Skip to content
14 reacties
4155 weergaves

Pijn bij aftrekken

Hoi, Ik heb even een vraag, als ik mij lig af te trekken doet het vaak pijn als ik mijn vel over mijn eikel wil trekken. Je ziet vak in filmpjes een grote ontblote eikel, maar bij lukt dat niet. Wat kan ik hier aan doen?of is dat gewoon normaal

22 jaar
12 jaren geleden

14 Reacties

  • Als je met 22 nog pijn hebt als je je over je eikel wil trekken, zou ik toch naar de huisarts gaan. Je eikel moet nl. wel bloot kunnen. Pijn is niet normaal en je moet ook uitkijken voor afknellen áls hij eenmaal terug zou gaan (Spaanse kraag). Zijn best veel topics over op dit forum trouwens.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • @J12
    Je kan je voorhuid toch ook gebruiken om je eikel te masseren zonder dat hij bloot komt. Gewoon wat voorhuid tussen twee vingers nemen en en beetje draaien aan de eikel.
    Dat deed ik vroeger ook en het gaf wel een heel fijn gevoel.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ja precies heb ik ook ik krijg mijn piemel voorhuid niet over eikel dan doet het pijn maar als ik het niet doe voel ik geen fijn gevoel

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • gewoon even met de huisarts kletsen, hij heeft ook daar verstand van.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • 2 of 3 keer per week, vroeger elke dag.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Hoevaak trekken jullie jezelf af want ja dat wilde k weten omdat k niet weet of het bij mij veel/weinig is

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Spuug is geen handig glijmiddel, het droogt te gauw op, en je huid wordt er niet soepeler van ook. En minder vaak aftrekken, tja, als je dat kunt opbrengen, en je wilt jezelf inhouden, prima. maar, zo werkt het toch vaak niet, de behoefte aan geil genot, en dan jezelf aftrekken, is te groot meestal.

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • gewoon veel spuug gebruiken die is gratis:) rustig aftrekken is geen stuk hout.bij mij doe ook pijn maar nu doe ik minder vaak en nu gaat het goed.suc6 ermee

    21 jaar
    10 jaren geleden
  • Wees voorzichtig met het oprekken van de voorhuid. Want als er scheurtjes ontstaan, komt er littekenweefsel en gaat de voorhuid nog nauwer worden. Ik had het ook (nauwe voorhuid) en ben op mijn twaalfde besneden. Niet erg hoor om besneden te zijn, integendeel, ben er blij mee dat het gedaan is. Succes ermee!

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • mijn eikel wilde ook niet bloot en ik ben ermee naar de huisarts geweest met mijn moeder .de arts was een vrouw wel even rot dat ik met mijn piemel bloot stond en hem stijf moest maken .mijn voorhuid is te krap en nu moet ik in een warm bad oefenen om hem voorzichtig naar achteren te krijgen en als het niet lukt moet ik besneden worden. over 14 dagen moet ik weer terug komen en dan zal ze er weer naar kijken ,schaam me wel om met een blote stijve te staan daar.

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Als het pijn doet , kan je proberen om in bad (water tot over je penis of erover heen) je voorhuis naar achteren te halen. Doet minder pijn. Als je dit vaker in bad doet doet het geen pijn meer.

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • @ Pijn 22 jaar

    Snap je goed dat je dat nog even wilt uistellen. Als ik je reactie zo lees gaat het dus om je voorhuid, die wat krapjes is uitgevallen. En natuurlijk kun je proberen die wat op te rekken. Glijmiddel kan daar zeker bij helpen. Pas wel een beetje op, als je je voorhuid zover naar achteren trekt dat ie niet meer terug wil kan die op gaan zwellen, dan wordt het wel erg lastig, en dat wil je niet. Je kunt dan het bloed uit je eikel drukken, en je voorhuid er weer over terugschuiven. Hoeveel oprekmogelijkheid je voorhuid heeft weet ik niet, maar héél veel zal het niet zijn, ben ik toch bang. Kijk anders ook eens op besnijdenisinfo.nl   Enne, vergeet niet om ook gewoon te genieten van het jezelf (laten) aftrekken en wie weet meer nog wel. Klaarkomen moet leuk en lekker blijven... ;-)

    19 jaar
    12 jaren geleden
  • @ reactie hierboven

    okee maar dat wil ik nog even uistellen.. ik gebruik bijvoorbeeld bij het aftrekken ook geen glijmiddel ofzo.. zou dit helpen, of als ik probeer om mijn voorhuid een beetje op te rekken door voorzichtig achter me eikel te trekken... 

    22 jaar
    12 jaren geleden
  • Wát doet er pijn?

    Is het dat je voorhuid niet over je eikel wil, gewoon te krap is dus, dan doe je er denk ik goed aan eens naar een arts te gaan, en je te laten doorverwijzen. Wellicht dat er met een zogeheten Z-incisie wel wat aan te doen is. Niet echt leuk, maar het helpt wel. En je kunt je zonodig ook laten besnijden, al is dat wel de radicalere oplossing. Bij zo'n z-incisie blijft er nog voorhuid zitten. Of heb je last van het toompje, het velletje aan de onderkant van je eikel (aan de zijde van je plasbuis? Als dat te kort is trek je het wellicht tyot bloedens toe stuk, elke keer. Met een beetje pech vormt zich dan nog stugger littekenweefsel, en blijf je last houden. Maar ook hier is een kleine operatie (poliklinisch) een prima oplossing. Het hele toompje wordt dan weggehaald en van het litteken dat dan overblijft heb je totaal geen last. Is even niet leuk, maar wel een goede oplossing. Sowieso kun je er beter niet mee doorlopen, of beter, blijven doortrekken, je krijgt er op den duur meer hinder van. Schaam je niet, er zijn tal van jongens die zoiets hebben, en al is de oplossing niet leuk, het helpt wel, en je hebt nog heel wat jaren dat je er veel plezier van zult hebben.

    19 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten