Skip to content
25 reacties
2065 weergaves

schamen

schamen jullie je ook bij het doushen of omkleden na het zwemmen of gymmen ?

15 jaar
12 jaren geleden

25 Reacties

  • waarom zou je moeten schamen en voor wat.
    iedereen heeft toch piemel en ballen en meisjes stel borsten en gleuf .
    ik val zowel op meisjes als jongens en ben met naturisme opgevoed en vind het echt normaal iemand naakt te zien.
    naakt en seks zijn toch wel twee aparte dingen hoor , wordt er wel door opgewonden maar heeft meer te maken met aantrekkingskracht persoon dan met zijn naakt zijn .Van sommige krijg ik stijve en bij meeste wel niet.

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Toch fijn dat ie normaal is. toch bedankt voor de info, misschien komt het nog eens van pas, you'll never know ;)

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Nog even nagezocht en een penislengte van 14 cm is doodnormaal, en valt zeker binnen de gemiddelde spreding van 12-17 cm. Op diezelfde site las ik de omtrekmaten van de dikte van je penis. Die is behoorlijk aan de maat, leuk toch? Wist niet dat je op jongens valt trouwens, kan me wel voorstellen dat de maten dan belangrijker zijn. Hoe dan ook, vrouwen 'voelen' een dikke penis het best, dan is immers een kutje verder opengerekt zeg maar. Hoe dat bij anaal contact zit, of dik dan lekkerder is, dat weet ik zo niet, ik ben hetero. En uit ervaring weet ik dat een kutje niet eindeloos diep is ;-). Een gemiddelde penis is gewoon het lekkerst.

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • @jongen van 19

    Bedankt voor je reactie.
    Ja heb ik gedaan, maar dat loopt nogal uiteen.
    Wat meiden vinden maakt me ook niet zoveel uit, het gaat mij meer om jongens ;) Maar misschien dat het in de gayscene meer een issue is, dat weet ik eigenlijk niet. Hoe dan ook, bij seks is de dikte/omtrek toch het belangrijkst? Volgens mij zit dat bij mij wel goed
    Ik had zelf het idee dat mijn piemel niet erg groot is, maar dat zullen de meeste jongens wel denken van zichzelf

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Een piemel van 10 cm slap en 14 stijf is niet klein, valt heel gewoon binnen wat je gemiddeld zou kunnen noemen. Groot is ie niet dus, maar, het gaat meiden er niet om hoe groot jouw piemel is, wél om hoe je haar weet op te winden.
    Zoek anders maar eens op internet naar gemiddelde maten van penis.

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik denk dat ik me wel zou schamen bij leeftijdsgenoten. ik ben 17 en mijn piemel is 10 cm slap en 14 stijf. is dat klein? volgens mij wel. ik heb wel een omtrek van 13/14 cm.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Mee eens

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik vind een kleine piemal juist schattig. Een groot ding ziet er soms vies uit.

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Waarom zou je je schamen, we zijn toch allemaal het zelfde je hebt toch allemaal een lul en de 1 is wat groter dan de ander slap of stijf. Bij mij is hij slap ook maar 3cm maar ik weet dat als hij stijf is dat hij dan 16 cm is en dat dat boven gemiddeld is. Laat ze maar lachen om mijn kleine ikzelf weet wel beter

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Soms schaam ik me, maar, dubbel gevoel, me laten zien wind me ook enorm op. gevolg is dat ik dus al snel een erectie krijg, of soms al heb als ik me nog moet gaan omkleden.
    Nou heb ik niks om me over te schamen, en ben ik met mijn een tikkie bovengemiddelde lul heel tevreden, maar tja, een erectie in zo'n situatie is niet altijd gewenst zeg maar.
    Laatst in de sauna (gemengd, mannen en vrouwen, uiteraard) had ik het ook, ontstond er in de whirlpool een stevige erectie, en toen stopten de belletjes. Ik stapte daar dus met een forse erectie uit, en wist me behoorlijk bekeken. Nog onhandiger voelde het dat mn erectie bleef, ook toen ik ging lopen. Dus, een handdoek er zo half over en naar toilet. Pas na mezelf afgetrokken te hebben ging het weer. Maar toen ik later een vrouw pál in dr geslacht kon kijken was het weer raak. Gelukkig kon zij er wel om glimlachen naar me...

    20 jaar
    10 jaren geleden
  • Is echt vervelend allemaal dat ze je piemel zo graag willen laten zien. Voor mij lijkt het net een aanranding, want ze deden iets met je wat je niet wilde. Maar een piemel van 6cm is niet zo heeeel klein. Er zijn ook piemels van een kleine 2/3 cm! En het gaat erom hoe groet hij is als deze stijf is. Voor hetzelfde geld heeft iemand met een kleine slap, maar best een grote stijf! Er zal altijd iemand zijn die een grotere heeft. Ik heb het zelf eens meegemaakt tijdens het douchen in een zwembad in Denemarken! Niemand van onze groep wou naakt douchen, maar die Deense jongens trokken hun zwembroek gewoon omlaag. Er was een jongen met echt een enorme penis! Die van hem hing zowat tot aan zijn knieen. Ik kon het niet geloven, maar de anderen hadden het er later ook over. Toen voelde ik me echt klein (ook slap 6/7 cm). Natuurlijk keek ik toen ook even naar de anderen, deze waren allemaal niet zo groot, gewoon gemiddeld denk ik. Ik weet dat ik zoiets niet zo snel weer zal zien.

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • Wij zijn allemaal ongeveer 14 en moeten als jongens en meisjes bij elkaar dojchen. Hierdoor ontstond groepseks. de leraren kwamen er later achter. allemaal een groot probleem

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Bij ons op school is het normaal altijd gescheiden douchen maar toen er werken waren aan de sporthal moesten jongens en meisjes samen douchen. Iedereen douchte in zn ondergoed omdat het 1 gezamenlijke douche was. en dus ik ook dit vond ik niet erg want heb een kleine piemel en wou niet dat de meiden dit wisten. maar toen ik uit de douche wou stappen vonden klasgenoten van me het grappig on voor alle meisjes van de klas mijn ondergoed naar beneden te trekken en af te pakken. Ik probeerde mn piemel nog te verbergen met mn handen maar deze werden al snel achter mn rug gehouden door mn klasgenoten en dus hebben alle meisjes mijn kleine (6cm) piemel eens goed lang kunnen bezien waar ze me nog steeds me uitlachen.

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • Het is helemaal niet raar als je besneden bent! Naar ik schat is er in België/Nederland 1 op 6 jongens besneden. Dat is ook een beetje mijn ervaring: na het sporten zie ik in de douche naast mezelf ook nog wat andere jongens die besneden zijn. Wat de meisjes betreft ... ik heb alleen maar positieve reacties gekregen. Meisjes zijn er dol op: het is properder, ze voelen meer en we kunnen het meestal ook langer volhouden voordat we klaarkomen.

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • is het raar of val je op als je besneden ben vraag ik me af. ik ben besneden, maar zie vaak geen andere jongens die besneden zijn bij doushen. vinden meisjes dit niet gek?

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • @Jongen 16

    Hahahahah Vuile Jongen :p

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Bij ons op school moeten de jongens en de meisjes samen douchen echt handig! SHOWER FUCK!

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Bij het samen douchen raak ik al snel opgewonden van het idee om naakt zichtbaar te zijn, en daardoor krijg ik een erectie. Die mag er zijn wel, dus, rden zat om me te schame, want andere jongens hebben dat niet, zo'n stijve. Samen met meiden douchen ken ik niet, jammer wel, al zou ik dan vast helemáál een stijve hebben, en houden.

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • Soms wel die van mij is best klein gebleven en als er dan jongere jongens zijn die een stuk groter zijn dan schaam ik me wel ja. Weet niet waarom maar ik heb dat zelfde gevoel ook bij oudere mannen als die een veel grotere hebben.

    Doe vaak aan zwemmen en kleed dan gemeenschappelijk om.

    20 jaar
    10 jaren geleden
  • waarom zou je zich moeten schamen bij omkleden.
    de andere jongens hebben hetzelfde of jij hoor een piemel en stel ballen .
    als we gymen en bij ons moet je in bloot bovenlijf en een lycra broekje dragen met naam school en daaronder mag je geen slip dragen , nadien moet je alles uit en gezamenlijk douche in , niemand maakt daar problemen over.
    zie ook dat sommige gasten van m'n groep nog geen haar erop staan hebben en andere wel sommige hebben soms een stijve voor ze onder douche gaan andere niet.Maar bij één gaat ontwikkeling rapper dan andere uiteindelijk komt dat goed.Ik zelf ben vroeg rijp en heb al best grote voor m"n leeftijd , en heb rap een stijve .

    14 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten