Skip to content
14 reacties
360 weergaves

Experimenteren...

Hey jongens,   sinds een tijdje wil ik wat gaan experimenteren. Ben nog niet uit de kast, en durf alleen niet zomaar op een jongen af te stappen, zeker niet in mijn eigen omgeving! Wat kan ik het beste doen?

15 jaar
11 jaren geleden

14 Reacties

  • Ik ook wel

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Best interessant jongen18 over dat omkleden. Straigt guys kijken altijd recht voor zich uit. En ze doen het bliksemsnel. Shirt knopen ze niet los maar gewoon geknoopt over hun kop en weg ermee. Sneakers trappen ze uit zonder veters los te maken. T-shirt uit max 1 sec. Boxer:wham! 1sec. Alles op een hoopje.
    Gayboys kijken voortdurend om zich heen op zoek naar spannende dingen. Ze nemen al de tijd. Zelf kleden ze zich heel langzaam uit omdat ze tot de laatste jongen willen zien. Ze plooien hun kleren netjes op en leggen ze keurig op een stapeltje. Hun boxer laten ze eerst achteraan lichtjes zakken en dan vooraan. Centimeter per centimeter. En ze kijken jou daarbij aan op een bijna vrouwelijke manier. Alsof ze willen zeggen: als je wil, ben ik van jou. Kortom: als je dit ziet, mag je vrijwel zeker zijn dat die jongen meer wil met jou. Succes.

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Jongen 13 ik wil ook echt heel graag

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Jow, Ben nog maar juist 18 maar voel en zie er jonger uit (15-16j). Ik wil ook wel eens experimenteren maar helaas is er hier blijkbaar niemand (waar ik woon) die hetzelfde wilt. Ik hen ook nooit een goede vriend gehad waarmee ik dat kon doen. In mijn omgeving wordt je toch al afgeschoten als je nog maar te lang naar een andere jongen kijkt. Groetjes Q

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik ben 100% gay en een aantal mensen weten dat ik gay ben ik bouw het rustig op zomegen mensen mogen het wel weten en zomege weer niet die reageeren weer anders dus daar ben ik zelf heel voorzichtig mee. Jongens als nog niet klaar ben om uit de kast te komen dan is dat hellen maal niet erg neem je tijd en het aan jullie waarneneer je uit de kast komt. Tip als je op school bij het gymen aan het omkleden bent let dan op anderen jongen die kijken wat langer naar als je aan het omkleden bent en als die zelfte jongen dit vaker doet kan je meschien wel eens met die jongen iets probeeren. Succes

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • ik zou ook wel willen experimenteren, alleen weet niet hoe ik het moet vragen.... iemand tips?

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Jongen 13 ik wil ook wel

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Jongen van 13 ik wil ook wel

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • @ jongen 13, ja ik ook, en ik reageer nu !

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik zou t ook graag willen proberen, zoek anders een site waarop meer jongens zitten due dit willen , zodat je kan afspreken.
    jammwr dat je via blixum niet af mag spreken :p

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik zou ook graag een keer willen expirimenteren ( kben er nog niet uit over hetro/bi/homo)

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Hoi jongen 15 ik heb hetzelfde probleem als jou. Ik wil het ook is doen met een jongen en ik hoop dat er mensen zullen antwoorden..

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Hoe dan?

     Geef een massage.... Makkelijker gezegd dan gedaan! Hoe kan ik een jongen zo ver krijgen dat ik hem een massage geef?

    15 jaar
    11 jaren geleden
  • Advies

    De tip die ik je kan geven is probeer eerst een massage . Heb dat ook eerst gedaan . En dan ging ik steeds meer zakken naar de broek .

    Ik heb het vaak gedaan is leuk en ontspannen.

    Probeer het eerst rustig aan

    15 jaar
    11 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten