan hem dat hij het wel lekker vond hij zei kom naar een rustig stukje en daar zat hij met zijn handen gewoon aan mijn kont en kruis en daar is het bij gebleven.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Hoe wist ze dat jij een lange voorhuid had? Wel genant dat ze dat tegen je moeder zegt, of gaan jullie daar erg vrij mee om thuis?

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • ik was na gym alleen aan het douche want ik had juist avondsport gehad.En ik was aan het douche en toen kwam mijn lerares gym(ook een vriendin van m n moeder) binnen en ze keek recht naar mijn piemel.de volgende keer toen ze op visite kwam zei ze tegen mijn moeder of het niet beter was dat ik besneden zou worden omdat ik een lange voorhuid had en voor de hygiene.dus 2 weken later was ik besneden

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik heb in het ziekenhuis gelegen omdat mijn schouder is gebroken. Deed best wel pijn.werd ik gewassen door n hele leuke gozer. Ja en toen kreeg ik een stijve. Ik schaamde mij best wel. Die jongen zei nou wat een compliment geef je mij. Hij heeft het gelukkig niet aan mn ouders vertelt. Ik heb wel zn nummer gehad en gaan een keer afspreken

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Blijkbaar generen de jongens die binnenkwamen zich miet voor elkaar. Vind ik sowieso best positief.
    Waarom zou jij je dan schamen voor hun ?
    Goed gezegd, jongen van 20. Helemaal mee eens.
    Vind er zelf niks genants aan.

    23 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten